marți, 24 iunie 2008

LOVE AND OTHER DISASTERS (2006)

In perioada acestor calduri insuportabile, in lipsa unui sezlong liber la piscinele din oras si in lipsa chefului de a-mi revarsa trupul pe solul vreunui strand local, cea mai buna alternativa intr-o duminica este sa trandavesti in chiloti in casa, mangaiat de expirul prelung al aerului conditionat...
Dupa o portie zdravana de harbuz (da, asa se cheama la noi la Iasi pepenele verde!:) sic!) scos de la frigider, mi-a venit cheful de film. La mall - numai tampenii in program; la HBO/Cinemax/s.a. - idem.
Asa ca - rusiniiiica!:) - am ales comoda varianta a pescuirii unui film de pe net.
Titlul m-a... atras. Genul ("comedie romantica") parea potrivit pentru o dupa-amiaza lenesa de duminica. Am ajuns insa aproape sa urasc productiile hollywoodiene si norocul a fost de partea mea.
"Love and other disasters" este un film produs de Luc Besson si David Fincher; scenariul si regia sunt semnate de un...libanez, Alek Keshishian; iar in rol principal o regasim pe frumoasa Brittany Murphy.

Este o comedie placuta, savuroasa, actuala, poate extrem de usor fortata pe alocuri, insa este un film la care razi cu pofta, in care se amesteca o multime de notiuni: dragoste, zambet, lacrimi, gay, tampiti, tango, porci (la propriu), lacrimi, prietenie si multe altele.
Despre subiect...nu spun mare lucru: o tanara din America este ajunsa la Londra, unde lucreaza la revista Vogue, iar una dintre preocuparile ei altruiste este de a-si ajuta aproape fiecare prieten/a sa-si gaseasca adevarata dragoste...
Nu e obligatoriu sa va placa; puteti sa ganditi ca este un subiect banal sau fortat. Mie insa mi-a placut mult, m-a binedispus. Si cum ceea ce imi place doresc sa impart si cu prietenii mei...vi-l recomand cu caldura!
Vizionare placuta!


IMDb Rank: 6,2

8 comentarii:

Anonim spunea...

si ce daca...libanez....

am vazut acum 2 ani ...in cadrul unui Festival la Institutul Francez - un film ..se numea RASTA ..adica Autobuzul... produs in intregime in Liban..regizorul bineanteles trait la Paris...a o surpriza placuta....mi-a schimbat complet parerea- preconceputa de altfel- care o avem despre acei oameni si locuri...

si Mika este de aceeasi origine..ca sa nu mai vorbim de craetorul Elie Saab...

Traian spunea...

iar tu esti....?:)

justina spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Traian spunea...

Pt persoana care nu vrea sa se recomande, dar scrie "bineînteles" cu î din a.("bineânteles") :)) :
1. ma bucur ca ma citesti
2. nu stiu ce ai inteles tu, dar chiar nu am vrut nicio clipa sa insinuez ca...a fi nascut in Liban inseamna ca esti..inferior sau ceva de genul asta. Departe de mine gandul asta! Am pus niste puncte de suspensie doar pt a exprima o usoara uimire, in sensul admirativ, pentru ca - banuiesc ca esti de acord cu mine - nu vezi filme regizate de oameni originari din Liban la fiecare centru de inchirieri video:)
3. Cu Ellie Saab nu am nicio treaba, desi "ES", in Romania, nu inseaman mare lucru pe langa - spre exemplu..."D&G":))))) Sa-i dea Dumnezeu sanatate ca a imbracat-o pe Halle Berry pe la o festivitate Oscar parca...
Dar cu Mika...lasa-l cu Allah al lui. Mai bine pomneai de mancarea libaneza, ca atuu-ri ale acestei natii decat de... Mika:)) Sau o fi si asta vreun...Pavarotti din Beirut:)
Oricum...RELAX, TAKE IT EASY:)

rolazar spunea...

ce porniti sunteti si ce raspunsuri elaborate..

ca sa va mai descretiti fruntile va recomand Sukkar banat (Caramel 2007)..un film foarte interesant despre cinci femei libaneze..tot genul "comedie romantica"

Anonim spunea...

mai Traiane..cine iti imaginezi ca este persoana cu anonim..??

Traian spunea...

rolazar> hmm...o sa tin cont de recomandarea ta

Anonim> cine cred eu ca esti? Probabil vreo dichisita, fashion@lifestyle addicted... Iubitoare de Beller Street/Baneasa/Aviatieisi probabil atrasa de rotunjimile posterioarelor barbatilor care se perinda prin zona.;) (Prin posterior se intelege eventual zona jeans-ilor care cuprinde buzunarul unde...the man tine card-holder-ul:)
Paca te vad usor..revoltata, dar, repet:
Relax, take it easy!:))
Cu drag,
Eu

Anonim spunea...

proasta imaginatie.....nu sunt revoltata.....imi place sa te provoc