miercuri, 11 iunie 2008

HOP-TCHU!

Vara incepe sa vina peste noi ca o nimfomana... O asteptam, o doream, insa uneori e cicalitoare, mai ales cand soarele isi face de cap. Chestia stupida e ca ca ia si soarele asta pauze chiar in weekend, adica atunci, cand am mai vrea si noi sa-i aratam (lui, soarelui) bucile, de pe un sezlong sau de pe o ...paturica asezata langa o balta sau piscina...
Ma rog...
De fapt, ma fut...
De fapt nici una nici alta
Ci... asta e!:)
Ca sa dam in cap soarelui, ne gasim sa mai flirtam cu fitzosul aparat de aer conditionat... Care, asemenea unui stripper depravat, ne da placere pe moment si apoi ne transmite...boala. Nu vreun BTS, ci un stranut-2-3-4-5.
Asadar, Hapciu! A VENIT VARA!:)

PS: Daca ati racit, sa retineti ca...eternul si fascinatul Carmol se foloseste la frectie (uz extern), nu se bea...:)

Un comentariu:

justina spunea...

:)) Foarte amuzant post, interesante personificari…Ce mingi mi-ai ridicat ‘’la fileu’’!!! Vara asta si mie mi s-a pus pata pe …soare! Tu, insa, asisti neputincios la toate astea nici nu te rogi, nici nu te futi…normal, esti doar un spectator, n-ai ce-i face…adica ‘’asta e! ’’ Ma amuza replica asta! Si am sa-ti spun si de ce…sa fii atent si tu pe viitor, ai s-o tot auzi…Asta-i o replica pe care am intilnit-o la oamenii ‘’caldicei’’( nu-mi apartine termenul, desigur…daca nu ma lasa inca memoria, e al lui Dostoievski, dragul de el!) ; ‘’caldicel’’ spuneam, adica nici cald, nici rece…exact ca si vremea asta !Ai dreptate…asta-i vara??? Vara e pusa-n valoare de soare, normal…mai ales in weekend…Soarele asta-i printre nori, cind apare, cind dispare, cind poate, cind nu poate!!
Nu-mi place relationarea ‘’soare-vara’’ de anul asta! O gasesc defectuoasa…vreau un soare adevarat, ‘’ responsabil’’, sa ma incalzeasca, sa-mi mangaie pielea, sa ma ‘’asude’’ sanatos, sa vreau sa ma ‘’sting’’ in mare din cauza Lui…si, sa-l vreau iar sa ma incalzesca cu razele lui…ca niste brate puternice, dornice…e Soare, ce pizda ma-sii !, e… de Foc, nu???!
Spun batranii despre vara , ca…daca asa a inceput , asa o tine…adica? …sa astept cu disperare sa dea soarele‘’o raza’’ in weekend?? Sa nu pot sa ma bucur cind vreau de razele lui si el…de bucuria mea?!! 
Si eu ‘’m-am racit’’… ca ‘’Domnul’’ postat de tine…asa ca, da-l in mortii ma-sii de soare, eu m-am hotarat! Plec in vacanta…ma duc dupa un soare fara fitze, fara nori, fara ‘’ascunzisuri’’!!!
Pina atunci trag o dusca de…Carmol…sa ma incalzesc…macar pe dinauntru…oricum, la picior de lemn nici frectiile cu Carmol nu au efect! Poate insa, el, Carmolul, sa scoata o data cu mucii aia verzi, un ‘’virus’’ trist, intrat in mine…fara ‘’preaviz’’!!!