luni, 7 iulie 2008

CONCURS! BILETE LA MISSION DANCE WEEKEND

Dupa un week-end plin de concerte la B'est Fest (eveniment despre care voi vorbi intr-un post ulterior), sfarsitul acestei saptamani ofera un nou regal pentru iubitorii muzicii house.
La mare, la capatul statiunii Mamaia dinspre Navodari, vineri si sambata avem ocazia sa dansam alaturi de mii de oameni, pe ritmurile unor DJ's de calibru, in cadrul unuia dintre cele mai mari evenimente din acest an,dedicate muzicii de club.

The Mission Dance Weekend este un eveniment care se intinde pe parcursul a doua seri, 11 si 12 iulie, pe plaja Hanul Piratilor. Prima seara, cea de 11 iulie, ii are ca invitati pe Trentemoller live in concert, pregatit pentru un show unic in Romania avand in vedere ca va interpreta live toate piesele care l-au transformat intr-unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti artisti de muzica electronica ai ultimilor ani si Roger Sanchez, denumit si The S Man, una dintre legendele muzicii electronice din America ce si-a construit un nume impresionant in toata lumea.
In deschidere vor mixa DJii si producatorii romani Livio & Roby si Pagal.
Seara de 12 iulie ni-l aduce pentru a doua oara in Romania pe exceptionalul artist Fatboy Slim, renumit pentru show-ul de pe plaja din Brighton Beach unde a adunat peste 250.000 de oameni si Timo Maas, unul dintre rezidentii DC 10, Ibiza.
In deschidere vor mixa DJii romani Optick si Rosario Internullo.

Sunt in posesia a doua invitatii (aveti dovada in imaginea de mai sus:P ) pentru ambele seri si m-am gandit la un...joc. Pentru cei care citesc acest blog si rezoneaza cu muzica de club, iata o idee zapacita, care mi-a venit:)
Pun cele doua invitatii la bataie, pentru aceia dintre cititori care vor raspunde mai rapid/exact/corect la un...mini-concurs.
Despre ce e vorba:
Va propun mai jos, spre ascultare, 4 piese destul de cunoscute din vastul gen "house". Remixuri mai mult sau mai putin cunoscute.
Voi trebuie doar sa spuneti numele trupelor si al fiecarei piese (nu neaparat al remixului) si - pentru o eventuala departajare - si subgenul "house" in care se incadreaza fiecare piesa (progressive, minimal, electro, trance etc).
Ex. piesa 1: Adrian Minune - "Foaie verde, foi de beat" (subgenul: tribal)
piesa 2:.... samd
Concursul este deschis si celor din alte localitati, nu numai celor din Bucuresti. Dupa ce voi alege castigatorul voi comunica modalitatea in care va intra in posesia invitatiilor.
Asa ca...daca tot aveti chef sa trageti o fuga la mare, de ce sa nu asistati la un eveniment super?:)
Piesele propuse sunt:



1




2




3



4


Concursul incepe acum si se incheie maine (marti, 8 iulie), la ora 21.
Have fun!
Love U all!:)

10 comentarii:

Tzuca Bufnitzuca spunea...

1. Delirium feat. Sarah McLachlan-Silence (electro); 2. Manu Chao -Bongo Bong (break-beat) ; 3.Armin van Buuren-Going wrong( vocal trance); 4. Royksopp-What else is there (Trentemoller Remix)-my favourite (electro house )

Cam atat de la o iubitoare de muzica clasica;)

Anonim spunea...

1. Delerium - Silence (electro)
2. Manu Chao - Bongo Bong (drum n bass)
3. Armin Van Buuren - going wrong(progressive -trance)
4.Royksopp- what else is there(Trentemoller remix) (electro minimal)

Anonim spunea...

Da stie lumea stie...sa te vad cum ii departajezi.
Si felicitari cistigatorului..
Eu nu ma bag ca nu ar fi corect.

Traian spunea...

Huck > ma bucur ca mai dai un semn de viata, chiar ma gandeam ca ai emigrat pe undeva sau esti suparat pe mine:)
Da, lumea recunoaste titlurile, in mare parte, pentru ca ideea mea a fost clar sa nu pun niste piese pe care noi de abia le gasim, ci piese destul de cunoscute, insa variantele pieselor (remixurile) pot face diferenta/departajarea;) Nu va fi greu deloc.
Concursul nu e nici pe departe incheiat, chiar daca unii au vazut ca "gata, dom'le uite, au stiut cele 4 piese persoanele astea, gata una dintre ele a castigat".
Nu.
Iata ca variantele de remix si/sau genurile de muzica house din care fac parte pot face diferenta ;)
Nu am lansat provocarea asta pentru valoarea premiului, care nu e mare; ci pentru a .."gadili" in voi, in amorteala asta generata de canicula, spiritul de competitie.
Atentie! Au fost multe persoane, prieteni, care mi-au trimis raspunsurile pe mess. Nu le iau in considerare. Nu stiu daca e...injositor sau ceva de genul asta sa raspunzi aici, pe blog, dar oricum nu asta a fost ideea mea. Pentru ca aceia care ma citesc sunt considerati prietenii mei, nu am vrut decat sa fac un...mini-concurs intre prieteni.
Pup.
Mai aveti timp pana la ora 21 sa raspundeti;)

Anonim spunea...

1. Delirium feat. Sarah McLachlan-Silence – electro ( Original – Delirium – Silence 2004 )
2. Manu Chao -Bongo ( DNB Remix) - break-beat ( Original: Manu Chao si imi place si interpretarea lui Robbie Williams ;) )
3.Armin van Buuren-Going wrong - trance ( feat. Dj Shah feat. Chris Jones ) – foarte tare
4. Royksopp-What else is there (Trentemoller Remix) – electro – pe album mai sunt remixuri de la Thin White Duke, Vitalic şi Jacques Lu Cont.
Nu e pentru concurs e pentru „ show off „ cum sigur s-ar gandi cineva :P Oricum pentru a pastra stilul (cat de cat )iti recomand cu mare drag Freemasons – When You Touch Me - foarte dragutza , te pup :*

Anonim spunea...

1. Delerium feat. Sarah McLachlan - Silence [Tim Le El vs Micha Moor 2007 Remix] - electro house
2. Manu Chao - Bongo Bong [Cut & Run Breaks Mix] - breakbeat
3. Armin van Buuren with DJ Shah feat. Chris Jones - Going Wrong [Album Version] - trance
4. Röyksopp - What Else Is There? [Trentemøller Remix] - electro house

Anonim spunea...

1-Delerium Vs. Tim Le El & Micha Moor - Silence [Rework] White Label-genre:house
2-CUT & RUN-King Of The Bongo (breaks mix) genre:breakbeat
3-Armin van buuren-going Wrong feat Chris Jones(extended mix) genre:trance
4-Royksopp Wall Of Sound-What Else Is There? (Trentemoller rmx)genre:electro-house
Foarte interesant ai ales piesele...cel putin prima..:p...ai reusit sa induci in eroare pe multa lume ;)Nu-mi place sa ma dau mare dar nu stiu daca mai are cineva ceva de adaugat la piesele astea.Pont dat de Anielle.Multumesc.Oricum mult succes tuturor.

Tzuca Bufnitzuca spunea...

vreun premiu special pentru primul participant ?:p:d

Anonim spunea...

Nu am dat semn ca am fost rupt de munca cu terasa.
Daca vrei sa vezi cum arata, ori te infiintezi pe la Iasi ori te duci pe blog sa vezi niste poze http://djhuck2002.blogspot.com/2008/06/bourbon-house-lounge-acum-si-in-poze.html
Cit despre ideea concursului, e super ok si ai mai putea continua.
Offtopic:
Adevar ai zis in comentariul de la Ipocrizie.Se vede ca esti un jurnalist bun.Nici nu ma indoiam ca nu o sa fii tentat sa zici ceva.

Traian spunea...

Huck> pozele le vazusem.
In ce ma priveste, astept sa ma inviti tu pe acolo, drept una dintre...surprizele noului Bourbon;) :P