marți, 26 mai 2009

MARIA - IN ULTIMUL CLIP DEPECHE MODE !

Frumoasa, tanara si atat de plina de energie si zambete, Maria Dinulescu este una dintre actritele cele mai talentate ale..."noului val" din cinematografia noastra.
Am apreciat-o in "California Dreamin' - nesfarsit", "Pescuit Sportiv" si in multe-multe alte productii romanesti.
Ieri am primit vestea superba ca Maria a fost selectata drept unicul personaj al celui mai nou single Depeche Mode, care va fi lansat in iunie. "Peace" este al doilea extras pe single (dupa "Wrong") de pe albumul "Sound of the Universe".
Bravo!

Depeche Mode - Peace

vineri, 22 mai 2009

STAND BY ME

Cornel mi-a trimis un mail cu un link la acest clip de pe Vimeo. Superb, zic eu. Nu e singura piesa din acelasi gen de proiect "Playing For Change | Song Around The World", dar e una dintre cele mai reusite.
Muzica uneste inimi si suflete. Acest clip este inca o dovada.
Enjoy!

Playing For Change | Song Around The World "Stand By Me" from Concord Music Group on Vimeo.

marți, 19 mai 2009

GAHAN - DROGURI SAU CANCER?

Continua informatiile neoficiale despre Dave Gahan, solistul de la Depeche Mode.
Tot ce va zic pe aici nu reprezinta aberatii gasite pe nu-stiu-ce forumuri, ci informatii venite de la organizatorii turneului DM.

Daca pana ieri toata lumea zicea ca e vorba despre o... noua supradoza, apar noi verdicte. Se vehiculeaza ca lui Dave i-a fost descoperit o tumora destul de avansata, el fiind in continuare sub investigatii pentru a se stabili daca aceasta tumora este maligna sau nu.
Singura informatie certa este ca, asa cum ziceam si ieri, Dave a trecut de doua ori prin moarte clinica, de cand a fost spitalizat la Atena.
Situatia este oricum destul de grava, indiferent care ar fi cauza care a determinat suferinta lui Gahan.

Presa croata deja a vehiculat ca evenimentul DM de la Zagreb a fost reprogramat pentru luna iulie. Pe site-ul oficial DM insa nu apare nimic legat de date de reprogramare.

Deocamdata nu stiu daca e bine sa ne grabim sa ne luam banii inapoi pe bilete. Avem 3 luni la dispozitie sa o facem. Pana atunci poate vom afla si daca se reprogrameaza concertul de la Bucuresti

luni, 18 mai 2009

MOARTEA LUI DAVE GAHAN

Dupa ce in 1996 (tot in Mai !!!), intr-un hotel din Losa Angeles, solistul celor de la Depeche Mode a fost la un pas de moarte dupa un speedball supradozat (amestec de heroina, morfina, cocaina, toate odata injectate in vena), anul acesta Dave Gahan a trecut din nou pe langa moarte.

Toata lumea stia ca din 1997, Dave e "curat"... Din 1996, atunci cand inima i s-a oprit pentru 2 minute, la 4:15 AM, Dave se trezeste in fiecare zi exact la acea ora, fara sa apeleze la vreun ceas desteptator... El afirma ca este un fel de... reminder al lui Dumnezeu, care nu-l lasa sa uite acea ora fatidica, la care, in LA, in mai 1996, a murit pentru 2 minute...

Insa...

"Gastroenterita" oficiala de la Atena a starnit multe semne de intrebare. Toata lumea se intreaba cate zile te afecteaza o gastroenterita... Au trecut prea multe zile si Gahan nu-si revine. Nu se da niciun comunicat oficial.

Adevarul este ca Dave era sa nu mai fie printre noi; ca el iarasi a luat o supradoza. Si ca - da, cutremurator! - a fost de 2 ori in moarte clinica! Doar medicii si, probabil... his Personal Jesus l-au tinut in viata.

Astept(am) vesti.

miercuri, 13 mai 2009

DEPECHE MODE NU MAI AJUNGE LA BUCURESTI

Vestea ca la Atena concertul a fost anulat pentru ca Dave a acuzat o..."gastro-enterita" a venit ca un traznet. Toata lumea din Romania murmura o intrebare: "Isi revine pana sambata?"
Surse NEOFICIALE din anturajul organizatorilor au afirmat ca
Depeche Mode va anula atat concertul din Romania, cat si cel din Turcia, si chiar o mare parte a turneului "Tour of the Universe"
Se mai spune ca acea criza de ieri a lui Dave Gahan a fost provocata de o supradoza...
Sunt trist...
Ii asteptam cu sufletul la gura.
Mai este un procent infim de sanse ca totusi Depeche Mode sa ne (in)cante sambata la Bucuresti.
Pana la aparitia anunturilor oficiale, ne legam speranta de aceste sanse...

marți, 12 mai 2009

TRY WALKING IN MY SHOES...

Din acelasi concert din 2006, o alta super-piesa: "Walkin' In My Shoes". Enjoy! (press HQ)

luni, 11 mai 2009

LOVE U, DM !!!

Anul asta mi se implineste un mare vis! Sa-i vad pe cei de la Depeche Mode pentru prima data live!
Da, nu am fost in 2006. M-am trezit prea tarziu pentru bilete.
Dar anul asta m-am... pregatit!:)
Si deja am inceput numaratoarea inversa. Pentru ca mai am de asteptat (doar) 5 zile pana la marele eveniment de sambata, din Parcul Izvor!
I-am iubit pe DM din prima clipa de cand i-am ascultat. Era in '90, anul in care (la 10 ani dupa momentul infiintarii) iesea pe piata "Violator", probabil cel mai de succes LP al trupei.
Cele 2 volume ale concertului "101" (sustinut in '88 pe Rose Bowl din Pasadena) erau casetele mele de baza la toate chefurile si bairamurile. Niste casete "Poker" (asa se numea firma:)) de pe care ascultam Strangelove, Stripped, Somebody, Never Let Me Down Again si multe-alte hituri...
Am rezervat la un prieten "Songs of Faith and Devotion", albumul aparut in perioada cand Dave isi lasase plete...:)
Am avut pe casete audio toate albumele DM si pe CD - LP-ul "Ultra"
Am fost vice-presedintele Fan-Club-ului Depeche Mode din Iasi...
Doamne...ce amintiri:)
Am suferit cand am auzit ca Dave a devenit dependent de heroina; ca Martin a fost nevoit sa scoata un proiect solo; ca Alan Wilder a parasit trupa...
Totul parea ca se naruie...
Insa, exact ca o pasare Phoenix, Depeche Mode nu a murit! A renascut cu o forta si o vivacitate extraordinara!
Si acum, sambata 16 mai, la 29 de ani dupa infiintare, Depeche Mode revine in Romania!
Au ramas 3 titani: Dave Gahan, Martin Gore si Andrew Fletcher.
Ajutati in concerte, uneori, de Christian Eigner (la tobe) si Peter Gordeno (keyboards).

Am reusit sa gasesc pe net, in format DVDrip, recitalul integral sustinut de DM la festivalul ROCKamRING, in Germania, in 2006.
De 2 zile ascult de la coada la cap cele 100 de minute de...MUZICA!

Am descoperit ca si prietenul meu Silviu Andrei (da, cel de la Radio ZU:), iesean de-al meu de cinste, imparte aceleasi gusturi muzicale cu mine. De fapt, daca stau bine si ma gandesc, in ciuda unor "intepaturi" in tinerete pe...mIRC:)), eu cu Silviu impartasim destule... Si ma refer la ...lucruri pozitive.
Ca doi oameni nascuti in aceeasi zi de decembrie...:)

Oricum, sunt fericit. Chiar ma si laud:) Anul asta am bilete la Depeche Mode si Madonna (in Romania) si la U2 @ Zagreb, Croatia. Mai poti sa-ti doresti ceva?! :)

Pana sambata, nu prea mai am chef de nimic. Dar voi cauta sa pun aici diverse piese din concertul din Nurburgring (recitalul DM la festivalul Rock am Ring) din 2006.

Pentru astazi...capodopera "Enjoy the Silence" (press HQ!)

vineri, 8 mai 2009

LECTII DE SEX ORAL LA PRO TV

Acest articol nu e o gluma:) Este postat pe site-ul Stirilor PRO TV (!!!)
Iata cum, in plina recesiune si mult dupa Ziua Femeii, PRO TV face un "cadou" femeilor, oferindu-le secretul... succesului deplin :))

Asadar, iata copy/paste-ul integral al articolului:

Sexul oral se invata! In 17 pasi simpli

OK, ai trecut peste prejudecati de tipul: “cum sa pun gura pe asa ceva?!” sau “nu e deloc igienic!” si esti gata sa deprinzi tehnica sexului oral. Cu un astfel de talent nu te nasti. Totul se invata!

Nu-ti place cum miroase?Simplu: ii spui subtil sa se spele. Nu se va simti jignit, stai linistita. Cand vine vorba de sex oral, ar face orice numai sa-l primeasca. Daca acest lucru nu este posibil, puteti folosi prezervative sau lubrifianti cu aroma. Cu cat penisul este mai alunecos, cu atat se va simti mai bine.
Nu-ti place sa inghiti?
Asta este una dintre problemele majore pentru femei. Nu le place gustul sau consistenta spermei. E in regula, nu inghiti! Partenerul tau nu ar trebui sa te oblige sa o faci.
Iata cateva sfaturi pentru un sex oral de neuitat:
1. Priveste-l in ochi in timp ce iti faci treaba la parter. Barbatilor le place sa se uite.
2. Daca nu folositi lubrifiant, asigura-te ca el este alunecos. Trebuie sa ai limba foarte umeda si sa-i lingi intreaga suprafata a penisului.
3. Ca sa-ti exciti partenerul, scoate-i tu penisul din pantaloni si mangaie-l.
4. Daca nu este in erectie pe de-a-ntregul, incepe sa-i lingi penisul si ia-l usor in gura, pentru ca, la fel ca in cazul femeilor, si barbatilor le ia ceva timp pana sa se excite.
5. Sufla foarte usor aer cald pe penis, dar ai grija sa nu fii prea violenta.
6. Maseaza-i usor testiculele. Nu le strange, sunt foarte sensibile.
7. Cand el sta in picioare, linge-i testicule-le, apoi baga-le in gura. Foloseste o mana pentru a mangaia baza penisului. Ai grija sa-ti acoperit dintii cu buzele si nu uita sa-ti folosesti limba.
8. Foloseste-ti mana in timp ce ii faci sex oral. Nici o resursa nu ar trebui economisita cand vine vorba de a-i oferi placere partenerului.
9. Sexul oral nu inseamna doar sugerea penisului. In timp ce il ai in gura, foloseste-ti limba pentru a-i stimula capul.
10. Alterneaza suptul cu linsul.
11. Nu lucra doar cu penisul. El apartine unei fiinte umane. Priveste-ti partenerul!
12. Spune-i cat de mult iti place sa-i faci sex oral. Barbatilor le place sa le vorbesti despre asta.
13. Aţâţă-l prin a-l linge pana nu mai rezista, apoi ia-i penisul in gura.
14. Dezbraca-l, saruta-l si linge-l pe toate suprafetele din jurul penisului, dar fara a-l atinge, inclusiv testiculele. In acest moment ar trebui sa se umezeasca, semn ca poti incepe treaba.
15. Simuleaza actul sexual. Ai grija sa-ti acoperi dintii cu buzele si sa nu deschizi gura prea tare, astfel incat sa para ca intra intr-un vagin stramt.
16. Atinge-i zona dintre testicule si anus. Ii va oferi senzatii tari.
17. Nu fi foarte brutala, ca doar nu mulgi o vaca! Fii senzuala si tandra.
Nu pot adauga decat...MULTA BAFTA! =))

S-A VIRUSAT MESS-UL!

De vreo 2 zile Yahoo! Messenger-ul pare a fi raspandit un virus ciudat. Am observat ieri dimineata faptul ca, desi computerul fusese inchis, peste noapte eu aparusem online in lista prietenilor mei si dadusem la toti (sdau aproape toti) Buzz-uri (sau ding-uri)
Mai mult, cand m-am logat pe mess, imi apareau vreo 7 solicitari de prietenie de la oameni pe care oricum ii aveam deja de multa vreme in lista...
Nu stiu ce va fi mai departe, antivirusul meu a descoperit vreo 4 cookie-uri, dar nu stiu ce sa cred, nu stiu daca ele sunt de vina sau celelalte 5 fisiere infectate pe care Bit Defenderul mi le-a curatat.
Nu imi imaginez de unde l-oi fi putut lua, mai ales ca nu mai intru pe site-uri porn sau XXX de pe la 20 de ani:)
Deocamdata sistemul meu nu da alte semne de boala, dar am inceput sa vad ca multi alti prieteni din lista mi-au trimis si mie buzz-uri, asa ca m-am "linisitit": nu am fost doar eu patzitul:)

joi, 7 mai 2009

MR. BOBBY

Mi-era dor de Manu Chao...
Si de aceasta "oda" dedicata lui Bob Marley, care in varianta live suna frumos tare...

MANU CHAO - MR BOBBY

marți, 5 mai 2009

CUM POTI FENTA ALCOOLTESTUL

S-a descoperit in...Serbia.

luni, 4 mai 2009

IN 2 MAI CU DAVID COULTHARD

Am "parcat" in Mamaia inca de vineri, 1 mai, enervat iar pe meteorologii care anuntasera ploaie. Insa marea a fost de treaba si ne-a rasfatat cu un soare nebun.
Pe la pranz a aterizat in Mamaia (la propriu, cu elicopterul) si scotianul David Coulthard, celebrul pilot de F1 (retras din activitate, actualmente consilier tehnic la Red Bull Renault)
A doua zi, pe o ploaie marunta, Coulthard avea sa atraga privirile celor aproape 5000 de romani aliniati pe 1200 de metri intre Rex si Bamboo pe Bulevardul Mamaia.
S-a auzit pentru prima oara in Romania zgomotul unui monopost de F1 autentic, echipat de concurs.
S-a blocat Mamaia si s-a circulat greu.
Dar...
Jos palaria pentru Mazare! Ramane un primar (cum o fi....jmeker, destept, mafiot etc) care a stiut sa reinvie o statiune care prin '90 era in moarte clinica.
si
Jos palaria pentru cei de la Red Bull! Impecabila actiune, extrem de inteligenta alegerea lui Coulthard, fapt care a detereminat o promovare neconditionata pe aproape toate canalele media din Romania.

David a iesit de 2 ori de la paddock, demonstratia lui a durat aproximativ 30 de minute. In acest interval echipa de tehnicieni Red Bull Racing a schimbat pneurile de 2 ori, iar motorul a fost racit, timp de 15 minute cu gheata carbonica..

Iata si filmul oficial al evenimentului, pentru a (re)vedea ce a fost la Mamaia.


Fotografiile si filmul oficial apartin Red Bull si sunt supuse exclusiv vizionarii.