joi, 8 ianuarie 2009

U2 IN ROMANIA !

Ei bine, mai mult decat niciodata, "zeii" sunt aproape de Romania! Discutiile se pare ca sunt destul de avansate, dar nimic nu e o certitudine pana la momentul cand irlandezii isi vor pune semnatura pe contract.
Asadar, ceea ce enorm de multa lume isi dorea, isi visa, e pe cale sa se intample! Dupa un 2008 in care au stat mai mult in studiouri, U2 sunt gata sa revina..."on tour". Romania nu putea decat sa spere ca una dintre cele mai mari trupe din toate timpurile ne va vizita.
Si iata ca suntem mai aproape decat oricand sa-i vedem. In vara. Prin august. In Parcul Izvor, ca un stadion civilizat nu avem (inca).
E adevarat ca exista si "sanse" ca visul sa se naruie. Probabil detalii contractuale, banii oferiti de organizatorii romani sau mai-stiu-eu-ce...
Ce pot spune?! Ca anul 2009 continua sa aduca nume mari din muzica in tarisoara noastra. Poate nume mai mari decat in toti anii precedenti. Iar vara... poate fi una de neuitat. O vara "incadrata" de concerte ale trupelor mele de suflet: pe 16 mai - Depeche Mode (in Parcul Izvor); apoi vara sa se incheie, in august, cu U2. Ce poate fi mai frumos?!
Anul oricum incepe...bine. Sting canta la Sala Palatului pe 10 februarie. Ce va mai urma? Inca nu stim, dar... Doamne ajuta!:)
Sper ca Romania, Bucurestii, sa stie sa faca turism in aceasta vara. Pentru ca atat Depeche Mode , cat si U2, e clar ca vor aduce mii de turisti in Capitala. E o ocazie buna sa ne..."prezentam" bine. Si sa nu ne dam cu tesla in cojones, in stilul traditional mioritic.
Pana la confirmarea oficiala a vestii pe care v-am dat-o, va las cu 3 dintre capodoperele U2 (Of, si cate mai sunt inca!:) ).




PS: Tot mai multi ma innebunesc ca s-au pus bilete in vanzare pt diverse locatii ale turneului mondial U2 din acest an. Sa fie clar: inca nu sunt batute in cuie date/locatii ! Tocmai pentru ca zvonul a luat amploare, a aparut si pe site-ul oficial al trupei un comunicat: ASADAR, ATENTIE SA NU LUATI TEAPA!

Un comentariu:

Mana888 spunea...

Ca si DEPECHE MODE,U2 este una dintre formatiile mele de suflet,asa ca ,sper sa ajunga si pe la noi.