joi, 25 iunie 2009

TELEVIZIUNE CU SAU FARA CHILOTI

Nu mai e un secret ca 0TV este intruchiparea mediatica a unui apendice inflamat la limita peritonitei.

"Televiziunea romanilor", canalul saracilor, patronat de un proprietar de yacht si Bentley.

Liderul de audienta - conform propriilor declaratii - pe segmentul orar 22-7.

"Parintele" tuturor incultilor care au ajuns vedete si persoane cu notorietate nationala. Pentru ca - da! - 0TV a lansat si promovat oameni ca: Elodia, Cioaca, Nikita, Ogica, Magda Ciumac, Tolea, Pamela, Mamela si cum dracu' i-o mai chema.

De cateva zile, Diaconescu am inteles ca e atacat pe Kanal D de fostul lui partener Lazarus. Curvele, impostorii, interlopii s-au impartit si ei in doua tabere si se scuipa intre ei de la distanta dar ...in direct.

Insa nu despre asta vreau sa vorbesc. Nu am urmarit astfel de "dueluri".
Acum cateva zile, zappand cu telcomanda, am dat inevitabil peste 0TV si am ramas absolut cracanat despre titlurile emisiunii (alea care umplu ecranul) si mai ales despre...sondajul emisiunii:)))

M-am uitat, am fotografiat si am ramas pe ganduri:
ce cacat mai caut eu sa lucrez in televiziune?!...

4 comentarii:

Nikol spunea...

Eu am sters OTV-ul din grila de programe de mult timp!Oricum nu prea ma uit la TV,si atunci cand o fac,urmaresc stirile,documentare,sau filme.Nu stiu cine e Roxi asta,si nici Fernando pe care l-am gasit pe alt blog,si nici nu ma intereseaza daca au lenjerie sau nu.
Cred,totusi,ca sondajul ar fi fost muuuult mai bagat in seama daca suna de genul: "Va invinge Sorana Carstea pana la capat?"

Si asa,ca o parere,cred ca tu ai locul tau bine meritat in televiziune!Exista canale pentru toate gusturile si natiile de oameni!Oameni printre care,sunt sigura,sunt foarte multi care stiu sa faca diferenta intre Traian Racu si Lazarus.De fapt,nici nu exista comparatie.....

justina spunea...

Nu stiu ce cauti tu in televiziune dar daca iti pui intrebarea asta, inseamna ca nu prea esti ‘’de-acolo’’ ! :) Nu prea stiu eu ce inseamna televiziune, insa am inteles in timp, ca cine vrea sa-si spele chilotii in public, e primit cu aplauze la televizor; dupa ce ai primit aplauzele, te transformi in vedeta, adica esti cool!!! De ce ar trebui sa-ti spuna cineva ca esti cool ca sa te si simti asa, iar n-am inteles. Inteleg insa ca multi frustrati vor sa fie vedete, sau macar mini-vedete !! Nu conteaza ca se transforma treptat in jalnici cocalari, vor ca oamenii sa vorbeasca despre ei, sa devina istorie ! Halal istorie! Nu-mi plac ‘’vedetele’’ tv din cauza ca –si pierd simplitatea, misterul…
Call me old –fashioned but I love the radio stars!
So, keep it simple! Go to a radio station! :)

Traian spunea...

nu prea am voce de radio...:)

justina spunea...

Vezi, chiar n-ai ce cauta la tv, esti atit de modest!!! :))