duminică, 22 martie 2009

TIESTO @ BUCURESTI 2009

Sincer, nu ma asteptam ca seara de sambata sa adune chiar atata amar de oameni la Polivalenta. Aproximativ 10.000 de crestini, daca nu mai bine, au umplut arena la refuz. Romani (din toate colturile tarii), maghiari, bulgari, pitzipoance, cocalari, copii emo, dar si oameni educati in ale...muzicii electronice s-au ingramadit sa-l asculte.

Multi i-au simtit lipsa lui Tiesto anul trecut (ultima data fusese in Romania in 2007). Vineri seara el a mixat in Cluj, in "Obsession", a ajuns apoi la Bucuresti, urmand sa existe posibilitatea sa-l mai vedem anul asta inca de 2 ori (!) in Romania: la Tg Mures, la Festivalul Peninsula, si la mare, la Navodari, la "The Mission Dance Weekend" (31 iul-1 aug). De altfel, TMDW are sanse sa aiba un line-up uluitor anul asta, cu Tiesto head-liner intr-o zi si Armin Van Buuren - in a doua zi!
Pe scurt despre concertul de sambata seara:

- acces - ca de obicei - greoi, spre si in Polivalenta
- sunet excelent
- warm-up...asa-si-asa de la Pagal (oricum e... ciudat sa aduci un dj de tech, deep etc in warm-up-ul unui show de progressive trance si techno...)
- Tijs Verwest (asa il cheama de fapt pe Tiesto;) a intrat pe la 1 si ceva si a mixat vreo 4 ore
- cu cateva mici exceptii (1-2 piese prea spre...Armin Van Buuren sau altele prea...paranoia, spre Paul Van Dyk:) omul a pus excelent. Nu sunt innebunit dupa Tiesto, dar m-a surprins destul de placut sambata seara. A fost un show care a meritat sa fie vazut/ascultat/urmarit...
- foarte... bune marmotele care au dansat inainte de Tiesto la Momentul Marlboro Filter Plus;)
Daca vreti sa va faceti o idee despre cum a fost...am facut doua filmulete pt voi (folositi cu...incredere butonul rosu "HQ":)


Niciun comentariu: