miercuri, 15 septembrie 2010

GLUEY MORNING

marți, 14 septembrie 2010

HURTS - WONDERFUL LIFE

Atat de mult imi plac oamenii astia si piesa lor de debut incat deja am senzatia ca, dupa foarte mult timp, am o noua trupa preferata...:)

SWEET SPRINKLES

sâmbătă, 11 septembrie 2010

LILIES IN THE SWAMP

BEYOND

CATCHER IN THE WHEAT

SATURDAY MORNIN'

joi, 9 septembrie 2010

PE CAND HARRA ERA MURESAN...

PENIBIL. Atat:))

FASHION ADDICTED

Photo: Anna Halldin-Maule

ESCAPE

marți, 7 septembrie 2010

In asteptarea GOOGLE TV

Eric Schmidt, CEO al Google, a declarat că platforma de televiziune a grupului, Google TV, se va lansa la nivel global anul viitor.

Potrivit lui Schmidt, Google TV ar trebui să fie lansat chiar toamna aceasta în Statele Unite ale Americii şi mai târziu la nivel global, fără îndoială în 2011.

Google TV permite telespectatorilor să acceseze internetul pe ecranele TV, de exemplu, să descarce filme sau să vadă fotografii.

Pentru lansarea acestei platforme, Google a colaborat cu Sony şi Logitech.

Declaraţiile liderului Google au fost făcute la Ifa, un salon dedicat tehnologiei, deschis la Berlin. Televiziunea "hibridă", conectată la internet, este una dintre principalele teme abordate la Ifa. În afară de Google, Apple are deja activităţi în acest sector şi există speculaţii privind lansarea Amazon în domeniu.

ESTI SATUL DE JAPCA BANCILOR?

Pentru cei afectati de comisioanele ordinare ale bancilor, exista acum cai de atac. Pentru cei care vor sa se lupte legal cu Raiffeisen Bank, spre exemplu, s-a infiintat un blog, pe care il puteti accesa aici: http://stop-raiffeisen.blogspot.com
Nu este o teapa, ci este ceva foarte serios, o initiativa a unor oameni ca si voi, "cocosati" de ratele tot mai mari cerute de Raiffeisen Bank si nu numai.

joi, 2 septembrie 2010

RED BULL MOLDOVENESC