marți, 19 februarie 2008

DEGETUL CARE CONTEAZA

Va dati seama ca aceasta...chestie a aparut doar in mintea mea. Stiti cum e cand ai parte de un sir ciudat de coincidente...
Sunt multe..."criterii" dupa care judec din punct de vedere estetic o femeie. Privirea iti cade pe ochi, pe dantura, pe maini, pe umflaturile de sub bluza, pe frumusetea dialogului etc. Chestii dupa care, cel putin eu, pot aprecia o femeie. Inteligenta si simtul umorului sunt, clar, imperios necesare, dar asta nu inseamna ca daca am de-a face cu o olimpica la matematica si vesela ca Benny Hill, dar cu chip asemanator unei replici feminine a lui Quasimodo, imi doresc sa fiu cu ea. Nu. Trebuie sa ma atraga ceva la persoana respectiva. Logic.
Printre chestiile la care sunt atent se numara si picioarele. Imi place sa vad o pedichiura curata si frumoasa, chestie care nu dovedeste atingeri de "foot fetish" la mine, ci doar imi demonstreaza gradul in care se ingrijeste femeia respectiva. Ca si un barbat de altfel.
Sa revin la femei.
In cei 31 de ani de viata si 14 ani fara virginitate, am cunoscut mai multe femei. Cu unele m-am si culcat. Iarasi logic si normal, nimic iesit din comun.
Am observat insa o chestiune. La inceput nu am bagat-o in seama, dar apoi, dupa cum spuneam si la inceput, am inceput sa zambesc la gandul ei. E clar ca nu poate fi universal valabila. E insa... o "biluta" pe care mi-am asezat-o pe creier, fara sa vreau.
Nu va mai tin in suspans. Uitandu-ma la picioarele femeilor in momentele pre sau post - intime (automat vezi si asa ceva) am realizat ca femeile cu care am avut cele mai intense trairi in asternut au degetul al doilea de la picior usor mai lung decat degetul mare. O sa spuneti ca m-am tampit, nu?:)))
I-am impartasit chestia asta, dupa vreo 300 de whisky, cand limba se mai dezleaga, intr-o delegatie prin tara, unui coleg si amic. A avut aceeasi reactie. "N-are ma nicio treaba, ai tu un fix"... Si m-a intrebat: "ce e cu acele femei: ajung mai usor in pat cu tine, sau se fut senzational?". I-am raspuns ca nu cred ca..."cad" mai usor, dar atunci cand o fac... probabil nu le vei uita. Pentru ca, pare-se, le si place asta si o fac cu pasiune.
Dialogul s-a rezumat atunci la...atat.
Telefonul mobil a sunat dupa vreo luna, cand venise vara si sezonul sandalelor si pantofilor de dama decupati:
"Bai esti nebun, de cand mi-ai zis asta, am inceput sa ma uit la orice femeie cu care sunt la chestia asta, si acum, stau la metrou, si vanez ca un obsedat degetele si pedichiura femeilor din statie. Iar la care vad...ce mi-ai zis, deja ma gandesc la...tampenii"
Pana acum nu mi-a confirmat nimeni chestia asta. De fapt doar un singur barbat, dar fiind un caz disparat inca nu-l "socotesc".
Mai vorbim!
Pi curand!

PS hai nu fugi imediat la femeia ta si trage cu ochiul la chestia asta, da?:))))

23 de comentarii:

Mana888 spunea...

Poate ca nu esti asa nebun, sau cel putin nu in privinta asta! Dar se spune ca, daca o femeie are degetul al doilea de la picior mai mare traieste mai mult decat barbatul....
Cat despre cealalta chestie, cine stie poate chiar asa o fi....

rolazar spunea...

" ..am întîlnit mulţi oameni cu degetul al doilea de la picior mai lung decît primul, ca noi. Am fost dezamăgită, dar ce să-i faci, asta-i viaţa." (Balzac şi Micuţa Croitoreasă chineză)..e o poveste interesanta legata, intamplator, si de al doilea deget de la picior.. mai lung si mai arogant..

Traian spunea...

Daca era vba de Micutul....Croitor sau Croitoras Chinez, era ceva...;)
Eu am zis cum vad eu asta si cum mi s-a intamplat. Nu inseamna ca e valabil si invers, pt femei, ca la barbati n-am bagat de seama detaliul asta. Si nici nu mi-am...tras-o cu vreunul:))
Deci nu pot combate sau aproba parerea "Micutei Croitorese" balzaciene sau a adeptilor ei (poate esti si tu printre ei), pt ca nu...cunosc
Cert este ca postul asta, nesperat, a generat ceva commenturi, vad... Unele aici, altele mi-au venit pe mess...:)
E bine. e..constructiv;)

rolazar spunea...

povestea avea alt subiect..ceva de genul ca la un anumit moment EL a vrut sa ii dovedeasca EI ca au ceva in comun, desi la prima vedere acest lucru era imposibil, iar punctul comun era legat de lungimea degetul al doilea de la picior..peste multi ani "micuta" constata ca are ceva in comun cu foarte multi oameni..

Traian spunea...

:)

Romanita spunea...

se spune ca daca o femeie are degetul al doilea de la picior mai lung conduce barbatul!:) ...acum nu stiu unde se refera ca il conduce! mie mi se pare sexy....al meu este mai lung si imi place!chiar mi se pare chiar dizgratios sa vad al doilea deget mai mic decat ala mare....parca ar fi un grafic....de la mai mare ... la... the little piggy ...beax!

Anonim spunea...

SONDAJ
Dacă îţi place mult o tipă care are degetul 2 mai mic decît ăla mare ce faci?
1. Faci sex cu ea şi îi rogi şi pe prieteni/prietene să facă acelaşi lucru cu ea pînă devine expertă în fucking.
2. Iei un patent şi îi tragi ca nebunul de degetul 2.
3. Iei un topor şi îi ajustezi degetul mare.

Traian spunea...

Romanita, nu mai starni fantezii si invidii...uita-te la Stefan: deja e invidios ca el nu a..."cunoscut" inca o tipa ca aceea descrisa mai sus:)))))

Traian spunea...

si inca ceva: nu inseamna ca e o regula! nu sariti pe mine, da?!:)) am avut momente ok si cu alte persoane, fara sa fie nevoie sa fac ce scrie ofticosul de Stefy.:))
Insa, raman la parerea mea: nu se compara. In plus...majoritatea dicteaza, iar majoritatea momentelor incredibile au fost cu astfel de femei.
Micile exceptii DOAR INTARESC "regula":)

Anonim spunea...

Traiane, un mic detaliu pentru ceea ce poate fi o mare descoperire. De asta-vara, de cand ma holbam la toate in metrou, mi-am promis ca o sa experimentez chestia asta. Deocamdata nu pot sa dau un verdict. Chestia e ca am un contraargument solid: Am trait cu o astfel de persoana multi ani si nu-ti confirma deloc teoria. Dar, pe de alta parte, cine stie ce facea ea cu altul :)))

Tzuca Bufnitzuca spunea...

Eu auzisem in copilarie ca fetele care au degetul al doilea mai mare decat primul vor deveni vaduve :d.
Acum ramane la aprecierea ta caror vorbe le dai crezare :p:d.

Anonim spunea...

cat despre laba piciorului... este o parte fascinanta. este atat de sensibila si atat de volubila... putem face o analogie cu urmatoru' lucru: in geamiile turcesti (bisericile lor), credinciosii nu au voie sa intre incaltati. e o chestie religioasa, nu stiu cum sa spun. labele picioarelor inseamna, iarasi, libertate, libertate foarte foarte mare.fetisurile sexuale, o parte sunt legate de labele picioarelor. sa nu uitam cat de sexy este un pantof bine ales pe piciorul unei femei. schimba tot! iar contrarul este repulsia exagerata; multor oameni li se par scarboase, murdare. labele picioarelor sunt legate de zodia varsatorului. dupa mine, cea mai complexa zodie, de o sensibilitate fascinanta, o labilitate pe masura, o libertate putin inteleasa, valente mistice. si da, laba piciorului spune multe despre persoana respectiva. unele labe ale picioarelor sunt delicate, altele late si cate si mai cate. si atunci cand esti in sandale si iti expui laba piciorului... parca esti foarte vulnerabil, dezvalui tot din tine, nu stiu cum, dar asa mi se pare mie. parca dezvalui mai mult decat ar putea arata sexul tau -ca si parti pe care in general le ascundem. iarasi, cand faci dragoste, daca ti se saruta aceasta parte, e gestu' suprem ca te adora -citeam pe undeva si cred asta. deci vulnerabilitate, sensibilitate, libertate, murdarie, misticism, sacralitate, durere, bunatate, intimitate, sensualitate. toate lucrurile astea mi le exprima.

si ca sa iti dai seama cum e tipu'(tipa) ala dupa degetele picioarelor... pur si simplu te uiti si lasi instinctu' sa functioneze. eu asa zic.

alexxandra89 spunea...

M,da...deci treaba e discutabila...Eu, personal, tin foarte mult la igiena picioarelor... Dar nu primeaza chestia cu "degetul 2":)) Adica...asa o fii...cum spui tu, nu te contrazic...Nu as putea experimenta asta oricum pe o femeie...Dar daca si invers e la fel, atunci Let's start the party...:P:))

Unknown spunea...

Toata teoria asta cu degetul 2 mai mare decat degetul 1 si conexiunea cu performantele sexuale m-a facut in primul rand sa imi scot ghetele si sa verific lungimea celor 2 degete in cauza, iar apoi sa rad ca o nebuna de mine insami.
In caz ca se intreaba cineva, la mine degetul 1 este perfect egal ca lungine cu degetul 2 si sunt foarte multumita de asta, pentru pacea mea estetica. Nu ma nelinisteste nici paralela cu performantele pasionale, pentru ca ma cunosc mult prea bine ca sa cred ca acestea ar fi influentate in vreun fel de degete, culoarea parului, feng shui sau alte prostii.
Va pot spune ca in Marea Britanie fetele sunt convinse ca pot estima lunginea penisului unui potential iubit in functie de cat de departe (spre incheietura mainii) ajunge degetul lui mijlociu de la mana dreapta cand pliaza palma. N-am vazut aberatie mai mare si teorie mai invalidata. Cel putin primul meu iubit englez, Andrew, desi avea niste maini de pianist si isi atingea cu usurinta incheietura mainii, fusese grav nedreptatit de natura in celelalte privinte relevante.. Ani de zile dupa ce m-a dezamagit aplicarea teroriei cu degetul si ingheietura, am aplicat propria metoda de verificare, directa, care nu a dat gres niciodata si care m-a salvat din doua-trei situatii care s-ar fi putut dovedi la fel de dezamagitoare ca cea cu Andrew.
Totusi, in ultima vreme mi-a venit minstea la cap de-adevaratelea: nu mai verific nimic inainte, pentru ca restul elementelor care compun o relatie sunt cu muuuult mai importante si pana la urma, daca exista comunicare si potrivire in toate celelalte, se rezolva si cu sexul.
Size doesn't matter, it's what you do with it that makes a difference.
Revenind la teoria cu degetele de la picioarele femeilor... Traian, te-ai intrebat vreodata daca nu cumva cu unele dintre fetele in cauza problema a fost la tine si nu la degetul 2 de la picior? Just a thought...

Unknown spunea...

One more thing...
De data asta o chestiune de logica:
Daca toate femeile cu degetul 2 mai lung te-au facut sa te simti mai bine, inseamna ca toate femeile cu degetul 2 mai lung sunt mai 'performante' in pat decat cele cu degetul egal sau mai scurt. De aici rezulta ca ele s-ar fi comportat la fel indiferent cu cine erau. Printr-un silogism, ajungem la concluzia ca tu, Traian, nu erai special pentru ele, chiar daca te-au facut sa te simti special.
Anyway, pentru validarea rezultatelor, vom avea nevoie de datele exacte ale experimentului si de valorile variabilelor, respectiv: cate femei cu degetul 2 mai lung? cate femei cu degetul 2 egal sau mai scurt? cu cate dintre fiecare ai fost intr-o relatie si cu cate doar in aventuri de o noapte? si, cel mai important, ce medicamente iti prescrisese medicul chiar inainte sa iti vina ideea asta tembele cu degetele de la picioare?

Traian spunea...

Oooo, dar cat...verva! :))
Cred ca nu ai citit bine inceputul postului. Acolo scrie:
"Va dati seama ca aceasta...chestie a aparut doar in mintea mea. "
Deci nu e un adevar universal valabil, un criteriu, doar niste...coincidente:)
Referitor la...esantion, la "subiecti"...am fost cu una cu degetul putin mai lung si cu una cu degetul putin mai scurt si cu una cu degetul egal;))
Eu nu am...recorduri ca altii:P
Iar apropo de...medicament: mi se recomandase Furazolidon=))

Unknown spunea...

Verva... da. Daca ma implic in ceva (chiar si o discutie pe marginea unei teorii izvorate din imaginatia ta) fac lucrurile serios si, de ce nu, cu verva.
Pana la urma, tu ti-ai spus parerea despre degetele de la picioare si eu mi-am spus parerea despre parerea ta. Si mai mult decat atat, azi dimineata m-am dus sa imi fac pedichiura la un salon de cosmetica, ceea ce dovedeste ca m-a marcat bloggul tau. Sau ca tin cont de parerea ta? Sau e totul doar in mintea mea :)

Anonim spunea...

Eu sunt un caz demn de cercetari dupa spusele tale:)) la mine un singur picior intra in categoria asta!:))

Traian spunea...

:) nu stiu dc ne cunoastem, si nici nu vad vreo adresa de mail pe blogul tau, asa ca scrie-mi tu pe mail:)

Anonim spunea...

:)) pai nu-s deschisa cercetarilor alora:)) spuneam doar ca as fi un caz demn de analizat!

Traian spunea...

:))))) vaaaai!
OMG! Nu sunt... cercetator si nici nu caut...obiecte de studiu. Doar imi place sa cunosc oamenii cu care dialoghez:)

Anonim spunea...

Eu am comentat blogul tau, deci tu esti de-acum detinatorul email-ului meu. Eu nu pot accesa mail-ul tau.

Traian spunea...

Eu nu detin...nimic, Moni. Pe blogul tau nu apare niciun mail de contact. Pe blogul meu, la profil ai adresa de mail. Daca nu, nu e bai, am impresia ca transformam asta in ceva mult prea...dur:) Eu doar vroiam sa comunicam.