vineri, 28 noiembrie 2008

MIDNIGHT - NOT ALONE THIS CHRISTMAS (december promo set)


Trance, deep, tech si multe ganduri bune...
Setul poate fi downloadat de aici.

marți, 25 noiembrie 2008

NU AM MURIT

Desi nu am mai scris de multa vreme, nu am murit.
Ca sa stiti.
Sper sa revin.
Sunt in... revizie.
Sau inventar.

miercuri, 12 noiembrie 2008

GONE BABY GONE (2007)

Debutul regizoral al lui Ben Affleck (el a scris si scenariul filmului) pare un succes neasteptat. Pentru amatorii thriller-ului de calitate, misterului, suspansului, recomand acest film in care il revedem pe Morgan Freeman, dar o putem urmari si pe Amy Ryan, in rolul Helene Mc Cready, un rol pentru care a fost nominalizata la Oscar 2008. In fine, in rol principal il vedem si pe fratele mai mic al lui Ben Affleck, Casey.
Inspirat din romanul omonim al lui Dennis Lehane, filmul este povestea a doi detectivi care cauta o fetita de 4 ani rapita in Boston.

Asa cum spune Cinemagia, criticii considera ca debutul regizoral al lui Ben Affleck este “fascinant”. Cand doi tineri detectivi particulari (Casey Affleck - "Good Will Hunting", si Michelle Monaghan - "Mission: Impossible III") sunt angajati pentru a examina mai îndeaproape misterioasa disparitie a unei fetite, descopera în scurta vreme o multitudine de rasturnari de situatie, într-un context în care nimic nu este, de fapt, asa cum pare. În final, cei doi trebuie sa riste totul – relatia lor personala, sanatatea mintala si chiar viata – în încercarea de a o gasi pe fetita.

Casey Affleck si Morgan Freeman ofera o interpretare actoriceasca electrizanta, iar Amy Ryan joaca un rol “energic, absolut mortal”, în aceasta drama politista care tine spectatorul cu sufletul la gura. Un film despre care “veti vorbi multa vreme dupa ce s-a terminat.”



Rank IMDb: 7,9 (!)

AZUR

Inainte de Revolutie au reprezentat un fenomen. Cine nu recunoaste asta nu este sincer.
Cand pomenesti de orasul "Braila", te poti gandi la Dunare, Haricleea Darclee, Panait Istrati sau Ana Aslan. Din finalul anilor '80 memoria noastra a ramas si cu numele unei formatii al carei succes de public putea fi comparat cu cel al recent cenzuartului Cenaclu "Flacara". Poate...targetul era putin diferit, dar toata lumea fredona melodiile lor. Cine avea magnetofon acasa, nu se putea sa nu aiba o banda inregistrata cu melodiile lor:)
Multa lume a spus despre ei ca au fost "parintii" manelelor. Altii - dimpotriva: ca muzica lor era curata si aproape de lautarie.
Cert este ca ne aducem aminte si acum de ei. Eu unul - chiar cu placere.
Formatia "Azur" din Braila incearca in prezent o revenire. Ieri am avut surpriza sa-l vad la Maruta pe Nelu Vlad si colegii lui de trupa. Vom vedea ce va fi. Cert este ca, in ciuda varstei, Nelu Vlad parte ca si-a pastrat aceeasi voce inconfundabila.
Si acum pe final, ia spuneti: cati nu ati fredonat sau nu ati auzit refrenul acestei piese?:)

joi, 6 noiembrie 2008

CHEF DE MUNCA

miercuri, 5 noiembrie 2008

MURPHY

Da, Murphy.
Roisin Murphy.

Vocea inconfundabila a ceea ce a insemnat Moloko. In 2003, odata cu incheierea relatiei sentimentale pe care o avea cu partenerul de trupa de atunci (Mark Brydon), Moloko a devenit istorie.

Nonconformismul care o caracterizeaza si-a pus amprenta nu numai asupra stilului sau vestimentar ci si asupra muzicii, sound-ul noilor albume fiind unul inconfundabil, devenind in scurt timp reprezentativ pentru scena dance underground. “Ruby Blue”, promovat de single-urile "If We're In Love" si "Sow into You", a fost lansat in iunie 2005, piesa “Ruby Blue”, cea care a dat si titlul albumului, fiind inclusa si pe coloana sonora a serialului “Grey's Anatomy”. Cel de-al doilea album al artistei, “Overpowered”, a aparut la sfarsitul anului 2007, la scurt timp dupa lansarea single-ului "Let Me Know", in colaborare cu Groove Armada.
Apreciata pentru prestatiile sale live cu adevarat electrizante, Roisin Murphy si-a trecut vara aceasta in agenda cateva dintre cele mai cunoscute festivaluri internationale: Werchter (Belgia), Benicassim (Spania), Rock Am Ring / Rock Im Park (Germania), Pinkpop (Olanda), Sonar (Spania) si Sziget (Ungaria) - scrie site-ul celor de la EMAG!C, organizatorii concertului.

Asadar diseara...ne vedem la Polivalenta! (nu ma intrebati pe unde sa parcati, ca nu stiu:)

Daca nu..."reperati" ce canta Roisin sau ce a cantat Moloko...aveti doua exemple:)



Moloko-Sing it back




Roisin Murphy - Overpowered

marți, 4 noiembrie 2008

ANALiza

Cum se numeste orificiul...acela, dintre fese?
- la barbati: anus
- la femei: bonus

luni, 3 noiembrie 2008

ALBASTRU

O piesa de care m-am indragostit de prima data cand am ascultat-o. O piesa pe care o ascult de fiecare data nu cu drag, ci cu dragoste.