joi, 19 iunie 2008

STING feat. PARIZER

...sau invers.
Unul dintre cele mai importante si revolutionare proiecte muzicale.
Sa mai ziceti ca nu avem respect pt muzica adevarata:))
Asa cum zice Petronel Parizer: "Special pentru Sting barosanuuuuuuu' " (ma rog, el zice fara...apostrof:)) )
Via Arthur.
PS: A se asculta/viziona pana la final.

13 comentarii:

justina spunea...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ce-i mizeria asta de Parizer???!!! Un ''Cirnat'' mai mare, nu?!!!...si cum vrei tu sa ''asezonezi'' in topica termeni precum: important, revolutionar, proiect, muzica adevarata si, respect cu un...Parizer?!
La fel cum ai hrani Porcul...cu ''Fragile''-le margaritare????
Cit despre cel/cei care ne anunta la finalul apoteotic al propriilor ''fecale'' ca…’’ este un pamflet’’...sa ne mai lase... si sa mai puna mina pe-un dictionar explicativ!!!!!!!!

rolazar spunea...

nu stiu daca sa zambesc sau sa ma ingrozesc..

Mana888 spunea...

fratilor...adunati-va... s-a mai nascut o STEA! Se pare ca acum avem PARIZER in loc de SALAM!!! In curand trebuie sa apara si SUNCA!.....sa fim mandri de ei sau nu?

Anonim spunea...

Cred ca Sting ori s-ar lasa de muzica ori ar da coltul daca ar vedea clipul asta...ar fi mare pacat sa pierdem un asemenea talent... pentru un Parizer.

Anonim spunea...

e complicat sa explic ce tristete ma apucat dupa ce am vazut aceasta capodopera !
sunt fara cuvinte !
daca prostia ar durea ....!

Anonim spunea...

Mai acestia,..daca nu v-ati prins ca e o GLUMA..a unor tipi extrem de haiosi si de culti..go kill yourself!
Sunt tipii de la Propaganda...giizaz...relaxati-va...
Puteati sa va prindeti doar observand ca "versurili" din romana sunt traducerea exacta si misto a versurilor originale

Traian spunea...

Mai...ace(a)sta,
Revin la obsesia mea. Atata vreme cat te ascunzi sub "protectia" anonimatului, nu ai sanse sa pari mai... penetrant(a) decat un spermatozoid solitar sub protectia condom-ului.
Nu cred neaparat ca este nevoie sa fii foarte cult pentru a face o traducere mot-a-mot a unor versuri din engleza in romana. Asadar...traducerea EXACTA de aici nu stiu cat e de MISTO, dar in niciun caz nu denota cat de...CULT (si HAIOS) e cineva.
Poate ai dreptate, poate sunt tipii de la Propaganda, desi nu am auzit nicaieri ca s-ar fi laudat cu o asemenea...creatie. Sau ca s-ar fi inscris cu ea pentru vreun Ad'Or...
Ce m-a deranjat este tonul tau in acest comentariu: "ok, gastelor, daca nu v-ati prins cat de destepti sunt acestia pe care eu ii si cunosc, GO KILL YOURSELF!"
Giiiiizaaaz (asa se scrtie, cu "G" mare;) ), ma onoreaza ca ma citesti. Acum ..go fuck yourself. (no offense, dar..iti convine?)

Anonim spunea...

Mai, acesta...si tu esti un ''tip'' cel putin la fel de cult si haios, atita timp cat esti ANONIM!!!...cit despre glume...nu, pe bune???? chiar e gluma??? nu m-am prins!!! :)
justina

Anonim spunea...

Hey guys. Scuze pt anonimat dar mi-a fost greu cu identitate & stuff. Sunt Stefan un co-autor la "minunatia" postata de Traian, editor la un studio de postproductie publicitara. Justina are dreptate ca pamfletul este doar o publicatie scrisa si nu orice material media (mea culpa then, este o parodie). Nu e "niciun" merit sa parodiezi un artist care are titlul de doctor in muzica, oferit de Academia Regala Britanica, recunosc si asta. De asemenea nu trebuie sa ai cultura ca sa descoperi de ex. armoniile piesei pt a face un "cover" oricat de nashpa ar fi el nici sa traduci mot-a-mot versurile. Avem un profund respect pentru muzica lui Sting iar clipul de fata nu infirma acest lucru. Pt ca satira poate fi adresata lui Sting (come on... :) ), artistilor din genul pop-oriental, sau... celor atat de inversunati impotriva acestora dar care nu au avut rabdare sa citeasca disclaimerul de la sfarsit. :)
Anyway a fost o gluma pe care un coleg s-a gandit sa o posteze. Sper sa nu fiti prea suparati.
Am postat aici deoarece am observat un lucru: chiar si atunci cand va injurati intre voi, o faceti cu stil.
Cheers,
Stefan

Anonim spunea...

a... si inca ceva. era "go kill yourselves" acolo ca s-o iert pe Justina pt "fecale" si pe Traian care a reprodus la fel. Asta ca sa fiu picky :)
eu invat de la voi ca nu trebuie sa mai fac mizerii d-astea dar ofer ceva in schimb. 0.5 sec de lectie de engleza :)
Invatam unii de la altii nu?

Tot Stefan

Traian spunea...

Fanele, ma bucur de... "cunostinta", fie si asta virtuala.
Nu mai polemizez, te cred pe cuvant, iti multumesc pentru lamuriri si iti ofer 0.5 sec de **** (beep!) pentru aroganta initiala:))
Raman la afirmatia precedenta: iti multumesc pentru ca ma citesti si sper sa ramai si mai departe pe aici, alaturi de noi.
Si iusun! >:P

Anonim spunea...

Draga, Picky (alias Stefan) :) nu mai comentez pe subiectul Sting, sunt prea ‘’fragila’’ cind vine vorba despre el, iar la productii publicitare nu ma pricep, asa ca…la fel ca si tine, greseala recunoascuta, pe jumatate iertata! E bine, insa, ca ai invatat ceva din toate ‘’pasele’’ astea virtuale…lucru care ma convinge ca poti fi un ‘’tip’’ cu mult bun-simt, nu doar ‘’haios si cult’’. Si, da, invatam unii de la altii ca…nu putem…unii fara …altii !!!
:) justina

Anonim spunea...

Misto gasca aici. Iu rulz.
Si mie imi pare bine de cunostinta!
Stefan