luni, 7 aprilie 2008

TARA COCALARILOR

De ei si de ele dam peste tot prin tara. Prin Bucuresti mai ales, dar - fara grija - pute de ei toata tara, nu numai Capitala.
Cocalari si...printese.
Ciupalaci fara orizont, pentru care Decalogul nu reprezinta cele 10 porunci al Barbosului din Cer, ci poruncile jmekerilor mai tari in muschi si in lovele decat ei, pt a ajunge apreciati:
maneaua;
unghia mare la degetul mic;

curelele de musama cu catarama mare "D&G";

adidasii de lac;

tricourile mulate peste o burta imensa cu un buric plin de scame si pateu;

aurul mult la gat si pe degete;

tonele de parfum aruncate dupa urechile pline de...miere de albine;

Mercedesul negru si sosetele albe;

tufa de bani in buzunarul de la cur;

prezenta obligatoriu in vocabular a cuvintelor si expresiilor "fa", "dusmanii", " 'te-n mortii tai", "fratzioare" etc.

Distrusi care mai nou au si laptopuri, stau pe hi5 si pe mess, si mai schimba maneaua cu house-ul.
Tarfe proaste care isi pun aur pe degete si se pozeaza cu telefonul pentru profilul de pe internet unde scriu ca "miar place s-a fac secs cu domni generosii"

Scursuri ale societatii, analfabeti, purtatori ilegali de creier neted si purtatori legali de pula si pizda, pentru care idealul in viata este sa devina cantaret de manele si sa apara la Taraf TV.
Azi dimineata am trait o alta experienta cool.
Eram in 41, in drum spre Crangasi.
Huruitul rotilor pe sine a fost la un moment dat acoperit de un zgomot care venea dinspre urechile unui pushtan. Da, el avea casti, dar auzea deja tot tramvaiul, cum unul behaia de mama focului in urechile lui o manea...new hit probabil. Nu mai zic de...ce distorsionari razbateau in afara, dar copkilul era fericit, era f serios. Imbracat cu adidasi de lac Nike, blugi cu tot felul de sclipici, bluza de trening alba Adidas, sapca alba Puma si...? si....? ei bine....SI???? NORMAL, SOSETE ALBE!!!! Nu mai conta ca avea pe el 3 brand-uri diferite (ca erau fake-uri sau nu, chiar mi se falfaie, si nu discut)...avea haine de firma, daaaaa?!

Norocul meu era ca mergea doar o statie. Era pregatit sa coboare. Usile s-au deschis. Pe scara, inaintea lui, erau doua copile, curat imbracate, ingrijite, care probabil schimbau impresii despre temele pe care le aveau de facut pt scoala. Clasa a 11-a, maxim a 12-a, cum de altfel era si...personajul din imagine, cocalarul din categoria "tineret-sperante"
Si atunci s-a petrecut minunea!!!
Usi deschise la tramvai...
Retardatul in dreptul usilor cu muzica behaindu-i in urechi...
copilele cu o treapta mai jos, pregatite sa coboare primele, cum le era...randul practic...
SI...

CE CREDETI VOI CA S-A INTAMPLAT?
Chiar sunt curios ce continuare credeti ca a avut aceasta intamplare petrecuta in tramvaiul 41, in capitala europeana Bucuresti, intr-o tara de cacat numita Romania, unde cei care vin din urma sunt precum cei despre care am tot vorbit in postul asta...
Astept deci, de la voi...finalul intamplarii...
Ce final va imaginati voi ca ar fi putut avea intamplarea asta cat se poate de adevarata...

5 comentarii:

Anonim spunea...

Ha,haahaaa ce tema...de gindire.
Pai omu` grabit sa coboare le-o fi impins pe fete de pe scara..ca astia is in stare.
Ori mai degraba invers...fetele au avut tupeu sa ii dea un brinci...hihihihi...

Anonim spunea...

Daca intamplarea ar fi continuat pe fagasul firesc, in continuarea scenelor premergatoare, tanarul le-a injurat pe fete indemnandu-le sa coboare ca el se grabeste - asta in varianta soft-, altfel le-a impins pe scari dupa ce le-a injurat si injurandu-le, evident, folosind un limbaj actualizat in domeniu, si eventual fetele au cazut imbrancite fiind si el le-a mai si calcat in graba-i importanta...dar nu cred ca s-a intamplat asa, asta ar fi fost o continuare fireasca, in nota celor expuse de tine, si nu te-ar fi mirat si indemnat la a-ti dori finaluri imaginate...deci cred ca tanarul si-a asteptat politicos randul sa coboare in urma fetelor, lasand eventual in fata lui sa coboare ceva persoane mai in varsta, sau daca e sa visez si mai colorat, a chiar ajutat pe cineva mai in varsta si mai greoi in miscari sa coboare...ciupeste-ma sa ma trezesc...:)

Anonim spunea...

Acesti indivizi reprezinta o noua specie de vietuitoare si anume specia "homo sapiens cocalarum infectum©.Dupa cum vedetzi aceste vietuitoare au o viteza foarte mare de dezvoltare..Ei se remarca in special prin IQ lor negativ dansul de imperechere care imita practic retezarea membrelor superioare.Ies in evidenta prin hainele lor stralucitoare care sunt foare "mishto".Aceasta specie are tendinta de a ameninta si in acelasi timp a virusa pe ce omeneasca prin intermediul unor sunete prin care probabil sunt trimise mesaje subliminale ce afecteaza creierele necoapte ale indivizilor.Eu am o teorie a cocalarului: Cocalarul e cel care are o singura preocupare: sexul. E "ciocanarul" fara diploma, cu coclenderul mare....ha ha mai aveau puţin şi se luau în braţe.( D)

Anonim spunea...

La indemnurile lui Cioroianu, dupa scandalul Mailat, de a pleca in Egipt, unde Romania cumparase niste pamint pe malul Nilului, doi cocalari chiar pleaca…Obositi de atita drum, innopteaza linga fluviu. Spre dimineata, unul dintre ei fu “alesul” celui mai mare crocodil de Nil, care incepu sa - l inghita de la picioare spre cap. Auzind zgomote, tovarasul lui se trezeste si buimac, privindu - l cu ochii abia mijiti ii spune: ” esti tare, ai lucrat noaptea asta, vad ca ti - ai tras sac de dormit Lacoste!!”(d)

justina spunea...

Zici ca data fiind descrierea personajului ti s-a parut ca s-a petrecut o ...minune?! Atunci, cred ca tinarul le-a rugat pe fete sa-i faca loc sa coboare primul, dupa care s-a intors si le-a intins galant mainile pentru ca ele sa se poata ''ajuta'' sa coboare!!!!
S-ar putea sa fiu anacronica(mi s-a mai spus, oricum) dar intr-o tara in care principalele valori sunt banii si prostul gust singurul lucru care ma tine in picioare este certitudinea ca speranta nu moare niciodata...