marți, 4 martie 2008

TOM BOXER feat ANCA PARGHEL & FLY PROJECT - Brasil (DJ Midnight Tanga Chicks Edit)

Unii o sa zica fatul ca e o piesa mult prea comerciala. Insa mie mi-a dat un tonus super ok, vazand si soarele de afara. Adica a fost un fel de cocktail datator de optimism. Nu sunt innebunit dupa Fly Project, insa cred ca sunt niste ritmuri care merg uneori la un party lipsit de cerintele stricte ale unui house neinteles de unii. Adica, merge la show, frate! In plus, vocea Ancai Parghel este exceptionala. (normal, doar e solista de jazz!)


Am cautat variante la piesa asta. Cea mai tonica mi s-a parut varianta "Radio edit", cea pe care o ascultasem prima data si cea din clipul de mai sus. Restul sunt duse spre electro/tech (Tom Boxer mix) sau spre..paranoia (DJ Andi mix). "Radio edit" - cunoscatorii stiu :) - inseamna o varianta de vreo 3 minutele la piesa, cu intro brusc in tema, ceea ce face ca piesa sa fie greu de introdus in seturi live.
Si uite asa s-a asezat Midnight la treaba:) Si a iesit o varianta...extended sa-i zicem, de vreo 6:42 min. O varianta buna...la nevoie;)
O puteti downloada de aici

15 comentarii:

Anonim spunea...

Da, doamna Anca Parghel da dovada de acelasi talent nativ adaptindu-si vocea accentului brazilian.
Pacat de `prunele` din gura lui solistului...da poti face exceptie la o adica...in raport cu alti cintareti romani `de limba engleza`..parerea mea.

Anonim spunea...

In acest caz este doar extended nu edit.A edita in termeni de dj inseamna ai aduce ceva in plus (sau sa ii scoti) precum stii.Ceea ce ai facut se numeste ia de akolo si pune mai departe adictalea copy/paste.Uneori edit se mai poate scufunda cu bootleg.
In rest eu fac bine si te astept in gara cand vii la Moldova. :)

Anonim spunea...

apropo.. citesti comentariile ....?

Anonim spunea...

Am citit dragu tatii dar ce faci cu ce scrie in paranteza.Huoooooooooooo.I killlllllll youuuuuuuuuu !

Anonim spunea...

tare piesa....am ascultat-o azi toata ziua...accentul brazilian e super sexy! imi place combinatzia de voci ce a iesit!
umil ma-nclin :)si semnez je'!

Traian spunea...

Pt anonim - da, le citesc de fiecare data. Desi nu stiu cine esti si ce ai vrut sa zici cu asta.
Pt pustiul Bluemind: extended inseamna intr-adevar copy/paste. Daca urechile tale hodorogite ar asculta piesa asta mai atent ar vedea ca nu am extras din ea niste masuri pe care sa i le pun in fata (intro) si in cur (extro). Tocmai, i-am pus ceva in plus. piesa are usor alte ritmuri si ele crede-ma ca nu sunt facute nici de Boxer nici de Fly Proj... Ele au "aroma" de Tanga Chicks...;)
Asa ca asteapta-ma CU O BERE in gara, futu-te-n poponetz de carcotas;))

Traian spunea...

aaa, si inca ceva, Coco:
zi mersi ca ti-am mai dat o idee de piesa pe care sa o iei in Grecia:)))))))))))))))))))))

Anonim spunea...

hai ca pun si eu un comentariu :) de ce va certati ? eiii:P te astept in Iasi cu noua ta productie "copy / paste " cum spun gurile rele:P si nu uita ca vin sa te intreb live/in direct/ inregistrat/montat ce mai faci tu prin Bucuresti. iti trimit numai ganduri bune din Iasi si te pup :)

Traian spunea...

:) pup, Alina. Am retinut si oricum nu beau asa de mult in general astfel incat sa nu mai stiu ce...interviuri sa dau, daca aici bateai...:))))))))))

Anonim spunea...

sincer...nu ca nu am de unde sti cat bei , eu ma refeream la sicanele dintre tine si "tanarul Bluemind " privitoare la piesa. sunt amuzante:) apropo, aveti voie sa folositi limbaj explicit :))am vazut eu acolo niste cuvintzele ...vai vai vai :P
de baut ...am sa vad vineri;)la ce ora ? ca sa stiu sa vin din timp , sa nu intarzii si sa va pierd printre butoane si wiskey :P

Traian spunea...

Dupa cate stiu eu evolutia Bourbonului vinerea, probabil pe pe la ora 00:00 vom incepe nebunia. Asta daca nu vedetele de pe afis vor determina puhoaie de public la intrare inca de pe la ora 19:)))))))))))))))))))))
Eu cred ca voi fi pe la 22.30 acolo.Sa prind loc la pupitru:)))) Huck, ce zici?:)

Anonim spunea...

Da e ok 00.00 . Asta si in functie de orarul Alinei.Daca mai are evenimente in program e preferabil Bourbon mai spre sfirsit..
Tu vino cind vrei eu oricum sint acolo.Ma antrenez.(sic!!!)
Alina nu trebuie sa te mire complimentele dintre ei,a tunat si a adunat, cum se zice.
Da Coco nu are farmeca daca nu ii `umbla` ceva cuvintele pe limba.
Pe mine `loverboy` deja ma insoara..hahahahah

Anonim spunea...

stiu :P de asta ti-am si spus "felicitari pentru nunta "P mai am o filmare in seara aia de asta cred ca am sa vin mai devreme la voi , pe la 11 ca sa stau de vorba cu Traian, alias Dj Midnight :) sau ...sa vad cum fac programul . Stiu ca pe acolo dupa 12 e atmosfera insa mi-e sa nu oboseasca cameramanul :P. Vad eu, promit ca va anunt din timp prin SMS in care am sa-i trimit lui Traian si un compliment , doua ca sa nu mai zica ca sunt rea si afurisita:)

Traian spunea...

Eu zic sa te duci inainte in partea cealalta. Lasa sa vina cameramanul obosit. Mai ales daca e vreunul care ma cunoaste, aka Ceciliu sau altul...:) II bagam un Red Bull in bot si prinde aripi:))
Oricum e pacat sa nu ne prinzi in...the middle of the action!

Anonim spunea...

ok, you're the boss:P vin dupa 12 :)