joi, 25 februarie 2010

NOUL KARATE KID - trailer

Pustiul e fiul lui Will Smith, iar noul "Mr. Miyagi" (acum se numeste "Mr. HAN") este interpretat de Jackie Chan.

marți, 23 februarie 2010

BIANCA LUI BOTE, IN URMA CU 10 ANI...

Venise la "Din Dragoste", cu dintii rari, cu o faţă de Miss Piggy, expunandu-si vocabularul precar si comportamentul de fata de cartier, ajunsa ulterior dama de companie in Petrosani.
Si recent zicea ca nu are decat o singura operatie estetica:))

joi, 18 februarie 2010

TOP 3 CEA MAI BUNA SHAWARMA DIN BUCURESTI

Mancarea e, mai mult decat orice, un rasfat al simturilor. O mangaiere pentru ochi, o bataie de aripi de fluture pentru nas si o dezmierdare paradisiaca pentru papilele gustative.
Cine vrea sa se... onanizeze (culinar), sa urmareasca Julie si Julia.
Cine vrea...action, alege un restaurant.

Bucataria orientala e fabuloasa. Daca are ceva...autentic in ea. Shawarma (sau shaorma) e cel mai popular produs implementat in Romania (si mai ales, in Bucuresti) din toata gastronomia orientala. Insa nu orice shawarma e la fel de buna. Sau nu respecta...reteta originala, care sa-ti genereze ploaia din gura, in momentele cand astepti sa fie preparata. Recunosc ca in Bucuresti am mancat shawarma in multe locuri. Si sunt in stare sa alcatuiesc si un top al celor mai bune, din punctul meu de vedere.

Locul 3> Shawarma de la Cleopatra (Aviatiei)
Locul 2> Shawarma de la Maverick (Drumul Taberei - complex Orizont)

Locul 1, cu felicitari (pentru cel mai deosebit gust/condimente si pentru faptul ca poti gasi si cu carne de oaie) > Shawarma de la ALICE (Piata Rosetti, Bd Carol colt cu str. Sperantei)

Nu Dristor (stiati ca au fost inchisi o perioada pt ca un client a gasit sperma in maioneza? si nu e gluma), nu Genin, nu aia de la 1 Mai, care costa 3 lei, nu...nimic.

Daca nu ma credeti, incercati. Daca nu va place... gusturile nu se discuta!

Pofta buna!

luni, 15 februarie 2010

sâmbătă, 13 februarie 2010

OLIMPIADA MORTII

Video CUTREMURATOR!!! Inainte de festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna de la Vancouver, in calificarile probei de sanie, un sportiv din Georgia A MURIT!!! Pe o pista deja criticata pentru vitezele prea mari vs siguranta pe care le dezvolta, sportivul de 21 de ani a scapat controlul saniei la peste 147 km/h (!!!) si s-a izbit de stalpii de otel/beton de langa pista.
Dumnezeu sa-l odihneasca!

miercuri, 10 februarie 2010

MY SONG OF THE DAY

Imi place mult Dash Berlin. L-am descoperit recent pe acest olandez indragostit de trance si am inceput sa caut detalii despre el si piese/remixuri.
Pentru moment, va recomand Dash Berlin feat Emma Hewitt - Waiting.

MEDINA - YOU AND I (Dash Berlin Rmx) - Official Video

O piesa pe care am descoperit-o prin noiembrie, atunci cand imi... "upgrade"-am muzica din mapa de discuri peste care se asternuse praful. Piesa mi-a placut de la primele acorduri, iar acum a inceput sa fie gustata de multi romani, fiindca - nu-i asa? - se difuzeaza pe Vibe FM:)))

Enjoy!

DESZAPEZIREA IN BUCURESTI, IN 1969

HEAVY SNOWFALL IN BUCHAREST

marți, 9 februarie 2010

vineri, 5 februarie 2010

DOUA FILME

Va recomand doua filme non-hollywoodiene, foarte bine realizate. Primul dintre ele, de altfel, este pe lista nominalizarilor la Oscar, la categoria "Cel mai bun film strain".

EL SECRETO DE SUS OJOS
(THE SECRET IN THEIR EYES) - Argentina, 2009

Filmul lui Juan Jose Campanella este un amestec de thriller politist cu romance, adica reteta clasica pentru un succes de casa. O productie care prezinta viata reala din Argentina, dar si o poveste interesanta, a unui fost avocat, acum iesit la pensie, care e bantuit de o crima comisa in urma cu 30 de ani.

Nota 10 pentru imagine, intr-un film - asa cum il descrie Cinemagia - "complex, plin de ambiţie, care îmbină poveşti de dragoste ce se întind pe două generaţii, un thriller cu accente de film poliţist, ceva comedie şi critică politică."

Rank IMDb: 8,6


LOFT - Belgia, 2008

Un film ceva mai vechi, aparut in 2008. E vorba tot de amor amestecat cu povestea unei crime. Un film despre vicii, de fapt un film in care, la final, "invinge" viciul mai putin... daunator.
Oricum, e o poveste bine construita, care te tine in tensiune pana la genericul de final.

Despre ce e vorba? Cinci prieteni buni, toţi însuraţi, se hotărăsc să închirieze un apartament de lux la o mansardă unde să-şi întâlnească în secret amantele. Toate bune şi frumoase până în ziua în care la ei în mansardă găsesc cadavrul unei tinere necunoscute. Cum numai ei ştiau de acest loc, cei cinci încep să se suspecteze unul pe altul de crimă şi încep să realizeze că... nu se cunoşteau atat de bine pe cât crezuseră.


Rank IMDb: 7,6

luni, 1 februarie 2010