marți, 29 aprilie 2008

CE FACE UN CAL ALB INTR-O PAJISTE CU CANNABIS?

sau intr-o pajiste cu mac:)


...Ce sa faca? PASTE FERICIT!
Va doresc tot binele, dragii mei, desi cam tarziu, Paste Fericit (ca azi e ultima zi), sper ca macar sa va fi fost Sarbatorile linistite (daca cititi mesajul prea tarziu), in sanul familiei.
Si...un 1 Mai plin de distractie! Mare, munte, mici, cefe de porc, cluburi...oricare din astea sa va faca sa veniti cu chef de munca inapoi!
Eu ma retrag printre camile, prin Tunisia, revin pe 7 mai cu impresii.
Sanatate!

luni, 21 aprilie 2008

LA PACHA VINE UN MERTZAN...

...LA MISSION - UN AMERICAN
(daca ar fi sa continui, poetic, titlul de mai sus...)

Sambata, 19 aprilie.
Imi fac program de...clubbin'
Primul popas - la World Trade Plaza. Din seria evenimentelor The Mission, in seara asta e invitat in Bucuresti unul dintre cei mai...varstnici DJ: americanul Danny Tenaglia. 47 de ani, nascut in Brooklyn, New York.

Nu mai auzisem nimic de ceva vreme de individ, asa ca eram curios ce mai...face:)
Era programat sa intre la ora 23, dar warm-up-ul s-a intins pana la ora 1, mai ales ca la inceput era si destul de putina lume venita.
La 1 fara un sfert, the old guy si-a intrat in drepturi la pupitru si surpriza a fost una extrem de placuta: tribal, deep si progressive, adica ceva ce-i place si ..urechii mele:) Iata inceputul programului de la Bucuresti:



Am stat vreo juma de ora, apoi am plecat spre...Pacha. Clubul lui Mutu si Nicu Gheara; Franshiza a intregului lant Pacha din lume, din care cel mai celebru e Pacha Ibiza. Aveam invitatie acolo, la ...Fashion Tv Party. Se anuntau prezente de marca. Pe langa patronul FTV, Michel Adam, care urma sa-si aniverseze acolo ziua de nastere, era anuntata si prezenta lui moshulica Roberto Cavalli. Toate aceste aspecte si faptul ca nu mai fusesem niciodata acolo, de cand s-a deschis, m-au facut... curios.
Insa...de ce ma temeam nu am scapat. Evenimentul se dorea a fi o continuare a Bucharest Fashion Week (un alt eveniment marca Nicu Gheara). Inca de la intrare...fite mondiale. Plin de Bentley-uri, Mercedes-uri si BMW-uri. Astia aveau voie sa parcheze in fata clubului. Daca aveai alta masina...trebuia sa-ti gasesti loc de parcare, cefele late de la intrare iti faceau semn sa..circuli, sa nu blochezi circulatia.
Asta in vreme ce un X5 oprise ca NESIMTITUL in mijlocul strazii si proprietarul intrase inauntru, fara sa tina cont ca paraliza tot traficul in zona.
OK, hai si inauntru...
Sa ma fereasca Dumnezeu! Nu-mi place sa...carcotesc in van, ca sa ma aflu in treaba. Dar asa o amestecatura de fitze (multe dintre ele ieftine) cu...taranie, nu am vazut niciodata. Niste specimene...incerdibile stranse intr-un singur loc care, din punctul meu de vedere, exceleaza numai la capitolul lumini. Sunetul...nu m-a impresionat, iar piesele... un comert ieftin si vechi (ex. SIKK - The Whisper (Edxs Ibiza Sunrise Mix))

Club Pacha Bucuresti

Oamenii...repet: mi s-a facut scarba. Dintre..."VIP"-uri: Iri si Moni, Michel Adam (patronul FTV), Keo, Ramon Cotizo (destul de discret, si cu bun simt), fostul fotbalist-golanas Danut Lupu (cu o burta imensa), Cristi Brancu - seful revistei expirate VIP (si mai nou, realizator tv la Antena 2). Pe batranul Cavalli nu l-am vazut... Poate nici n-o mai fi venit si a fost o... strategie de marketing. Pe langa ei, multi tarani cu...cataramele, respectiv...tzatzele la vedere, si o multime de nemenstruate de 18-19 ani, modele in devenire, care roiau pe langa Moni Columbeanu ca mustele pe langa rahat, toate dornice sa schimbe cu ea 2-3 vorbe. Probabil pt a o intreba cum e mai usor sa ajungi..model sau balerina. Vorba celor de la Planeta Moldova: sa invete si ele...balet cu suc de pula:))
Scarbit, am plecat inapoi la Tenaglia.
Intre timp lumea se stransese binisor. Insa si omul a luat-o razna. Am mai prins 2 piese super-ok, dupa care batranul a inceput cu...techno si sunete de...drujbe si freza, date la mii de watt-i. Asa ca am mai stat si acolo vreo 30 minute si...acasa.
Un sandwich mic, ingurgitat pe fuga, in bucatarie.
Si apoi somn.
De voie.

joi, 17 aprilie 2008

FOREVER YOUNG

De obicei, am tot scris pe blog despre lucrurile care m-au enervat.
Uite ca a venit si momentul sa scriu despre ceva care mi-a placut; care m-a surprins placut, desi - sincer - plecasem la ..."drum" cu inima stransa.
Drum = concertul cu Alphaville de la Arenele Romane, sambata 12 aprilie.
Spuneam ca plecasem cu inima stransa pentru ca eram curios ce mai exista din... acel Alphaville al anilor '80 si ce ma mai poate impresiona, in afara de "Big in Japan", "It Sounds Like a Melody" si "Forever Young".
Desi trupa germana s-a numit la inceputuri chiar... Forever Young, si-a schimbat numele in 1984, o data cu lansarea hitului "Big in Japan". La inceput era un trio, acum in 2008 gasim o trupa formata din 4 indivizi: voce, drums, guitar si keyboards.
Fara indoiala, piesa de rezistenta si imagine ramane solistul Marian Gold (pe numele real Hartwig Schierbaum) (cel cu barba, in foto) care si acum, la 54 de ani si cu multe kilograme in plus fata de... silfidul pe care il stiam din clipurile din '80, are aceeasi voce superba. Ramane omul care da greutate si notorietate trupei.

O trupa care canta un brit-rock amestecat cu stilul initial, un... synth-pop.
O trupa care, desi a stat oarecum in umbra ceva ani, are de gand sa scoata la anul un nou album!
Iar prin tot CE a cantat la Bucuresti si prin CUM a cantat la Bucuresti, mi-a demonstrat ca merita toata aprecierea.
O alta surpriza placuta - sa vezi numai oameni de varsta ..noastra, unii si cu copiii langa ei, umpland Arenele Romane si cantand cu totii "Forever Young"... emotionant...
Va las sa vedeti si voi, cei care nu ati fost acolo, o mica parte din...bucuria de sambata seara.
Am reusit sa filmez aproape integral, masterpiece-ul "Forever Young", live @ Bucharest, Arenele Romane, 12 aprilie 2008, la ora 22...

miercuri, 16 aprilie 2008

CU BALOSUL LA... NEAGRA

Am dat si eu azi peste spoturile radio pentru noua campanie Foltene, celebra solutie de stopare a caderii parului.
Nu pot spune decat ca... sunt marfa, frate!:))
Iata-le, pe toate 3 aici






Bineinteles, CNA-ul le-a interzis pe timpul zilei, ele urmand a fi difuzate dupa ora 22.
Oricum, ladies...sa nu va mai plangeti ca va cade parul. Nu de alta, dar puteti lasa impresia ca sunteti...NF:))

via Stefan

TARA COCALARILOR (partea 3)

De parca nu mi-era de ajuns ce vazusem in tramvai...
Am patit-o si in alt mijloc de transport pe sine. In tren. Chiar in...Intercity.
Si cum exista o diferenta intre tramvaiul 41 si un intercity, normal ca exista o diferenta si intre puberul cocos impreuna cu extaziatele maneliste aflate la varsta primelor menstruatii si...specimenul peste care am dat recent in tren.
Duminica am fugit pana acasa, la Iasi. Cu treaba. Am avut de comentat meciul lui Poli. Un tur de forta pt ca a trebuit sa plec dimineata in zori din Bucuresti si seara - inapoi din Iasi. Asta conteaza mai putin.
Duminica dimineata, ora 6:00.
Momentul in care ma urc in intercity-ul pentru Iasi. Trebuie sa spun ca am ramas extrem de placut surprins de noile vagoane de tip "Express" introduse in garnitura. Deci, fara exagerare, desi lipsite de compartimente, noile vagoane de Intercity sunt cool; apropiate de confortul pe care il mai gasesti prin Occident. Totul bine si frumos.
La clasa I, liniste si pace. 7 persoane, cu tot cu mine.
Pleaca trenul, si automat, dupa putinele ore de somn din noaptea precedenta, trag la motatit. Oricum, la drumuri lungi, pasiunea mea e somnul:)
Langa mine un...cuplu ciudat. Cuplu de...afaceri. Eu stateam pe un rand unde era un singur scaun. In fata mea - o masuta si alt fotoliu; unde vine si se aseaza...Ea. O vita de 100 kile, cu ghiuluri de aur pe mana, insotita de un tiganoi cu aere de intelectual, care, neavand loc langa ea, se aseaza mai in spate, pe randurile cu cate 2 fotolii unul langa celalalt.
Falfaindu-mi-se de ei, desi curios intr-un fel de ce nu se duce ea langa el, atata vreme cat ea statea intoarsa la el si vorbeau peste umar....m-am bagat sa dorm.
Prind vreo 40 minute de somn, pana ma trezesc brusc cu ziarele si revistele pe care le cumparasem din gara si le pusesem pe masuta din fata mea, cazandu-mi peste mine... Milka isi scosese laptopul si nu a interesat-o ca eram si eu pe acolo: si-a impins rasnita pana a dat peste mine, ziarele, revistele etc.
Ok. Ma ridic, ma duc in buda si trag, cu complicitatea nasului, un Marlboro.
Revin.
Imi zic: " daca e retardata, o las in pace cu mess-ul ei pe Meebo si ma duc pe randurile cu 2 fotolii". Mai ales ca vagonul era aproape gol. Ma asez acolo, cu gandul sa-l las pe rromul de incredere sa vina in fata ei, sa discute ca oamenii, mai ales ca ea il intreba de zor, peste umar: "Care e parola, care e parola?"
Ma ia iar sotia lui Mos Ene (nu de alta, dar Mos Ene asta suna ....gay)
Somn iarasi vreo 40 de minute.
Pana ma trezesc ...speriat.
In urlete.
Hipopotama incepuse sa urle la telefon la vreo...angajata: "Dobitoacooo, eu sunt pe drum, in delegatie la Iasi, si tu nu ai rezolvat x problema. O sa vedeti cu totii mielu' prima de Paste!!!". Toate astea pe un ton pitigaiat, asemanator cu un tenor lovit strasnic in coaie...
Ce naiba mai puteam sa zic. Am gandit doar...uite cine sunt oamenii nostri de afaceri...Ce vocabular au si ce...importanta reusesc sa-si dea niste...balene care pentru a putea fi regulate (daca le-o regula cineva) trebuie tavalite zdravan prin faina inainte si puse sa se pise, pt a-ti face o vaga idee pe unde e gaura lor, printre muntii de osanza...
Eu m-am furisat iar in buda pentru un Marlboro.
Scroafa a continuat sa stea pe Meebo, pe messenger.
Trenul mergea netulburat mai departe.


PS: Normal ca am pozat-o, doar nu eram bou:)) Ca sa vedeti si voi cum arata afacerista din secolul 21, ce blugi suflecati are, pentru a i se vedea adidasii albi cu sosetzele roz, ce ...bicepsi are, ce tzatze atarnand peste burta dezvolta, ce aur are pe mana si ce...partener avea (care se asezase pana la urma, langa ea, mutata intre timp pe fotoliile duble)

miercuri, 9 aprilie 2008

Ep.4 BASKET CLUB @ Telesport

In aceasta seara, de la ora 23.00, la Telesport, iubitorii baschetului pot urmari episodul 4 al emisiunii "Basket Club". In editia de astazi va fi prezentata echipa feminina CSS LMK Sf. Gheorghe

marți, 8 aprilie 2008

TARA COCALARILOR (partea 2)

In continuare mai multe feed-back-uri imi vin pe cale...orala, colegii ma intreaba pe holuri: "zi, mah, ce s-a intamplat pana la urma", sau pe mess, mai putine prin...comentarii.
Ma rog, cert este ca astfel de erori umane au fost adunate mai nou si pe un site. Un site in care si voi puteti adauga poze si povestiri despre astfel de martalogi si pseudo-dive... Sa-i dati in gat, cum se zice.
Site-ul este http://cocalari.com
In alta ordine de idei, ca sa nu va mai fierb... hai sa va spun finalul povestii din tramvaiul 41, de ieri...:)
Deci...
Refac atmosfera: lindicul imbracat in alb cu tzoale de..."firma" si cu manelele tzasnindu-i din urechi sta sa coboare in statia in care ruginitul tramvai tocmai a ajuns... Doua fete cuminti (dupa chip si dupa port), de varsta liceului mai mult ca sigur isi asteptau randul sa coboare, aflandu-se deja pe treapta tramvaiului, in fata ciupalacului...
Se aude "pfff" (zgomotul de deschidere a usilor)...
Toti protagonisitii se pregateau sa coboare... In spatele cocalarului juvenil mai erau vreo 5 persoane care asteptau sa coboare...
Cand...
Cele doua copile se opresc pe trepte si intarzie coborarea. Lumea nu intelegea ce se intampla.
Una dintre ele, cea mai... candida dintre ele, cea mai draguta si eleganta, se intoarce brusc spre...EL...
Si din gura i se aude un glas gatuit de emotie care isi face curaj sa zica:
"Auzi, baiatu', imi trimiti si mie acum melodia asta? Te rog muuult"

=============== End of Transmission ===============

COCO CHUKMBO

Ei sunt colegii mei. Nu singurii. Adica mai sunt si altii, diferiti de ei...
Insa ei, de departe, sunt... lolipops. Giugiuc.
Contrar aparentelor, cu un IQ mult peste medie.
Sunt operatori TV (cameramani). Insa, cu siguranta le-ar sta bine si in fata camerelor; intr-un show exbitionist pentru dudui carunte-n pubis. (asta e o varianta)
La modul serios, imi sunt dragi si le apreciez...inteligenta; atat de bine ascunsa insa, in spatele... mufelor lor, in aceste poze...
Sa vi-i prezint:
Cel din stanga este Coco. Este din Constanta si este hipertensiv.
Cel din dreapta este Chucky. Este iPod-ar si are o prietena buna.

Ce face televiziunea din oameni...

ANONIMUL MILITIAN

Mah, dragilor.
Mah, frati crestini.
Mah, surori intr-ale vietii.
Am zis-o de N-spe ori: urasc comentariile anonime.
Este absolut incredibil cat poate fi de...volubil romanul in spatele anonimatului si cat de...pufos si timid cand e vorba sa scrie fie si o initiala fictiva in dreptul numelui.
Pot foarte usor sa activez la comentarii optiunea "utilizatori inregistrati", dar nu vreau sa va creez pierderi de timp cu inregistrari, cand voi poate vreti doar sa cititi si sa scrieti fabule de astea, in genul celor de aici de pe blog.
M-am gandit ca multi nu stiu nici macar cum sa faca pt a nu mai posta comentarii anonim, asa ca va dau mura in gura. Poftiti imaginea unde puteti vedea ...rosu pe alb...pe ce trebuie sa click-ati, dupa ce ati scris opinia voastra, comentariul vostru.

A-ti asuma opinie nu e o rusine! Nu e nici motiv de blam, nici de...divort, nici de...ciomege dupa ceafa.
Asumati-va o...raspundere, o identitate! E usor sa critici, sa fii "militian", dar sa nu ai o identitate pt a sti si eu cine mi-a dat... "procesul verbal"

VA MULTUMESC!

PS In curand, peste putin timp, va voi oferi finalul real al povestirii cocalaresti reale. Mai astept insa sa vad ce va imaginati voi:))

luni, 7 aprilie 2008

TARA COCALARILOR

De ei si de ele dam peste tot prin tara. Prin Bucuresti mai ales, dar - fara grija - pute de ei toata tara, nu numai Capitala.
Cocalari si...printese.
Ciupalaci fara orizont, pentru care Decalogul nu reprezinta cele 10 porunci al Barbosului din Cer, ci poruncile jmekerilor mai tari in muschi si in lovele decat ei, pt a ajunge apreciati:
maneaua;
unghia mare la degetul mic;

curelele de musama cu catarama mare "D&G";

adidasii de lac;

tricourile mulate peste o burta imensa cu un buric plin de scame si pateu;

aurul mult la gat si pe degete;

tonele de parfum aruncate dupa urechile pline de...miere de albine;

Mercedesul negru si sosetele albe;

tufa de bani in buzunarul de la cur;

prezenta obligatoriu in vocabular a cuvintelor si expresiilor "fa", "dusmanii", " 'te-n mortii tai", "fratzioare" etc.

Distrusi care mai nou au si laptopuri, stau pe hi5 si pe mess, si mai schimba maneaua cu house-ul.
Tarfe proaste care isi pun aur pe degete si se pozeaza cu telefonul pentru profilul de pe internet unde scriu ca "miar place s-a fac secs cu domni generosii"

Scursuri ale societatii, analfabeti, purtatori ilegali de creier neted si purtatori legali de pula si pizda, pentru care idealul in viata este sa devina cantaret de manele si sa apara la Taraf TV.
Azi dimineata am trait o alta experienta cool.
Eram in 41, in drum spre Crangasi.
Huruitul rotilor pe sine a fost la un moment dat acoperit de un zgomot care venea dinspre urechile unui pushtan. Da, el avea casti, dar auzea deja tot tramvaiul, cum unul behaia de mama focului in urechile lui o manea...new hit probabil. Nu mai zic de...ce distorsionari razbateau in afara, dar copkilul era fericit, era f serios. Imbracat cu adidasi de lac Nike, blugi cu tot felul de sclipici, bluza de trening alba Adidas, sapca alba Puma si...? si....? ei bine....SI???? NORMAL, SOSETE ALBE!!!! Nu mai conta ca avea pe el 3 brand-uri diferite (ca erau fake-uri sau nu, chiar mi se falfaie, si nu discut)...avea haine de firma, daaaaa?!

Norocul meu era ca mergea doar o statie. Era pregatit sa coboare. Usile s-au deschis. Pe scara, inaintea lui, erau doua copile, curat imbracate, ingrijite, care probabil schimbau impresii despre temele pe care le aveau de facut pt scoala. Clasa a 11-a, maxim a 12-a, cum de altfel era si...personajul din imagine, cocalarul din categoria "tineret-sperante"
Si atunci s-a petrecut minunea!!!
Usi deschise la tramvai...
Retardatul in dreptul usilor cu muzica behaindu-i in urechi...
copilele cu o treapta mai jos, pregatite sa coboare primele, cum le era...randul practic...
SI...

CE CREDETI VOI CA S-A INTAMPLAT?
Chiar sunt curios ce continuare credeti ca a avut aceasta intamplare petrecuta in tramvaiul 41, in capitala europeana Bucuresti, intr-o tara de cacat numita Romania, unde cei care vin din urma sunt precum cei despre care am tot vorbit in postul asta...
Astept deci, de la voi...finalul intamplarii...
Ce final va imaginati voi ca ar fi putut avea intamplarea asta cat se poate de adevarata...

vineri, 4 aprilie 2008

CURIOZITATEA A OMORAT VECINUL

Aici ma refer la vecinul de... calatorie. In avion, in tren sau chiar in metrou, ati dat cu siguranta de vreun agarici care se zgaieste de pe locul de alaturi in ziarul tau, de parca ti-e si jena sa intorci pagina pana nu a terminat si el lectura, o jena mai mare uneori decat un tur exhibitionist prin Costinesti dupa ingurgitarea - anterior - a 500 de bourbon...
Daca esti in tren si mai ai si laptop, cu siguranta si acolo se va gasi unul care sa se chiorasca peste subtitrarea filmului pe care tocmai vrei sa-l vezi in liniste, ca sa mai treaca timpul, sau peste dialogurile intime pe care le porti pe mess cu jumatatea ta sexuala... La fel si in avion samd.
Am gasit un leac pentru asta. De fapt mi l-a oferit ...Politia de Frontiera:) (Sa traiti, domnu' Cornel!)
Ai nevoie doar de un laptop conectat la net.
Asadar ...iata pasii:

1. scoate-ti laptopul din geanta
2. deschide-l LENT de tot...
3. porneste-l
4. verifica faptul ca nesimtitul de langa tine urmareste ecranul
5. deschide pagina de internet pe care o folosesti in mod normal
6. inchide ochii si ridica capul spre cer...
7. respira profund si…
8. da click pe urmatorul link

pctul 9 e... optional: observa fata vecinului tau...:)

miercuri, 2 aprilie 2008

LEAPSA ep. 2

Dupa acea prima leapsa muzicala, de acum vreo luna, o alta mi-a fost..pasata; la dublu pot zice, pentru ca mi-a fost data si de Huck si de Romanitza.
E vorba despre un raspuns la intrebarea "Ce ai face in viata daca ai sti de la bun inceput ca nu ai sa o dai in bara vreodata?"
Ce sa zic... greu de raspuns... Se stie ca...atat cu "daca" dar si cu "parca" s-ar fi schimbat multe in istorie...
Si cred ca raspunsul ar fi... ca as face tot ce am facut pana acum, pentru ca desi am mai calcat stramb uneori, as sti - nu-i asa?:) - ca nu o pot da in bara!
Poate as incerca sa fac mai mult decat am facut pentru fiica mea, pentru Fabiana...

Leapsa pleaca de la mine, cu scuzele pentru intarziere, la Dragos si Raluca

Ep.3 BASKET CLUB @ Telesport

In aceasta seara, de la ora 23.00, la Telesport, iubitorii baschetului pot urmari episodul 3 al emisiunii "Basket Club". In editia de astazi va fi prezentata echipa masculina CSU Atlassib Sibiu
Saptamana viitoare, in episodul 4: prezentarea echipei feminine CSS LMK Sf. Gheorghe