luni, 4 mai 2009

IN 2 MAI CU DAVID COULTHARD

Am "parcat" in Mamaia inca de vineri, 1 mai, enervat iar pe meteorologii care anuntasera ploaie. Insa marea a fost de treaba si ne-a rasfatat cu un soare nebun.
Pe la pranz a aterizat in Mamaia (la propriu, cu elicopterul) si scotianul David Coulthard, celebrul pilot de F1 (retras din activitate, actualmente consilier tehnic la Red Bull Renault)
A doua zi, pe o ploaie marunta, Coulthard avea sa atraga privirile celor aproape 5000 de romani aliniati pe 1200 de metri intre Rex si Bamboo pe Bulevardul Mamaia.
S-a auzit pentru prima oara in Romania zgomotul unui monopost de F1 autentic, echipat de concurs.
S-a blocat Mamaia si s-a circulat greu.
Dar...
Jos palaria pentru Mazare! Ramane un primar (cum o fi....jmeker, destept, mafiot etc) care a stiut sa reinvie o statiune care prin '90 era in moarte clinica.
si
Jos palaria pentru cei de la Red Bull! Impecabila actiune, extrem de inteligenta alegerea lui Coulthard, fapt care a detereminat o promovare neconditionata pe aproape toate canalele media din Romania.

David a iesit de 2 ori de la paddock, demonstratia lui a durat aproximativ 30 de minute. In acest interval echipa de tehnicieni Red Bull Racing a schimbat pneurile de 2 ori, iar motorul a fost racit, timp de 15 minute cu gheata carbonica..

Iata si filmul oficial al evenimentului, pentru a (re)vedea ce a fost la Mamaia.


Fotografiile si filmul oficial apartin Red Bull si sunt supuse exclusiv vizionarii.

Niciun comentariu: