marți, 5 februarie 2008

DJ MIDNIGHT - Sognando alla principessa (2008 drive mix)

Unii stiu, altii poate nu stiu... A ma "juca" cu muzicile, a face pe altii sa se simta bine ascultand piese care imi plac si mie e o pasiune veche... Asta se poate intampla ori in cluburi (din pacate, din ce in ce mai rar, pentru ca am tot mai putin timp in weekenduri) ori prin seturi de genul astuia.
Unii sunt mai perseverenti ca mine si fac asta in fiecare luna (vezi Coco). Eu o fac mai rar, cand am dispozitia si timpul necesare. Ce e sigur ca....nick-name-ul meu pentru chestii de... genul asta este MIDNIGHT :)
La inceput de an 2008 am pus una langa alta cateva dintre piesele dragi, mai vechi sau mai noi, oricum cu variante destul de rare ale pieselor originale. E o impletire de trance si progressive, gandita sa va faca o zi usoara fie la munca, fie in masina , de ce nu?:) Iar bucuria mea este ca, dupa ce l-am postat pe filebox.ro, a fost descarcat de acolo de peste 100 de oameni. Daca va intereseaza....il mai gasiti o perioada pentru DOWNLOAD aici.
Printre piesele incluse:
- Paul van Dyk feat. Rea Garvey - Let Go (Alex Kunnari remix) (Mute U.S.)
- Prodigy - Smack My Bitch Up (Jakob Carrison remix) (White Label)
- Tiesto feat. BT - Break My Fall (Ultra Records)
-
DJ Shah feat Adrina Thorpe - Who Will Find Me (Original Sunrise remix) (ASOT, Magic Island Records)
and many more...

11 comentarii:

Anonim spunea...

am ascultat mixul si acasa si in masina si suna foarte bine, starile difera in functie de locatie iar alegerea Let Go e laudabila. Felicitari pentru blog , sper sa te descopar altfel aici , asa cum esti de fapt, mai profund decat ai vrea sa apari si mai dragut decat vrei sa arati .
Alina

Anonim spunea...

Eeeei, si tu ai contribuit la asta:)) Da, doamnelor si domnilor, multa lume m-a intrebat a cui e vocea care spune, pe acapella, "DJ Midnight in the mix"...:) e EA, o voce de aur a radioului iesean. Un om drag mie, mai ales pentru ca prezinta vremea atat de...diferit de Busu:))

Traian spunea...

unii ma mai intrebau si ce e cu titlul asta la mix:) Ei bine, mi-a venit dupa ce am revazut cu mare drag "La vita e bella". Si cum Benigni avea o ..principessa, exista una acum si in sufletul meu, o principessa care m-a inspirat in alegerea pieselor
Iar ea a primit si ascultat prima cd-ul cu mixul. Normal, nu?:)

Anonim spunea...

"o principessa care m-a inspirat in alegerea pieselor
Iar ea a primit si ascultat prima cd-ul cu mixul. Normal, nu?:)"
.................
..................
......................
Nu!

Traian spunea...

De ce...NU?! oricum parera mea referitoare la comentariile anonime...am exprimat-o la sectiunea "comentarii" din cadrul post-ului initial ("MOTIVATIE")

Anonim spunea...

Nu pentru ca...inca am ochii verzi!
si nu e nimic rautacios in ceea ce-ti scriu, ba chiar, te admir ca scrii bine...anonim ca trebuie sa fac o gramada de chestii pe aici pt a ma semna, in felul asta e mai simplu...si iar nu pentru ca...exist! cu cafea e drept...si uda, si fierbinte, si cu lapte, si cu alte motivatii,tentatii, aberatii...si...mamamamamaaaaa...nu vreau sa scriu mult ca tine...tu faci asta, si mai bine...!fara suparari da?...mincinosule!

Anonim spunea...

aaa...si am uitat ceea ce de fapt era mai important(ca de obicei!)...e misto mix-ul...poti sa incerci unul si de alta factura? adica ...alt gen de muzica...hm?
da...tot anonim...o sa-i zic anonimul venetian, ca sa stii ca sunt eu...dar nu ma pune sa deschid nu stiu ce casute sa completez...ca-s in plop...o sa semnez asa...bye!

Traian spunea...

Ce intelegi prin...."alt fel de muzica"?

rolazar spunea...

hmm..trebuie sa recunosc ca nu suna rau..ti-ai mai spalat din pacate cu mixul asta.

Traian spunea...

HMM...merci...HMM:) Tot binele. Si te astept in continuare pe aici.

Anonim spunea...

adica de exemplu cum ar suna sa mixezi ceva de genul Jason Mraz...sau B.B.King,...Santana...sau nu sunt genul tau?...just I asked...sa nu-ncepi iar cu reprosuri...daca vrei nici nu-ti mai scriu...:(...chiar crezi?...:)))...hm? ce ziceti maestre?...anonim venetian...