marți, 25 octombrie 2011

ROMANIA REGELUI. cioabă

Traim intr-o tara sfartecata de coruptie si de clanurile interlope, pentru care legea e doar ceva pentru prosti.

Bunul simt si modestia sunt lucruri prea rare.

Insa nu sunt disparute cu desavarsire.


In 1990, Regele Mihai ne era prezentat ca spaima democratiei. A fost respins, dar si-a continuat traiul in discretie desavarsita.

Azi, bunul lui simt si modestia de care vorbeam mai devreme au strabatut din discursul lui catre un popor pe care mereu l-a considerat al lui.


Putini au inteles poate.

Multi insa, dusmani politici chiar, au lasat ura la o parte si au ascultat cuvinetele unui Om ajuns la 90 de ani.

In acest timp, lepadaturile votate de catre multi dintre voi, dintre noi, au considerat ca nu au ce cauta in Parlament, macar pentru a-i ura La Multi Ani unui om deloc de rand pentru aceasta tara...


Familia Basescu a gasit timp sa mearga la petrecerile si aniversarile unor oameni precum Bercea Mondialu' si a gasit de cuviinta sa danseze pe o scena cu Florin Cioaba. Probabil atat a invatat acasa ca inseamna "rege"...


Pentru Regele Mihai, presedintele scelerat al unei Romanii fricoase nu a avut timp...

Intrebat daca va asista la momentul festiv din Parlament, Traian Basescu a zis doar atat: "Pentru ce?"


CT Popescu a punctat excelent azi: "Nu cred că dacă dl. Băsescu va ajunge la vârsta de 90 de ani şi dacă România o mai exista atunci, Parlamentul îl va invita să ţină vreun discurs."

Prefer sa uit de cel mai catastrofal sef de stat al Romaniei din ultimul secol ,Traian Basescu, prefer sa uit de rautatile unei istorii scrise de istorici, si aleg sa ma HRANESC cu niste cuvinte - nu stiu daca scrise - dar ROSTITE azi de Regele Mihai I al Romaniei:

Nu văd România de astăzi ca pe o moștenire de la părinții noștri, ci ca pe o țară pe care am luat-o cu împrumut de la copiii noștri.


SUBLIM

Niciun comentariu: