miercuri, 30 iulie 2008

HANGVERSENY LENNY KRAVICZ

Am asteptat mult concertul lui Lenny Kravitz de la Bucuresti. Si asteptarile nu mi-au fost inselate. Omul a facut un show de zile mari, band-ul a fost si el cu mare chef de show, piesele au fost - asa cum le stiam - geniale.
Din pacate:
- asistenta a fost mai redusa decat la Kylie Minogue. (recordul, deocamdata, la evenimentele de pe Cotroceni, este detinut de Metallica, cu 24K de oameni, in conditii de ploaie!)
- omul si-a dat cu firma in cap inca din debut, spunand "Thank u 4 comin'! Respect u all! We need Hungary (!!!) for our Love Revolution!". Dupa ce a fost corectat, printre huiduieli, de cineva din primul rand, e adevarat ca Lenny si-a cerut scuze vreo 4 minute, dar...stiti cum e: cand vezi un fir de par in mancarea la care ravneai atat, parca nu-ti mai vine sa o halesti cu....tot atata pofta:)
Pentru mine, oricum, ramane un mare semn de intrebare...daca Bucharest - sa zicem - il mai poti confunda cu Budapest (vezi Whitesnake, laRomexpo:) ) ... Dar Romania cu...Hungary?!?! Distanta... fonetica e mare. Ma rog... se pare ca pentru unii e greu sa tina minte si altceva in afara de versurile propriilor melodii. Fuck! Macar daca ne confundau si pe noi cu...Germania, Spania :))

(Poate si pentru a repara aceasta greseala a inceputului de concert) LK a coborat de pe scena, inainte de BIS, si s-a dus printre oameni, un gest curajos si..frumos.

Dincolo de toate, ca atmosfera si ca prestatie, intr-un top al preferintelor PERSONALE, acest concert il clasez pe locul 2, dintre toate concertele din acest an, sustinute pana acum, in luna august, in Romania. Topul e asa:

1. Manu Chao (live@Best Fest)
2. Lenny Kravitz
3. Kylie Minogue

Cu scuze pentru calitatea filmarii, daca sunteti curiosi...cum s-a cantat, va las sa ascultati "Again" si "I Belong 2 You"



5 comentarii:

justina spunea...

!!!! ''We need Hungary for our Love Revolution???'' Jessus Christ!!! Adica, individul asta cu muschi nici macar nu stia unde se afla???!!
Doamne, ce fler am si cum stiu la ce concerte sa ma duc...
Imi pare rau de Manu Chao si Roisin Murphy, nu eram in B, eram la Iasi!(by the way: veeery nice!!!!)
Despre Kylie, iar…frumoasa, dar tot la… Budapest se afla si ea…n-am fost la concert si, din motivul mentionat, nici nu-mi pare rau!!!
Ma uimesc si pe mine , nu ma stiam asa de …patrioata!:-)

rolazar spunea...

pe mine personal nu m-a deranjat "gafa" lui, dar cred ca nu sunt obiectiva (sunt inca sub influenta zambetul lui)..in rest un un show impecabil, unele melodii au sunat live mai bine ca pe CD, iar publicul..bun.

Traian spunea...

Dupa cum spuneam...omul si-a cerut scuze non-stop vreo 4-5 minute:) Iar printre zecile de "I'm sorry, i'm really sorry"-uri, a tinut sa precizeze: "Believe me, I know where I am! We need RO-MA-NI-A for our Love Revolution!" Greseala insa fusese facuta:) In ce o priveste pe Kylie...nu-mi aduc aminte sa fi gafat cu..Budapest...

justina spunea...

Acu' esti tu subiectiv cu ...Kylie.Mi-a povestit un prieten al meu care a fost la concert despre...Budapest, dar, nu mai are sens, faptu-i consumat. Sau poate n-o fi auzit el bine, desi nu cred ca ar fi fericit sa-i gasesca ei vreun cusur. Ideea e ca eu,personal, m-am cam plictisit de gafele astea. E foarte simplu sa scrii cu un marker pe dosul palmei unde te afli, ca sa eviti astfel de situatii. Daca ai bun simt!

justina spunea...

Rolazar, motanul ala din poza e al tau? e absolut senzational! :-)