joi, 19 iunie 2008

PENIBILUL - LA INDIGO

Le tineti minte?
Sunt cele doua surori gemene care promiteau mult. In play-back...
INDIGGO.
Surorile a caror mama-impresar racnea ca o mahalagioaica acum vreo cativa ani ca la nu stiu ce preselectie - parca pt Eurovision - fetele ei au fost furate...
Satule de nedreptatile din spatiul carpato-danubiano-pontic, cu gandul la succesul lui Costel Busuioc, fetele s-au dus in...Mama. Mama America, desi ar fi fost Ok sa se duca si in..Ma-sa:)
Vizionare..."placuta"!:)



Via dualtrx

3 comentarii:

justina spunea...

:-)) Fetele sunt...furate si ...duse!!!...rapite, adica, definitiv, de magia cretinoida a singurei ''mame'' care le mai putea primi, in generosu-i pantec, prostia la ...INDIGGO!!! (''G'' spelled like fucking ''GUCCI''... right??!!!)

Mana888 spunea...

DJ!...play my favorite song...NEW YORK...NEW YORK...O DA! Nu cred ca mai e ceva de comentat,desi totusi au mai primit o sansa...asa ca nu se stie ce vom auzi data viitoare.
Let's go to LAS VEGAS!!!

Anonim spunea...

Scary Movie...which? ca le-am pierdut sirul :) "We were born in THE Romania..." si ni se limba plimba-n gura baby... Eh, ce ti-e si cu limbile astea, baby :)) Eu cred ca fetele astea trag din greu dom'le...pe nas...ceva foarte tare... Cu toate astea cei din juriu le-au cam dat ceata, ca-s mult, mult mai hi decat ele de le-au permis sa mearga mai departe. Si David, David Hasselhoff... hm, cred ca s-a cam intimidat putin :) de vocea si de atitudinea specimenelor (sunt constienta de cat de ingaduitor suna dar incerc sa fiu indulgenta ) de le-a sfatuit sa "suck the blood from Dracula" in loc de "suck..." altceva, in order "to make it big"... MAYBE that's how you'll get to be "the real deal"!!! Yeah baby :))