joi, 28 februarie 2008

INFUMURARE

Dupa ce ca legislatia lu' Peste ne face sa ne simtim pe noi, pufaitorii, ca niste infractori, discriminati etc...tot mai des am auzit si persoane de pe langa mine spunandu-mi: "lasa-te de fumat".
Iaca nu vreau. Am reusit sa ma las, nu demult, 3 saptamani, si de la 1,5-2 pachete de Marlboro pe zi o consider o performanta. Poate o voi mai face, insa nu cand ma fut toti la cap. Nu vreau!
Daca voi face asta, o voi face pt mine, nu pt ca vrea X sau Y. Mi-e dor de perioada copilariei mele, cand beam apa de la chiuveta, nu apa plata, cand in baruri se fuma fara restrictii si parintii mei nu-mi puneau masca pe fatza, ci totul era privit ca un lucru normal, cand nu eram speriati de E-uri si de altfel de cacaturi de care toata lumea fuge acum.
De altfel...in ziua de azi, ORICE e.."cancerigen", daca stai sa pleci urechea la toti cretinii...
Raman deocamdata la...plamanii mei, atat de obisnuiti cu tigarile mele. Macar nu mai fumez asa multe ca inainte; pachetul meu special ma ajuta;)


4 comentarii:

Anonim spunea...

Chestia cu "mă las cînd vreau eu nu cînd îmi spuneţi voi" nu prea stă în picioare din punctul meu de vedere. Noi ţinem la tine şi vrem să te facem să înţelegi că în general e bine să fuţi dar nu şi atunci cînd te afli de ambele părţi ale organului.
P.S. Uite, încerc şi psihologia inversă: NU TE LĂSA TRAIANEEE, FUMEAZĂ CA LOCOMOTIVA CU ABURI, CORNEL DINU ŞI INDIENII CÎND SE ÎMPACĂ LA UN LOC.

Anonim spunea...

te contrazic. de futut e bine sa futi, de orice parte a organului te-ai afla:)) ce-ti spuneam eu si tu acum incerci sa ma copiezi (sic!) este definitia notiunii de "muie". De abia aici conteaza de ce parte a sulii te afli:)))
fanutza-fanutza...:))

Anonim spunea...

GREŞIT!!!
Cînd am scris:în general e bine să fuţi dar nu şi atunci cînd te afli de ambele părţi ale organului am vrut să spun că nu este bine să te fuţi singur! Adică să fi de ambele părţi ale organului în acelaşi timp. Am fost fost prea subtil sau neinteligibil???

Traian spunea...

ai fost si esti ...prietenul meu:))