miercuri, 3 decembrie 2008

PENISUL MIHAELEI RADULESCU

Conform ziarului Click!, sâmbătă seară, la Festivalul DaKino! Dani Oţil, iubitul cu 11 ani mai tânăr al Mihaelei Rădulescu, a lăsat pe toată lumea fără suflare , făcându-şi apariţia la acest eveniment cultural îmbrăcat într-o pereche de jeanşi din care, în zona şliţului, ieşea în relief un penis... comparabil sau nu (?) cu al lui Dani:)

3 comentarii:

Mana888 spunea...

Probabil a vrut sa transmita un mesaj...dar sincer a cazut in penibil facand asta, tocmai la un eveniment cultural!
be funny,be cool but not like that!

cristinica spunea...

Mihaela Radulescu este o femeie pe care eu o apreciez foarte mult, nu doar pentru ca e moldoveanca de-a mea ci pentru ca este intr-adevar o femeie jos palaria. Ce daca iubitul ei e cu 11 ani mai tanar decat ea, care e problema? Dragostea nu are varsta! Ca barbat tre' sa ai muuulte calitati ca sa ajungi sa ai linga tine o femeie ca Mihaela Radulescu. Dani? :) Probabil a vrut sa demonstreze si el ceva..., desi e o prostie sa vrei sa demonstrezi lumii ceva anume, e de ajuns sa demonstrezi doar partenerei... Si daca se bazeaza atat de mult pe faptul ca "il tine" din punctul asta de vedere nu cred ca relatia asta va dura prea mult timp, Mihaela nu e o femeie care sa-si doreasca numai atat. A cam sarit calul, nu a dat dovada de bun simt si nici nu e nostim. Rusinica Dani!

Traian spunea...

Vorbeam cu prietenul Silviu Andrei, mai ales ca si el postase aceleasi imagini pe blogul lu, si am ajuns la aceeasi concluzie: dincolo de orice, e de apreciat Dani, pentru ca la cat il vaneaza acesti paparazzi de doi bani in ultima perioada, la cat nu este lasat sa-si traiasca viata, mesajul era unul abrupt si clar catre ei.
Bine, Silviu putea fi si un pic subiectiv, Dani fiind din acelasi trust cu el ;) dar, in mare parte, sunt de acord cu ce a facut Dani.
Nu cred ca avrut sa arate cat de barbat e samd; a fost doar o forma de..protest.
Daca nu sunt de acord cu ceva, e ca nu trebuia sa faca asta la un Festival de film. Poate!:)