joi, 19 martie 2009

DOMNU' GEO, DU-TE LAICA TRAC

Nu-l cunosc personal si nici nu am tinut vreodata mortzis.
L-am privit si ascultat mereu cu...ochiul si urechea spectatorului.
Am apreciat unele piese, scoase mai ales cu Jungla, in perioada Funky Dj's. "Stay" a fost cantecul care mi-a placut la momentul respectiv, in ciuda..comercialului excesiv. Mi-a placut pentru ca imi inispira acea atmosfera frumoasa de..mare, soare...
M-am bucurat pentru el cand a reusit sa apara pe compilatii gen Ministry of Sound chiar cu panarama de "I'll Do U Like a Truck" si clipul ei filmat cu o camera de amatori prin Ibiza.

Marti seara am ajuns la Cluj si dupa o cina strasnica la Vikingi, m-am oprit, impreuna cu Godfather in Club Obsession. Locatie dragutza chiar si dupa renovare. Un club elegant targetat insa si pe studenti. In acea seara, am vazut scris pe afis: "Student Night: invitat Geo Da Silva".
Ne-am pus sa discutam cu o sticla de Metaxa si am inceput sa si asteptam intrarea acestui Becali al clubbingului (asa cum il numea cineva) . Abia in jur de ora 1:30, daca nu mai bine, a urcat gagiul pe scena.

Bineinteles, cu truck-ul lui. A mai cantat vreo doua-trei piese (hai 4-5, nu mai stiu, ca oricum pareau la fel, mai ales dupa ce bebelusul de Metaxa scazuse din greutate)
Apoi a inceput adevaratul recital. "Concurs" cu studentzele pe scena. Cine danseaza mai bine din..fund. Ma rog..fetele erau invitate chiar sa-si mai ridice fustele, pentru a... impresiona publicul-juriu.

= Publicitate =
Si eu am fost MC in cluburi. Si eu am facut, la cererea patronilor, concursuri de...dezbracat fete pentru o sticla de whisky. Am ajuns sa dezbrac, din "vorbe" doar, o multime de fete. Pentru o sticla de whisky, pe ton de gluma si cu un vocabular normal, au fost fete care au urcat pe pupitru imbracate si au coborat unele in slip, altele in... fofo goala.
Deci stiu cum se..."mananca".
= Final Publicitate =

Fetele urcate de Da Silva pe scena au dansat, din fund, fiecare cum au putut. S-au prins in "hora". Si aici a inceput "starul": "hai misca-te, arata-le ca esti cea mai buna la dat din cur"; "ohh, yeah, hai si tu, nu te jena, mie imi plac fetele cu basanaul mare"; "de ce ti-ai pus chilotii aia rosii pe cur?"; "aplauzeeee, ia uite cum da asta din buci!"

M-am uitat si nu imi venea sa cred.. Am imbatranit eu, de mi se parea dezgustator totul? M-a mirat ca nu i-a tras vreuna vreo palma, sau ca publicul nu l-a fluierat. Nu a avut nimeni curaj insa.

S-a terminat si concursul, s-a castigat sticla de Jack, iar omul conchide: "atat pentru seara asta. Multumesc, Cluj! In minutele urmatoare va voi arata si partea mea de DJ, voi mixa pentru voi pana dimineata."

Nu stiu daca a apucat sa puna o piesa-doua. Deranjat ca LJ-ul pusese luminile pe cele doua dansatoare de pe scena si nu pe Eeeeeel, starul, l-a bagat in ma-sa pe bietul baiat. (chiar avea o fata de om cumsecade). Omul i-a ripostat: "dar de ce ma injuri, tiganule?"
Si a inceput culmea macabrului, la pupitru: domnu' Geo a tabarat cu pumnii pe bietul luminist, i-a tras o scatoalca de i-au sarit ochelarii omului, totul in vazul publicului, la pupitru!!!
Au intervenit bodyguarzii, l-au scos pe..."star" de pe scena si la butoane a intrat rezidentul.

A revenit si domnul Geo dupa vreo juma de ora la butoane. S-o fi calmat poate intre timp. Eu, insa, am plecat...

PS: iata, mai jos, cea mai... apreciata varianta a cantecului cu...tracul. Varianta clasica o fi avut succes pe afara, insa pentru Romanica, Geo a facut varianta...balcanica. Haida-haaaaa! Lupii, bai!

3 comentarii:

Bluemind spunea...

Am lucrat cu el multi ani in urma hau si la vremea respectiva prindea la lume cu glumele lui marlanesti si prosteala ieftina la microfon dar cu o voce foarte buna (timbru vocal).

Bluemind spunea...

Hau sunt eu ala a lu' Pricop.Am dat sa intru cu contul de google si a aparut America.:)

Traian spunea...

M-am prins cine esti, hau:)