joi, 1 aprilie 2010

Esemesofob

Vine Pastele. Sarbatoare linistita, de petrecut in familie. Ceea ce va doresc si voua. Sarbatori Luminate! Asta e singurul text pe care il scriu, cu ocazia Sarbatorilor. In rest, daca voi vrea sa sun pe cineva, o voi face. Sa nu ziceti ca nu v-am spus. Sau sa va suparati ca nu va raspund la mesaje. Mda, urasc faptul ca iar mi se va umple Inbox-ul telefonului cu propozitii cretinoide si trimise fara niciun fel de...personalizare, la toata Agenda Telefonica.
Dintr-un gest, la inceputuri, frumos si...de fiţe (baaaaai, am telefon mobil, daaaa?), s-a ajuns la un kitch de cacat. Pleonasm, dar...merge.
Fie ca aroma cozonacilor sa va umple casa, lumina sa va inunde spiritul, iepurasul sa va binecuvinteze ouale si sa va caluzeasca atunci cand ...faceti pipi. Hai ca ma apuca greata numai cand ma gandesc...
Sarbatori Luminate! (inca o data).
Bine, pa!

2 comentarii:

Claudiu spunea...

Tocmai tu care imi dadeai ditamai mesajele ai ajuns sa fii atat de drastic?:))
Paste fericit!

Traian spunea...

Daca trimiteam un mesaj, cu siguranta il faceam haios, ma scremeam si il compuneam si il trimiteam unei persoane anume, pentru care era conceput, nu la toti. Incercam sa fiu original si diferit. Dar tu stii asta...;)