luni, 18 mai 2009

MOARTEA LUI DAVE GAHAN

Dupa ce in 1996 (tot in Mai !!!), intr-un hotel din Losa Angeles, solistul celor de la Depeche Mode a fost la un pas de moarte dupa un speedball supradozat (amestec de heroina, morfina, cocaina, toate odata injectate in vena), anul acesta Dave Gahan a trecut din nou pe langa moarte.

Toata lumea stia ca din 1997, Dave e "curat"... Din 1996, atunci cand inima i s-a oprit pentru 2 minute, la 4:15 AM, Dave se trezeste in fiecare zi exact la acea ora, fara sa apeleze la vreun ceas desteptator... El afirma ca este un fel de... reminder al lui Dumnezeu, care nu-l lasa sa uite acea ora fatidica, la care, in LA, in mai 1996, a murit pentru 2 minute...

Insa...

"Gastroenterita" oficiala de la Atena a starnit multe semne de intrebare. Toata lumea se intreaba cate zile te afecteaza o gastroenterita... Au trecut prea multe zile si Gahan nu-si revine. Nu se da niciun comunicat oficial.

Adevarul este ca Dave era sa nu mai fie printre noi; ca el iarasi a luat o supradoza. Si ca - da, cutremurator! - a fost de 2 ori in moarte clinica! Doar medicii si, probabil... his Personal Jesus l-au tinut in viata.

Astept(am) vesti.

Un comentariu:

Mana888 spunea...

Ce sa zic!? Si eu am crezut ca s-a lasat de droguri,dar se pare ca nu a fost asa.Este trist sa-si incheie cariera in acest mod,sa nu mai zic ca a dezamagit atatia fani!
Sa speram totusi ,ca isi va reveni si isi va incheia cu bine turneul.