luni, 21 aprilie 2008

LA PACHA VINE UN MERTZAN...

...LA MISSION - UN AMERICAN
(daca ar fi sa continui, poetic, titlul de mai sus...)

Sambata, 19 aprilie.
Imi fac program de...clubbin'
Primul popas - la World Trade Plaza. Din seria evenimentelor The Mission, in seara asta e invitat in Bucuresti unul dintre cei mai...varstnici DJ: americanul Danny Tenaglia. 47 de ani, nascut in Brooklyn, New York.

Nu mai auzisem nimic de ceva vreme de individ, asa ca eram curios ce mai...face:)
Era programat sa intre la ora 23, dar warm-up-ul s-a intins pana la ora 1, mai ales ca la inceput era si destul de putina lume venita.
La 1 fara un sfert, the old guy si-a intrat in drepturi la pupitru si surpriza a fost una extrem de placuta: tribal, deep si progressive, adica ceva ce-i place si ..urechii mele:) Iata inceputul programului de la Bucuresti:



Am stat vreo juma de ora, apoi am plecat spre...Pacha. Clubul lui Mutu si Nicu Gheara; Franshiza a intregului lant Pacha din lume, din care cel mai celebru e Pacha Ibiza. Aveam invitatie acolo, la ...Fashion Tv Party. Se anuntau prezente de marca. Pe langa patronul FTV, Michel Adam, care urma sa-si aniverseze acolo ziua de nastere, era anuntata si prezenta lui moshulica Roberto Cavalli. Toate aceste aspecte si faptul ca nu mai fusesem niciodata acolo, de cand s-a deschis, m-au facut... curios.
Insa...de ce ma temeam nu am scapat. Evenimentul se dorea a fi o continuare a Bucharest Fashion Week (un alt eveniment marca Nicu Gheara). Inca de la intrare...fite mondiale. Plin de Bentley-uri, Mercedes-uri si BMW-uri. Astia aveau voie sa parcheze in fata clubului. Daca aveai alta masina...trebuia sa-ti gasesti loc de parcare, cefele late de la intrare iti faceau semn sa..circuli, sa nu blochezi circulatia.
Asta in vreme ce un X5 oprise ca NESIMTITUL in mijlocul strazii si proprietarul intrase inauntru, fara sa tina cont ca paraliza tot traficul in zona.
OK, hai si inauntru...
Sa ma fereasca Dumnezeu! Nu-mi place sa...carcotesc in van, ca sa ma aflu in treaba. Dar asa o amestecatura de fitze (multe dintre ele ieftine) cu...taranie, nu am vazut niciodata. Niste specimene...incerdibile stranse intr-un singur loc care, din punctul meu de vedere, exceleaza numai la capitolul lumini. Sunetul...nu m-a impresionat, iar piesele... un comert ieftin si vechi (ex. SIKK - The Whisper (Edxs Ibiza Sunrise Mix))

Club Pacha Bucuresti

Oamenii...repet: mi s-a facut scarba. Dintre..."VIP"-uri: Iri si Moni, Michel Adam (patronul FTV), Keo, Ramon Cotizo (destul de discret, si cu bun simt), fostul fotbalist-golanas Danut Lupu (cu o burta imensa), Cristi Brancu - seful revistei expirate VIP (si mai nou, realizator tv la Antena 2). Pe batranul Cavalli nu l-am vazut... Poate nici n-o mai fi venit si a fost o... strategie de marketing. Pe langa ei, multi tarani cu...cataramele, respectiv...tzatzele la vedere, si o multime de nemenstruate de 18-19 ani, modele in devenire, care roiau pe langa Moni Columbeanu ca mustele pe langa rahat, toate dornice sa schimbe cu ea 2-3 vorbe. Probabil pt a o intreba cum e mai usor sa ajungi..model sau balerina. Vorba celor de la Planeta Moldova: sa invete si ele...balet cu suc de pula:))
Scarbit, am plecat inapoi la Tenaglia.
Intre timp lumea se stransese binisor. Insa si omul a luat-o razna. Am mai prins 2 piese super-ok, dupa care batranul a inceput cu...techno si sunete de...drujbe si freza, date la mii de watt-i. Asa ca am mai stat si acolo vreo 30 minute si...acasa.
Un sandwich mic, ingurgitat pe fuga, in bucatarie.
Si apoi somn.
De voie.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Da ce te asteptai dragule sa gasesti altceva?
Uite de aia nu suport eu Bucurestiul...prea se cred toti acolo buricul pamintului..Cit despre nenea Danny ..ehh se da si el dupa cursul mondial..mai avem de asteptat pina se intoarce ce ne place noua..sper ca nu ma prinde 60 de ani pina se va intimpla asta..

Traian spunea...

Nu pot zice ca Tenaglia nu a bagat ceva ce nu ne place si noua... Repet, inceputul programului si inca vreo 3 ore (l-am avut pe prietenul si colegul DJ Blackie ramas acolo, la eveniment, cat am fost eu o fuga in Pacha si el mi-a zis) omul a bagat ..."de-ale noastre": tribal, progressive, deep, dupa cum am mai zis. Pe la 4 si ceva in schimb...a luat-o razna:)
Adica a fost...parfum pe langa Paul Van Dyk de exemplu, care mi-a rupt capul cu al lui techno "made in Holland" prin decembrie...:)
Oricum se anunta show de zile mari pe 28 iunie, daca nu ma insel, la Arenele Romane: vine Armin Van Buuren, cu noul turneu mondial "Armin Only". Iti recomand cu caldura sa...strangi bani de venit la Bucuresti, draga Huck (mai dai si tu niste dedicatii:)) ) Se va merita cu siguranta.
Si tot din seria The Mission, in iulie, in Mamaia, doua seri...strasnice: un weekend (V si S, 11-12 iulie) cu Fat Boy Slim, Timo Maas, Roger Sanchez si Trentemoeller, la The Mission Dance Weekend;)

Anonim spunea...

Asta e buna cu dedicatiile..
Prefer sa le dau ca sa string bani sa ii aduc la Iasi,ca la Bucale sincer greu ma poate atrage ceva...orasul ala pe zi ce trece se impute..no ofense please...iar sincer dintre cei enumerati poate doar Timo Maas...
Prefer sa astept ziua in care o sa ii vad live la Iasi.

justina spunea...

Da, vorba lu' Huck...ce te asteptai sa gasesti? o oaza de...cultura, rafinament, eleganta si stil?
Ai mai vazut tu cal verde si turc destept?