miercuri, 13 februarie 2008

FANE

Cand era jucator si, mai apoi, cand cocheta cu antrenoratul, ma enerva. L-am arbitrat de cateva ori si ma enerva cumplit moaca lui de arogant cu o podoaba capilara ce se vroia a fi sosia celei a lui Richard Gere.
Viata ne-a oferit posibilitatea sa ne cunoastem si altfel decat in tabere diferite pe terenul de baschet. Si surpriza a fost ca am descoperit in el unul dintre putinii oameni pe care as risca sa-i includ in categoria de "Prieteni".
In 1973, pe 13 februarie, iesea dintr-un loc pe care avea sa-l divinizeze apoi toata viata. Nu a mai putut intra inapoi dar a cautat in continuu locuri asemanatoare...
Dupa ce s-a hotarat ca l-a gasit pe cel langa si in care vrea sa imbatraneasca, a hotarat ca e timpul sa impartaseasca din experienta lui si altcuiva. Si asa, din smekeria lui, iubirea Ralucai si vreo cateva...condimente;) a luat nastere un pitic, care raspunde astazi la numele de Matei. Iar acestea sunt cele doua persoane care cu siguranta ii ofera cele mai frumoase cadouri in fiecare zi.
Neavand privilegiul asta, eu ii spun doar astazi: LA MULTI ANI, FANE!

PS Si daca totul a sunat prea... siropos, iata si o urare muzicala. De fapt... cateva sfaturi de petrecere a zilei de astazi;)

Get this widget | Track details | eSnips Social DNA

Un comentariu:

Anonim spunea...

Mă bucur că am privilegiul de a mă număra printre prietenii tăi. Şi pentru că mi-a plăcut ceea ce ai scris şi mai ales pentru că ai consierat că merit un "post" pe blogul tău vei primi sîmbătă (şi duminică) cîte cocktailuri doreşti :)!
See ya!