miercuri, 5 noiembrie 2008

MURPHY

Da, Murphy.
Roisin Murphy.

Vocea inconfundabila a ceea ce a insemnat Moloko. In 2003, odata cu incheierea relatiei sentimentale pe care o avea cu partenerul de trupa de atunci (Mark Brydon), Moloko a devenit istorie.

Nonconformismul care o caracterizeaza si-a pus amprenta nu numai asupra stilului sau vestimentar ci si asupra muzicii, sound-ul noilor albume fiind unul inconfundabil, devenind in scurt timp reprezentativ pentru scena dance underground. “Ruby Blue”, promovat de single-urile "If We're In Love" si "Sow into You", a fost lansat in iunie 2005, piesa “Ruby Blue”, cea care a dat si titlul albumului, fiind inclusa si pe coloana sonora a serialului “Grey's Anatomy”. Cel de-al doilea album al artistei, “Overpowered”, a aparut la sfarsitul anului 2007, la scurt timp dupa lansarea single-ului "Let Me Know", in colaborare cu Groove Armada.
Apreciata pentru prestatiile sale live cu adevarat electrizante, Roisin Murphy si-a trecut vara aceasta in agenda cateva dintre cele mai cunoscute festivaluri internationale: Werchter (Belgia), Benicassim (Spania), Rock Am Ring / Rock Im Park (Germania), Pinkpop (Olanda), Sonar (Spania) si Sziget (Ungaria) - scrie site-ul celor de la EMAG!C, organizatorii concertului.

Asadar diseara...ne vedem la Polivalenta! (nu ma intrebati pe unde sa parcati, ca nu stiu:)

Daca nu..."reperati" ce canta Roisin sau ce a cantat Moloko...aveti doua exemple:)



Moloko-Sing it back




Roisin Murphy - Overpowered

Niciun comentariu: