joi, 5 iunie 2008

KYLIE...restante...

Spun restante, pentru ca de pe 17 mai ar fi trebuit sa scriu despre concert, dar timpul - marele meu dusman:) - nu mi-a dat prilejul.
Nu pot insa sa ignor concertul cu superba australianca.
Evenimentul a impresionat inca inainte de debutul propriu-zis al recitalului divei. Organizare OK, accesul - bine canalizat spre zonele de acces inscrise pe bilet, achizitionarea diverselor produse (suc, apa etc) - pe baza unor jetoane, exact ca in Occident, la marile concerte. Jetoanele le cumparai in afara stadionului, la tonete Raiffeisen.
Inauntru...destul de multa lume, de toate felurile, si bineinteles fitele de rigoare. Prin maldarul de spectatori, si persoane publice: de la Tariceanu cu nevasta-sa, la Andreea Esca; de la Cristian David (tuciuriul ministru de Interne) la Viorel Moldovan, fotbalistul. Si lista ar putea continua.
Am avut locuri in zona VIP, insa a fost o teapa destul de mare, deoarece priveai scena dintr-un unghi destul de aiurea, in plus aveam in fata mea niste ciocanitori care rageau incontinuu de parca le rupea cineva himenul, si li-l cosea la loc si iar li-l rupea... Asadar la zona VIP am avut in fata mea vreo 5 ciocanitori pe spatele carora scria "Cleaning". Asadar..o fi si femeile de serviciu de la eMagic! persoane importante... Ma rog, nu mai conteaza.
Show-ul a fost unul impresionant. Prin scenografie, lumini, costumele purtate si schimbate intr-un ritm ametitor de Kylie, prin vocea ei, prin multe.
Publicul, pe cat de numeros, pe atat de ...tacut la inceput. Oricat s-ar fi straduit fata sa-si prezinte piese de pe ultimul album, lumea a rezonat mai spre finalul show-ului, cand urechile au auzit acorduri mai cunoscute...
Pe scurt, nota 10 pt Kylie, nota 7 (cu indulgenta) pt public.
Urmeaza concerte de marca vara asta in Bucuresti: Armin van Buuren, Metallica, Nelly Furtado, Manu Chao, Iron Maiden, Lenny Kravitz, Def Leppard, Whitesnake. Asadar de...toate pentru toti:)
Inaintea unei veri...fierbinti (si) din punct de vedere muzical, va las sa urmariti doua dintre piesele interpretate in concertul de la Bucuresti de Kylie Minogue. Prima este piesa "Slow"de pe albumul "Body Language" (2003), a doua - noua si foarte difuzata pe la radio: "In My Arms", de pe ultimul album "X".KYLIE MINOGUE - Slow
KYLIE MINOGUE - In my arms

Niciun comentariu: