miercuri, 9 iulie 2008

AND THE WINNER IS...

Gata si concursul:)
Multumesc celor care au raspuns si celor care mi-au dat raspunsurile pe mess, "atzatzatzi" doar de ideea de competitie, nedorind insa sa intre oficial in concurs.
La titlurile pieselor aproape toata lumea s-a descurcat:) Nici nu era foarte greu. Un plus pt Anielle, care a fost prima.
Iata care sunt raspunsurile corecte:

Piesa 1: Delerium - Silence (Tim Le El vs Micha Moor Rework) (genre: electro)
Piesa 2: Manu Chao & Portishead - King Of The Bongo (Breaks Mix) (genre: breakbeat)
Piesa3: Armin Van Buuren with Dj Shah feat Chris Jones - Going Wrong (Album Version) (genre: trance)
Piesa4: Röyksopp - What Else Is There? (Trentemøller Remix) (genre: electro)

Surprizele placute au constat in faptul ca am vazut printre repondenti si persoane pe care nu le cunosc, ceea ce nu poate decat sa ma faca sa zambesc si sa cred ca intr-adevar nu scriu degeaba pe blogul asta.
OK, tinand cont de raspunsurile corecte enumerate mai sus si de gradul de acuratete al raspunsurilor voastre, cel mai precis a fost Silviu Gabriel, pe care il felicit personal si pentru seriozitatea excesiva de care a dat dovada in elaborarea raspunsului, in sensul ca pana si diacriticile ciudate din numele autorului si titlul ultimei piese au fost reproduse asa cum trebuie:) (ö sau ø)
Silviu, sunt incantat de "cunostinta":) Te astept sa ma contactezi pe Y!M pentru a vedea cum si cand ne intalnim pentru a-ti inmana premiul. ID-ul meu este traianracu.
Multumesc tuturor!
Pi curand!:)

5 comentarii:

Traian spunea...

Silviu vad ca nu mai da niciun semn de viata. Daca pana azi la ora 21, nu sunt contactat pe messenger, atunci biletele pleaca spre altcineva dintre cei care au raspuns. Favoriti sunt Flowrin si Pitaca

Costachel spunea...

Fara nici o legatura cu concursul tau, vreau doar sa-ti spun ca azi am pus pe blog un imambaildi si m-am gandit la tine.

Anonim spunea...

ti-ai gasit alt job..?

Anonim spunea...

As vrea daca se poate(ca vad ca te pricepi)sa scrii playlistul Trentemoller de la Dance Weekend. Am devenit fan instant cand i-am ascultat si as vrea sa stiu numele pieselor.Mersi in avans!

Traian spunea...

Sesizez o usoara (sau mai mare) malitiozitate in comentariul tau. In primul rand nu ar trebui sa-ti raspund, pentru ca te ascunzi sub protectia anonimatului.
Insa o fac, pt ca vreau sa consider ca esti bine intentionat(a)
In primul rand muzica si..."jocul" cu piesele este - am spus-o de multe ori, chiar si aici pe blog - o chestie de fun pt mine, de pasiune, de placere.
In al doilea rand, nu am fost la Danbce Weekend neaparat pt Trentemoller, pt ca nu sunt un fan impatimit al lui. Eram curios cum va suna "live act"-ul cu band, si pot spune ca a fost grozav. Nu stiu denumirea tuturor pieselor, pentru ca nu mi se pare o conditie esentiala in a-ti placea sa asculti un anume fel de muzica ( sa stii exact cum se numesc TOATE piesele). Am recunoscut la Navodari, in show-ul lui Trentemoller, piesele lui mai cunoscute, cum ar fi Moan, Take Me Into Your Skin sau Killer Kat, precum si celebrul remix la "What Else is There", intr-o varianta interesanta.
Daca ai devenit cu adevarat fan al danezului, atunci cu siguranta, imi vei spune tu tracklist-ul integral al showului lui de la Navodari si asta ma va ajuta pe viitor;)
Oricum, mi-a placut mult si curajul si sangele latin al lui Roger Sanchez. Toate astea fac sa raman cu o amintire placuta a serii de vineri.
Sambata, din cauza traficului infernal din Mamaia, am mai prins - fuck! - doar vreo 30-40 minute din show-ul lui Fatboy Slim, care ramane surprinzator in tot ce face:) Pe Timo Maas nu am mai stat mult sa-l ascult, insa inceputul prestatiei a fost unul dragut. Din pacate, a avut o sarcina ingrata, sa mixeze in timp ce foarte multa lume, venita doar pt Slim, parasea plaja.
Pe ansamblu, un event destul de reusit, cu unele minusuri: accesul infernal din Mamaia (de la intrarea in Mamaia, pana la Hanul Piratilor Navodari am facut vreo 90 minute cu masina), cozi mari la cumpararea de token-uri si o acustica...care putea fi mai buna.
In alta ordine de idei, am uploadat si cateva filmulete, de la ultimele concerte (Manu Chao, Trentemoller, Roger Sanchez) si le voi pune pe blog, in curand.
Acum plec la mare, maine e Liberty Parade.
Poate s-o gasi vreun carcotas care sa ma asculte si la capitolul "playlist" de acolo:)
Numai bine, weekend frumos!