luni, 11 februarie 2008

CALENDAR FHM 2008

A aparut Calendarul 2008 editat de FHM Romania. 12 femei celebre si frumoase, in poze..frumoase. Exemplific aici doar doua..."file" de calendar.


E posibil sa fi vazut deja calendarul; in caz contrar, puteti descarca toate cele 12...file, de aici. Printre....protagoniste: Cosmina Pasarin, Oana Zavoranu, Anna Lesko, Elena Gheorghe (ex-Mandinga) ş.a.
Ce au de aratat...arata; ce-or avea insa si prin cap...nu stim inca pe deplin;) Sau nu despre toate...

3 comentarii:

Anonim spunea...

Interesant dar Oana asta Zavoranu ce dracu cauta akolo? ca numai trasaturi feminine nu are.Eu cred ca a platit foarte bine pentru a fi pozata si Pepisor al ei sa fie mandru ca are o Cherita "extraordinara".

Unknown spunea...

Sincer, nu ma incanta deloc "frumusetile" patriei din calendarul asta. Noua mea descoperire este Aishwarya Rai. Am vazut recent si intamplator un film cu ea pe HBO. Are niste ochi superbi...;))

Mana888 spunea...

Mi se pare bine realizat,tinute sexy, machiaj profi...despre tipe? arata bine, cu exceptia Zavorancei...iar partea cu ce au in cap, unii au aflat deja iar pe altii nu-i intereseaza(deranjeaza)Daca esti mic, gras si poate si chel e o mandrie sa ai la brat o asemenea tipa sau sa-ti faci aparitia prin vre-un club de fize cu ea!NU?