marți, 9 decembrie 2008

Un Gretos Gust (abreviat)

Nici pe departe nu sunt un consilier vestimentar. Nu apar cu opinii de genul "Asa Da!" sau "Asa Nu!" prin glossy-uri mondene.
Dar imi place omul imbracat cu bun gust. Imi plac chiar si ideile...avangardiste. Tolerez multe, dar sunt si lucruri care ma scot din minti.
Care mi se par nu de prost gust, ci chiar de...gretos gust.
Toamna asta am vazut o invazie de pseudo-incaltari, australiene la origini, prin picioarele femeilor de la noi.
Se spune ca pantofii spun multe despre un om si sunt 1000% de acord cu asta. Dar parca anumite chestii nu au de a face nimic cu...frumosul.
Mai ales la o femeie, raman la parerea ca incaltamintea trebuie sa-i scoata in evidenta glezna, gamba, piciorul...

Panaramele astea de... UGG-uri (originale sau fake-uri) nu au nimic de-a face cu asta. Mi se par niste chestii bune de incaltat pe la eschimosi si nicidecum prin noroaiele noastre carpato-danubiano-pontice.
La noi insa, tot mai multe domnite... trendy se incalta cu astfel de chestii, pe care eu nu le gasesc sexy nici macar daca ar constitui singurul element vestimentar al unei femei care sta in fata mea.
Dar, ma rog... o sa imi sariti in cap, sunt sigur. Ca nu sunt in ton cu moda. Ba sunt, sunt destul de ...la curent cu "fashion-moves"-uri, dar...asta NU IMI PLACE!
Si cu asta - basta!
Cum nu suport nici genul acesta de mutant-pantof-gheata sau ce-o mai fi, indiferent de cat mi s-ar spune ca e ..."foarte la moda:
As tolera o femeie incaltata cu UGG-uri, numai daca ar arata de genul:

13 comentarii:

cristinica spunea...

:)) Uite ca eu n-o sa-ti sar in cap, ba mai mult, sunt total de acord cu tine. Feminitate....zero la ambele articole. Anunta-ma daca te gandesti sa-ti schimbi domeniul de activitate ;)

Anonim spunea...

Trebuie sa spun si eu ceva, nu se poate altfel:P
Cu ce ati dori sa ne incaltam domnule Racu? Intodeauna cu papucii care sa ne puna in evidenta “glezna” dar sa ne omoare picioarele? Sa facem pe plac barbatilor care adora Air-urile si pantofii din piele de leopard? Clar, nu sunt cele mai elegante cizme, nici macar cele mai frumoase dar sigur, sunt cele mai confortabile, calduroase si foarte bune pentru a merge sambata dimineata la cumparaturi. In rest, orice femeie care se respecta stie cand sa puna cizma asta sau pantoful celalalt. Avand in vedere ca traim intr-o lume in care cu totii ne dam cu parerea in necunostinta de cauza, e usor sa emiti ipoteze fara substrat.
Eu cred ca femeile ar trebui sa poarte orice li se pare confortabil in timpul liber si orice este frumos si elegant cand situatia o cere. Daca asta inseamna UGG-uri sau adidasi, pantofi cu toc sau cizme lungi, fie :)
Ar trebui sa nu mai fiti atat de impotriva tuturor, poate, intr-o anume situatie ,o “domnita “ cu UGG-uri va impresioneaza mai mult decat una care si-a pus “glezna in evidenta”. E important intodeauna sa fii moderat in afirmatii si pregatit pentru surprize placute insa…asa sunt eu, naiva si bat campii de cele mai multe ori:P Oricum, m-a amuzat si enervat deopotriva postul dumneavoastra.
Si…”gretos gust” ? …hmmm…

Traian spunea...

"Ipoteze fara substrat"???? Nu sunt ipoteze, sunt...CONCLUZII!:)):)) Sunt cocnluziile MELE:)
Se pare ca s-a mai deconspirat o purtatoare de UGG-uri:))

Anonim spunea...

concluziile la ceva ce nu ai probat se numesc "ipoteze" si da, dupa cum am spus, port cand merg la cumparaturi, in timpul meu liber si fara sa-mi pese de "concluziile" celor care ma vad :)

Traian spunea...

NU TREBUIE SA PROBEZ, ca sa emit o concluzie, lady!!!
Pot spune ca nu-mi place un pantof la o femeie, fara sa trebuiasca sa-l port! La fel pot vorbi si despre un chilot sau vreun tip de vibrator, fara sa fie nevoie sa le port/probez etc!
De ce va ofticati asa?!:))

Anonim spunea...

spuneam de ce am ales sa spun "ipoteze fara substrat" si de ce afirmatia mea este justificata. cu siguranta, poti sa-ti dai cu PAREREA despre orice si mai ales, poti sa spui tot ce-ti trece prin capusor, nu te opresc eu sau altcineva. si nu ma oftic, imi place sa raspund la comentarii si mai ales, sa-mi sustin parerile la randu-mi:)

justina spunea...

...si ce spun cizmele UGG despre femeile care le poarta, domnule ?!?

Traian spunea...

Nu am zis ca aceste incaltari spun neaparat CEVA despre persoanele care le poarta. Am spus doar ca aceste UGG-uri mi se par niste incaltari de prost gust!
Uf! Ma asteptam sa-mi sariti in cap:))

justina spunea...

''Se spune ca pantofii spun multe despre un om si sunt 1000% de acord cu asta''.- eu asta am retinut si de-aia am intrebat...nu am sarit in cap, eram doar curioasa!
...si, nu te mai alinta atita, iti place sa provoci comentarii... :))altfel, n-ai mai scrie nimic, right? P:

Chucky spunea...

Prea frumos...nu mai pot de ras si totusi sunt in Studio Sport....Cristi Coste rulz sau ruleaza! :)) tare rau!

Chuck!

Unknown spunea...

Marturisesc ca habar n'aveam ca aceste incaltari au un nume (UGGs), insa le-am remarcat de acum 2 ani, cand au inceput sa se poarte in Anglia, Frata, Olanda. Din punct de vedere estetic, tind sa fiu de acord cu Traian (UGGly); insa din punct de vedere al suferintei provocate de zeci de incaltari 'elegante' si 'feminine', sunt mai mult decat sustinatoare a ideii de comoditate ori de cate ori situatia nu impune altceva.
Traian, era logic ca vei starni comentarii, mai ales de la persoane care poarta aceste incaltari pe care le critici. Puteai sa fii mai domol in afirmatii. Iar 'Un Gust Gretos' este chiar neinspirat.
Bag de seama, insa, ca ai o oarecare predilectie (ca sa nu folosesc termenul 'obsesie') pentru picioarele femeilor. Te preocupa nu numai pedichiura, lungimea degetelor si cum afecteaza ea performantele sexuale, ci si incaltamintea acum! Incep sa ma ingrijorez...

Traian spunea...

aia cu degetul de la picior...am lamurit-o o data. acum sa afirmi ca UGG-urile ma fac un ...foot-fetishist notoriu...e cea mai misto gluma:)):))

cris spunea...

eeee dom'le dar ce val de reactii a putut starni postul tau(sau sa te "domnesc"cum vad ca se poarta in cel mai subtil -sau nu -mod ironic posibil,..trei lucruri esentiale nu s-au spus daca tot s-a pornit toata lumea,si le spun fara sa adaug nici cel mai mic comentariu sau argument(cine intelege ..intelege, cine nu..asta-i treaba:
1.spiritul de turma,omiprezent de altfel
2.fratilor..gusturile nu se discuta
si 3.e blogul omului so...
my regards