vineri, 19 septembrie 2008

ULTIMUL CONCERT LA MARE

Va spuneam ca inainte de a pleca prin diferite locuri, la debutul vacantei mele am mai fost un week-end la mare. Frumos, cald si totul a fost incununat de un concert inaintea caruia aveam oarece retineri, dar care s-a dovedit un show EXCEPTIONAL.
Pe plaja, in dreptul hotelului Rex, am dansat si am topait, impreuna cu inca vreo mie si ceva de oameni, pe ritmurile unui artist de care aproape uitasem, dar care - recunosc - mi-a placut mereu.
Jamaican emigrat mai tarziu in USA, Orville Richard Burrell - sau SHAGGY, asa cum il stim toti:) - a demonstrat tuturor ca este un SHOW-MAN DE ZILE MARI. Ritmurile sale reggae, cantate cu inconfundabila lui voce cu timbru sub-baritonal, au rasunat vreo 90 de minute pe plaja din Mamaia, unde de la dans, totata lumea si-a umplut pantofii de nisip:)
Mi-a placut mult. Mult-mult. Nu mai e cazul sa spun ca am apreciat faptuyl ca totul a fost LIVE, cu band serios, cu vocalisti, backing vocals samd.
Mi-a placut de fapt, in vara, la EURO 2008, cand am aflat ca el a fost ales de UEFA sa cante imnul oficial al turneului de fotbal din Austria si Elvetia, celebrul deja "Feel the Rush". Mi-am zis atunci: "Uite, si-au mai adus aminte si de Shaggy!". Dupa ce l-am ascultat live, mi-am dat seama ca, de fapt, nu l-a uitat nimeni, niciodata...:)
Va ofer doua clipuri:
- primul dintre ele din concertul de la Mamaia, unde vedeti o parte din show-ul facut de Shaggy pe scena si piesele "Mr. Boombastic" (va vine sa credeti ca e tocmai din 1995?:) si "Bonafide Girl"
- al doilea, imnul celei mai noi piese a lui Shaggy, piesa de care vorbeam mai sus, imnul oficial al EURO 2008: "Feel the Rush"
Enjoy them!




PS: in seara asta canta Snoop Dogg la Arenele Romane, iar duminica, tot acolo, Leonard Cohen ;)

4 comentarii:

Anonim spunea...

:( sunt foarte trista ca nu am ajuns la Shaggy...lasand la o parte ca-mi place fenomenal de tare de el (ca oricarei femei, de altfel;) ) mi-ar fi placut sa-l ascult live...asta e, am mai ratat eu concerte extraordinare (vezi Lenny Kravitz), astept in Iasi sa-l aduca din nou pe Tot Cutugno:)) bine ca ai fost tu acolo sa mai vad si eu ceva interesant :P thank u , have a nice day :)

Anonim spunea...

am uitat un "o " de la toto:P sorry, eram prea incantata de Shaggy :P

Traian spunea...

vezi ca e un avantaj sa stai si in Bucuresti? :P
Lasa...vatra si hai!:)

Anonim spunea...

sunt mai multe "avantaje" acolo si sunt exact pe placul meu insa mi-e bine aici:), daca vin in " draga noastra capitala" iti fac concurenta la blog, vom ajunge sa scriem despre aceleasi evenimente si eu scriu mai...elegant;) deci as avea mau mult succes:P