joi, 6 martie 2008

PUNCTUL G SI SAMPANIA LUI...

Voi lipsi cateva zile. Plec la Iasi, pentru "Old beats/New Hits". Si ma gandeam ce sa postez azi. Mi-a venit ideea unui subiect extrem de interesant, in oarecare masura necunoscut unora si, de asemenea, controversat. Ma "tem" ca va genera mai multe comentarii decat orice alt post, asta daca bineinteles se vor gasi oamenii care sa vorbeasca fara inhibitii depre asta...

Prima oara mi s-a intamplat in urma cu vreo 4 ani. Ajunsesem in intimitate cu o delicata urmasa a Evei. Totul bine, frumos... La momentul ei de maxima placere am simtit deodata o cantitate ciudat de mare de...nectar fierbinte tasnind pe mine... Nu ascund faptul ca am fost uluit, dincolo de senzatia EXTRAORDINARA traita atunci. Nu am asociat acest lucru cu nimic, a fost usor jenata, desi i-am zis ca nu are de ce, ea mi-a zis ca asta e manifestarea ei la orgasm, eu nu stiam nimic despre subiectul acestui post, si mi-am zis ca...asta e! Asa e femeia...
Peste ani, la un moment dat, zapand netul, am dat peste un topic pe un forum despre ejacularea feminina; despre ceea ce englezii/americanii mai numesc "squirting orgasm".
Anumite productii XXX vizionate placid, in care din vaginul starletelor tasnea cu putere lichid, ma faceau sa cred ca e vorba despre urinare. Raman ferm la parerea ca peste 80% din productiile de acest gen sunt trucate, si ca e vorba chiar despre...pipi...
INSA
Daca nu as fi trait asta, as fi zis ca e fabulatie...
Explicatiile stiintifice spun ca acest gen de orgasm cu ejaculare la femei este provocat numai de stimularea punctului G (un alt...mit impletit cu realitatea:) De asemenea, e clar ca, desi teoretic toate femeile pot avea astfel de orgasm, nu e intalnit decat FOARTE rar... Iar femeia care poate avea un astfel de orgasm se poate spune ca intr-adevar are un...dar.

Care e cea mai ciudata senzatie pe care o traieste o femeie inaintea unui astfel de orgasm? Ei bine, nevoia de a urina. Daca punctul G nu e o necunoscuta pentru cei care citesc postul, atunci nu trebuie sa mai zic ca el se gaseste undeva pe peretele anterior al vaginului, la 2-3 cm de vulva. Stimularea lui continua si usor..."salbatica" (nu e o zona atat de delicata precum clitorisul) va determina acumularea...sevei ejacularii feminine (incolora si fara miros, asta ca sa va convingeti ca nu e urina). Aceasta seva este impinsa spre uretra (punctul G se afla undeva, pe interior, exact sub uretra!) si de aici senzatia de a urina.
Tocmai aceasta senzatie se constituie intr-un mare impediment in ajungerea la astfel de trairi: jena femeii, teama ca va urina, si de aici tot blocajul excitational si mental al ei. E cel mai greu pas pe care trebuie sa-l faci. Sa fie convinsa ca nu e...ceea ce crede, si mai ales sa fie relaxata, sa aiba zambetul pe buze eventual, sa se lase numai in "bratele" placerii, si sa relaxeze muschii pelvieni, nu sa-i contracte brusc (ca atunci cand se tin pentru a nu urina)
Nu uitati RELAXAREA e imperios necesara!
In general astfel de orgasme se produc mai rar in timpul actului sexual (am fost un norocos, dupa cum va povesteam la inceput!, insa a fost si singura femeie cu care am trait experienta asta in timpul unui contact sexual), asta depinzand si de capacitatea de excitabilitate a femeii. Se poate obtine in general ori cu ajutorul unui dildo, dar mai ales cu ajutorul...degetelor. Si aici, partenerul poate avea un mare aport!! Chiar foarte mare! Sa-si ajute partenera sa depaseasca barierele si sa incerce sa traiasca asta.
Pentru a nu crede ca vorbesc prostii, ca am luat-o razna, va ofer spre vizionare si un film pe care l-am gasit greu si care e un fel de ghid, atat pentru femei cat si pentru barbati, cum sa-si ajute partenera sa ajunga la acest tip de orgasm. L-am tinut ..."ascuns" o perioada, nu va ascund insa faptul ca mi-a fost de mare ajutor in trairea unor momente UNICE nu numai pt femeie, cat si pentru mine.
M-am convins ca SE POATE!:) Si acum...de ce sa nu traiti si voi experientele astea?!
O lucrare interesanta de specialitate a fost publicata de scriitoarea Deborah Sundahl: "Ejacularea Feminina". O carte extrem de bine documentata, in care introducerea cuprinde si paragraful urmator: "Nu toate femeile reuşesc să ejaculeze, şi nici nu este obligatoriu să o facă, putând să se bucure şi în lipsa ejaculării de o viaţă plină de satisfacţiile pe care le oferă plăcerile sexuale. Unele femei ejaculează în mod natural. Altele au învăţat singure cum să ejaculeze. A impune tuturor femeilor ejacularea drept standard sau scop în viaţă ar fi o prostie şi un lucru dăunător. Femeile care pot ejacula trebuie să ştie că au de-a face cu un fenomen normal, că a ejacula nu este sinonim cu a urina, că, prin urmare, nu este necesar să ascundă această experienţă sau să o elimine din viaţa lor - după cum au procedat unele femei, recurgând la intervenţii chirurgicale. Deoarece femeile au, chiar înainte de a ejacula, o senzaţie asemănătoare senzaţiei de a urina, multe dintre ele se tem,sau le este pur şi simplu, ruşine să aibă orgasm, şi cu atât mai mult, să ejaculeze"

Nu sper decat ca filmul pe care vi-l propun (si pe care va invit sa-l urmariti ATENT de la inceput la final - are doar 36 minute) sa va ajute sa oferiti cel mai frumos cadou de 8 Martie iubitei voastre! :) Iar daca esti femeie, tu cea care citesti, daca nu te ajuta partenerul sau nu ai momentan unul...poate iti oferi singura cadoul asta:)
Nu va fi simplu, e posibil sa nu va resueasca... Insa nu trebuie decat sa credeti ca se poate! Si...Ea, sa fie relaxata, foarte relaxata...

E posibil sa ma credeti vreun obsedat dupa postul asta... E problema voastra... Eu ma consider doar un om caruia ii place sa se informeze. Si... un om informat este un om puternic, detine controlul! :)
Si uite ca va dau si voua din informatiile mele, cum ar face un spion inainte de pensie...:)

Filmuletul il puteti downloada de aici

8 comentarii:

Anonim spunea...

Pentru multe femei, acest tip de penetrare vaginala poate fi foarte intensa atat fizic, cat si psihic; nu este tipul de joaca in care sari direct dupa ce te-ai dezbracat.
De asemenea, este placut pentru ea ca in acelasi timp cu penetrarea vaginala sa stimulezi si clitorisul cu ajutorul degetului mare.Saruturile pasionale sunt intotdeauna binevenite. La fel este si linsul sau suptul sfarcurilor partenerei in timp ce ea este penetrata.
Linsul, sarutatul sau suptul clitorisului in timpul penetrarii vaginale este, de asemenea, o chestie placuta.
S-ar putea sa descoperiti ca penetrarea vaginala si stimularea punctului G sunt mai placute daca cumva si partenera te stimuleaza; asta este adevarat atat pentru cupluri de acelasi sex, cat si pentru cele de sex opus, dar va trebui sa gasiti pozitiile congortabile pentru amandoi.Sa ai primele doua degete in interiorul cuiva este una dintre cele mai intime activitati de pe planeta.
Aceasta experienta poate fi imbunatatita prin stimularea punctului G.
E de la sine inteles ca fiecare femeie e diferita in felul ei si ca trebuie sa fii atent(a) la ceea ce da placere persoanei cu care esti.

Anonim spunea...

Ce fel de definitie sa dam orgasmului??... o stare de contopire cu universul?... moment de deplina fericire?... clipa in care organismul tau traieste cel mai intens?... clipa in care uiti de toate?...sau clipa care te face sa refuzi clipa de realitate de dupa?...omagiul suprem adus partenerului tau sexual?...

Multe definitiise pot strecura aici fara a schimba sensul problemei. Poetii o stiu spune mai literar, medicii vorbesc despre descarcari hormonale, tinerii nu stiu unde sa localizeze momentul, adultii in varsta sunt surprinsi de noile trairi tocmai atunci cand credeau ca au trait tot...

Apare o singura problema: toti am auzit despre orgasm dar cati dintre noi am si facut cunostiinta cu el?

Anonim spunea...

Felicitari pentru curaj! marturisesc ca am citit pe nerasuflate postul recomandat de o prietena si subscriu...providenta(il chema de fapt altfel, :-) mi-a daruit si mie astfel de trairi(ce-i drept numai o data in viata). problema e ca, barbatii chiar au o problema in a discuta despre lucrurile astea atit de intime cu partenerelor lor...ei inteleg ca daca initiezi o astfel de discutie cu ei, nu sunt destul de buni si intervine ego-ul care zice:''trebuie sa cauti una pe care s-o poti satisface, asta e prea dificila...'' Ironic e ca in era comunicarii ne postam problemele pe blog si ne ducem in dormitor linga iubitul nostru, frustrate ca nu putem sa patrundem in inimitatea sufletului lui...pentru ca nu, nu vrem sa-i ranim orgoliul si sa creada ca de fapt, ne plngem ca suntem nesatisfacute...e trist ca barbatii nu inteleg ca fiecare femeie are propriul ''manual de utilizare''( si nu vreau sa fiu cinica) si ca de multe ori, chiar si cele care spun ca iubesc si au chimie cu partenerul lor, au de foarte putine ori orgasmul acela atit de necesar(de orgasmul punctului G nici nu mai vorbesc, desi in cazul de fata el este personajul principal, pentru ca multe dintre doamne habar n-au ca el exista!!!)...si de-aia esuam in relatii dupa o luna, doua , trei...si de-aia dragostea dureaza ''doar'' trei ani...
Voi recomanda blogul tuturor prietenilor mei cu speranta ca vor reusi sa-si faca partenerele si mai fericite si tie iti lansez o alta provocare...avem si clitoris!!!

Anonim spunea...

..Traian...im place subiectul...;)

Traian spunea...

Accept felicitarile pentru...curaj... Se pare insa ca tu si celilalti(celelalte)... sunteti un pic lipsiti de el...semnan in anonimat...:P

Anonim spunea...

In timpul excitarii, in etapa premergatoare orgasmului, corpul femeilor tinde sa se incordeze, iar muschii peretelui vaginal nu fac exceptie. Pe masura ce femeia atinge orgasmul, trupul ei se incordeaza din ce in ce mai tare pana la o 'inchidere' completa. Dupa atingerea orgasmului, corpul si toti muschii se relaxeaza instantaneu si tot ce a stat inchis in interiorul vaginului, aflat sub presiune, va iesi brusc afara: adica femeia va cunoaste ejacularea. In acest lichid se vor regasi si substanta de lubrifiere vaginala naturala si mici cantitati de urina. Intotdeauna mi-a placut sa fac dragoste. Dar acum am intalnit "barbatul vietii mele". Intr-o dimineata, in timp ce faceam dragoste.. eram extrem de excitata si nu ma mai interesa nimic din jurul meu. Parca intrasem intr-o alta lume. Nu mai simteam peretii camerei in care ne aflam, simteam, dimpotriva, un spatiu imens in care noi doi imbratisati, ne bucuram fiecare de 'iubirea' celuilalt.

Deodata am simtit cum vaginul imi este inundat cu un lichid.. simteam ca din mine curge un izvor de viata. Am avut tendinta sa ma opresc, dar ma simteam atat de bine incat am continuat sa ma misc senzual, sa il simt cat mai profund in mine .. nu stia nici el ce se petrece, dar senzatiile puternice faceau sa nu mai conteze aceasta. Pluteam intr-o stare in care nu mai stiam pe ce lume ma aflu. Ne-am oprit... dar as vrea sa se repete aceasta experienta.

Mana888 spunea...

Nu o sa incep prin a te lauda ca ai avut curaj sa deschizi acest subiect!E bine ca ai facut-o, mai ales pentru cele sau cei care nu stiau nimic despre acest lucru.
Asta tine zic eu si de faptul cat iti cunosti propriul corp...aici pot spune ca am fost norocoasa, fiind initiata teoretic destul de timpuriu(eram prin scoala generala).Cine a facut-o? Fratele meu, care era destul de curios si cu o mare dorinta de a afla lucruri noi.Copil fiind,mare lucru nu am inteles atunci...dar totul a ramas inregistrat...asa ca asteptam cu nerabdare sa vad si eu cum sta treaba cu ORGASMUL!
Am intalnit barbati care nu stiau ce este clitorisul si ce placeri poate aduce femeii, dar si femei care nu stiau pe ce gaura urineaza(citez:nu folosesc ob cand sunt la ciclu,caci trebuie sa-l schimb de cate ori ma duc sa fac pipi)
Consider ca nu este important daca este cu jet sau fara,ideea este sa ajungi la el...pentru ca nimic nu se poate compara cu ceea ce traiesti in acel moment MAGIC!
Hai ca am scris destul, iar de semnat zic eu ca nu are rost sa ma ascund sub anonimat,nu?

Mana888 spunea...

o sa adaug si un banc pe tema asta...
cu Ion si Maria:
Ion o futea pe Maria....si la un moment dat Maria striga...Ioanee....ce e fa?...Ioaneee...vineee...cine vine fa???....Ioanee vine orgasmu'...taci fa,cat te fut eu nu vine nimeni!