marți, 31 martie 2009

TRANCE ENERGY

Dupa ce am trait...experienta "Sensation White" (pe care imi doresc sa o repet, oricum:) ), pot spune ca "tinta" mea viitoare este "Trance Energy". Anul acesta m-am trezit cam tarziu, event-ul a fost pe 7 martie.
Sper insa ca anul viitor sa nu mai ratez evenimentul de la Utrecht.
Pentru a va face o idee despre ce inseamna "Trance Energy", urmariti "Official Aftermovie 2009"

PS: Intr-o lume de minimalisti, tare dor mi-era de progressive si trance:)

Un comentariu:

marius_27 spunea...

Nu degeaba au pus numele show ului "Sensation White", intradevar e o senzatie, o senzatie pe care icepi sa o simti inca din trenul care duce spre petrecerea de la Amsterdam Arena. Toata lumea din tren imbracata in alb. Daca ai avut vre un dubiu inainte de petrecere daca sa fii sau nu tot imbracat in alb, in momentul acela dispare. Stii ca si tu faci parte din "senzatie". As putea sa scriu la infinit despre petrecerea de anul trecut, insa nu asta e subiectul. E o experienta unica...

Am stiut ca voi merge la Trance Energy 2009 imediat dupa ce am fost la White :) Mai ales ca sunt pasionat al genului trance. Si n am regretat absolut deloc. Pot sa zic cu mana pe inima ca e cea mai tare petrecere la care am fost vreodata. E pur si simplu... impresionant! Spectacolul de lumini si lasere iti taie respiratia.

Asa ca Traian , nu rata anul viitor petrecerea din Utrecht! Nu vei regreta!