joi, 18 februarie 2010

TOP 3 CEA MAI BUNA SHAWARMA DIN BUCURESTI

Mancarea e, mai mult decat orice, un rasfat al simturilor. O mangaiere pentru ochi, o bataie de aripi de fluture pentru nas si o dezmierdare paradisiaca pentru papilele gustative.
Cine vrea sa se... onanizeze (culinar), sa urmareasca Julie si Julia.
Cine vrea...action, alege un restaurant.

Bucataria orientala e fabuloasa. Daca are ceva...autentic in ea. Shawarma (sau shaorma) e cel mai popular produs implementat in Romania (si mai ales, in Bucuresti) din toata gastronomia orientala. Insa nu orice shawarma e la fel de buna. Sau nu respecta...reteta originala, care sa-ti genereze ploaia din gura, in momentele cand astepti sa fie preparata. Recunosc ca in Bucuresti am mancat shawarma in multe locuri. Si sunt in stare sa alcatuiesc si un top al celor mai bune, din punctul meu de vedere.

Locul 3> Shawarma de la Cleopatra (Aviatiei)
Locul 2> Shawarma de la Maverick (Drumul Taberei - complex Orizont)

Locul 1, cu felicitari (pentru cel mai deosebit gust/condimente si pentru faptul ca poti gasi si cu carne de oaie) > Shawarma de la ALICE (Piata Rosetti, Bd Carol colt cu str. Sperantei)

Nu Dristor (stiati ca au fost inchisi o perioada pt ca un client a gasit sperma in maioneza? si nu e gluma), nu Genin, nu aia de la 1 Mai, care costa 3 lei, nu...nimic.

Daca nu ma credeti, incercati. Daca nu va place... gusturile nu se discuta!

Pofta buna!

2 comentarii:

Constantin Manoliu aka Huck spunea...

Da cu Juliile ce ai bre?Salutari de la Iasi.Si cind te-oi prinde sa vezi ce te invit la masa la o reteta de la fete....pupici.

Traian spunea...

Cu Juliile n-an nimic! Am zis doar ca, daca vezi acel film, exista riscul major sa-ti... ploua tare in gura :)