marți, 11 ianuarie 2011

IRRÉVERSIBLE (2002)

Recent, un lector al acestui blog imi aducea la cunostinta ca se cam saturase doar de poze si recomandari de filme. Ei bine, il anunt ca aceste nu vor disparea niciodata de pe aceasta adresa...

Recent, sotia unui bun prieten caracteriza precedenta mea recomandare cinematogafica drept ..."disturbing"...

Ei bine, pentru mine notiunea de "disturbing" in cinematografie are un sens aparte. Si m-am gandit ca, daca doriti sa vedeti un film cu adevarat....disturbing, sa va fac o recomandare.


Despre productia din 2002 se stie ca a uluit asistenta de la Cannes in acel an.

Despre regizorul argentinian Gaspar Noe se spune ca ori e un nebun, un bolnav ori e un geniu. Inca nu cred ca s-a putut ajunge la o concluzie.

Despre Monica Bellucci se stie ca e una dintre cele mai frumoase si dorite femei ale prezentului. Iar faptul ca o puteti vedea goala, in toata splendoarea ei, in acest film, poate fi deja un motiv solid sa vedeti filmul.

Despre Vincent Cassel se stie ca este sotul Monicai Belucci, iar asta nu face decat ca scenele de sex dintre ei sa para extrem de naturale.

Despre productie nu e cazul sa va spun decat ca foloseste, nu in premiera, ideea ca actiunea sa se deruleze de la coada la cap.

Despre vizionarea filmului, va spun ca trebuie sa nu fiti epileptici sau slabi de inger.

Despre film, pareri, o sa mi le comunicati voi.



User's rating IMDb: 7,3

2 comentarii:

alextorex spunea...

la categoria "the most disturbing"
castigatorul e asta:
Srpski film (2010)

Traian spunea...

a aparut de cateva zile, pe torrents, inca nu l-am vazut. Dar sunt multe altele care pot intra in top. Poate chiar voi scrie la un moment dat despre filmele...disturbing, sau..sick:)

Cateva titluri recente sunt Ex Drummer sau Martyrs.