miercuri, 24 septembrie 2008

DOGGY STYLE

Puzderie de concerte in Bucurestii sfarsitului de saptamana. Seria a fost deschisa de Snoop Dogg @ Arenele Romane - vineri,a continuat cu Brian Adams - sambata (intrare libera, oferita de Primaria Capitalei cu ocazia Zilelor Bucurestilor), Leonard Cohen @ Stadionul Arcul de Triumf - duminica si Gianna Nannini@ Arenele Romane - luni.
Am fost doar la primul si ultimul, desi niciunul dintre cei 4 nu ma...orgasma.
Stop!
Nu sariti sa-mi spuneti ce mare e Cohen si cum de am putut sa nu ma duc!
Stop!
Nu-mi displace bunicul, dar nici nu ma exalteaza, asa ca am zis pas.
La fel si Gianna. Stima pentru ea, dar atat. Nu e tocmai pe gustul meu, insa repet: fara sa-mi displaca. Doar...ma lasa rece. Am retinut din tot concertul ca erau pline Arenele de italieni si ca Gianna a cantat "Ragazzo Dell’Europa" cu un violonist...rroman, Bazil Stanescu.
Despre Snoop ce sa zic...mi-au placut doar piesele mai vechi. Omul a canta putin peste o ora si a disparut brusc, fara bis-uri sau altceva.
Am remarcat..."divagatia" pe ritmurile "Jump Around" si tricoul nationalei de fotbal a Romaniei in care a aparut imbracat la unmoment dat omul, precum si steagul Romaniei fluturat pe scena. Macar asta nu a mai confundat tara:))





Urmatorul.."recital" la Bucuresti e pe 10 octombrie parca, la Arenele Romane. Protagonist: Paul Van Dyk. (Pun pariu ca, la cat de mult s-a difuzat in ultimul an "Let Go", o sa vina multi doar pentru melodia asta, desi habar nu au multe despre olandezul asta?;)). Pt ei, o mentiune: Van Dyk a pus piesa asta si in setul lui de iarna trecuta, de la World Trade Plaza, din Bucuresti>:P )

3 comentarii:

justina spunea...

Ai, ma,cu fata asta de intelectual rasat ne povesteti tu despre Paul VD, Snoop,Gianna N., A v Buuren???? Ceva...Mozart,Chopin, Mahler, n-ai ?!!! :-)
Despre Paul, io mai stiu , inca de cind eram tinara, da, mai zi-ne tu, ca prea le zici cu foc! :-)
Cit despre ''Let go''...let it go, ca a inceput sa ma plictiseasca!!!

justina spunea...

Cind am zis ''fatza asta''m-am referit , desigur, la foto din profilul tau...ai aerul ca faci parte din echipa de specialisti in fizica cuantica care participa cu succes la celebrul experiment de la Geneva... :-)

Traian spunea...

:) ok, Justina. Cred ca de asta s-a stricat reactorul si...mai avem sperante si dupa 21 octombrie:))