miercuri, 30 iulie 2008

THE BRAVE DANA

Am fost intotdeauna de parere ca Dana Nalbaru a reprezentat - mai ales prin vocea ei - peste 50% din Hi-Q. Niciuna dintre fetele care au fost aduse ulterior in trupa in locul ei nu a reusit sa ii egaleze prezenta si prestatiile. Asta e parerea mea, unul care am ascultat Hi-Q inca de la lansare, nu neaparat pt ca eram fan, dar mai ales pentru ca lucram in radio si piesele lor erau extrem de promovate.
Dana a trecut prin momente ciudate in viata ei. S-a iubit cu Calin Goia de la Voltaj, un om care nu ezita sa o mai atinga cu falanga la pupila uneori. (am asistat personal la un moment de acest gen, prin parcarea clubului "Rosu & Negru" din Iasi, cand omul devenise gelos pe un fan care parea cam insistent fata de iubita lui). De parca a lovi o femeie e un gest de mare bravura...Ma rog...
Dana si-a vazut de viata ei si, fara prea mult "zgomot" mediatic, am aflat ca s-a casatorit subit cu Dragos Bucur, un actor care reprezinta cu cinste noul val in cinematografia noastra.
A ramas insarcinata, iar acum cei doi au un copil minunat.
A revenit in muzica, piesa "Mai e o zi" parandu-mi-se superba.
Insa, iata ca dupa ce acest prim extras pe single de pe noul ei album "Parfum" a rulat pe mai toate radiourile, a venit randul unei alte piese sa fie promovate.
Dupa ce a starnit indignarea asa-zisilor stilisti care o criticau pentru ca s-a tuns "zero", Dana Nalbaru, probabil, va genera alte valuri de controverse cu videoclipul piesei "Tu". O piesa pe care Dana o dedica sotului ei, Dragos, multumindu-i pentru dragostea si intelegerea oferite in momentele atat de dificile din viata ei.
Insa de ce controverse?! Pentru ca, dorind sa transmita un mesaj care indeamna la toleranta intre oameni (indiferent de sex, rasa, varsta, aspect fizic/greutate sau preferinte muzicale), in videoclip Dana saruta (pe gura, da!:) ) nu mai putin de 6 barbati si... 4 femei!
La final, in clip apare Dragos Bucur, sotul Danei, cel care a asistat si a ajutat la filmarile desfasurate la Brasov.
Dana si-a lansat acest clip, dar si intregul album - iata o alta premiera pt Romania! - gratuit, pe internet, pe site-ul apropo.ro
Din partea mea, un umil ascultator si consumator de muzica, felicitari pt curaj, non-conformism si vocea senzationala!

3 comentarii:

justina spunea...

Uh! In sfirsit, ceva dragut, ma saturasem de ''penisuri''... erectile sau mai putin !
Draguta Dana, si mie mi-a placut in HI-Q, era frumoasa si plina de viata. N-am stiut de ‘’problemele’’ ei cu Goia, nu l-am putut suporta niciodata, mi se parea ca nu e pentru ea! Ce nu-mi place acum este faptul ca de cite ori vorbeste(am avut ocazia s-o vad in niste emisiuni tv) despre ''tineretea'' ei (HI-Q) depistez o unda de jena, dezicere...i se pare ca acum este un artist complet si complex ( si poate asa si e, s-a maturizat)…insa Hi-Q reprezinta debutul ei si nu cred c-ar trebui s-o rusineze asta. Despre Dragos am auzit din multe surse ca este un om minunat si o ‘’fericesc’’ pentru norocul de a-l avea alaturi! Se vede ca datorita lui e acum implinita, fericita si ar vrea, poate, sa sterga cu buretele trecutul…desi, din punctul meu de vedere, trecutul, mai ales daca nu e prea ‘’vesel’’, te transforma intr-un om mai atent, mai profound…stii cum se spune: in dragoste nu poti fi fericit cu-adevarat pina nu ti-ai ‘’luat-o’’ de citeva ori .
N-am reusit sa vad videoclipul, vesnic am probleme tehnice! :-)
Delicata piesa ,probabil ca si iubirea lor!
Multumim ca ne mai dai si ‘’hrana’’ pentru suflet!

Traian spunea...

Ohoohoo! A "inviat" Justina! Chiar te cautasem prin cateva publicatii, la Mica Publicitate, rubrica "Decese". Nu te-am gasit pe acolo si asta m-a facut sa nu ma sperii prea tare:)

justina spunea...

Noroc ca citesti ziarele!!! :)