luni, 22 septembrie 2008

DON'T WAKE ME UP

Pt amatorii trance-ului melodic, DJ Shah nu mai este de mult un nume necunoscut. Impreuna cu Pedro del Mar realizeaza de ceva vreme show-ul radio de succes "Mellomania" (USA). De asemenea este omul din spatele proiectului Sunlounger, care ne-a incantat in urma cu cativa ani cu superba piesa "White Sand".
Armin van Buuren s-a "indragostit" de el si l-a promovat in mai toate ASOT-urile, plus ca a scos o piesa impreuna cu el pe ultimul album ("armin van buuren & dj shah ft chris jones - going wrong" )
DJ-ul si producatorul german Roger Pierre Shah a scos in urma cu cateva luni si un album interesant, pe care il am inca din momentul aparitiei pe piata (net-ul sa traiasca:) Se numeste "Song book" si are 2 CD-uri, al doilea continand aceleasi piese ca primul, numai ca in varianta instrumentala. 14 piese exceptionale pe care le putem asculta oricand cu multa placere.
Recent am vazut la armadamusic ca la una dintre ele a aparut si clipul oficial. Asa ca va invit si pe voi, cei care va bucurati de o toamna...umana si senina, dupa ce am facut pe noi de frig o saptamana, sa savurati piesa asta...:)

3 comentarii:

justina spunea...

:) Nice, nice, nice...

Anonim spunea...

mi s-a spus ca atunci cand dau de o piesa frumoasa o ascult pana o epuizez, eh! si ce daca?:P imi place la nebunie piesa asta, o ascult de 2 zile ori de cate ori am ocazia si deja e in playlist la radio . Thank u, ca de obicei:)

Traian spunea...

:) bravo. baga-baga la radio:))