joi, 16 iulie 2009

MICHAEL SI ARSURILE SUFERITE / PEPSI '84

Continua aparitia altor noutati legate de viata lui Jacko. Misterul in care el a fost invaluit incepe sa-si mai risipeasca unele valuri.

Am vazut astazi acest clip pe blogul lui George Zafiu, preluat de pe "US Weekly".
E vorba despre imagini (in premiera) de la filmarile pentru spotul Pepsi din 27 ianuarie 1984. La acel moment s-a zvonit ca au fost niste probleme cu efectele speciale pirotehnice, dar nu s-a divulgat nimic mai mult publicitatii.
Astazi apar imaginile in care se vede clar cum parul carliontat a lui Michael ia foc de la acele artificii declansate prea devreme.
Lumea spune ca a fost nevoie de cateva operatii pentru refacerea scalpului, parului, pentru ca a fost vorba de arsuri de gradul 2 si 3.



Cert este ca acel par cret, carliontat, nu prea a mai fost vazut pe... capul lui Michael, el aparand dupa aceste momente, in viata publica, cu parul lung si... drept.

Chiar daca el a continuat sa danseze, prietenii sai spun ca nimic nu a mai fost la fel dupa acest accident . Acesta a fost momentul cand Michael a inceput sa ia medicamente in cantitati uriase

E posibil ca acesta sa fi fost...inceputul sfarsitului pentru Jacko.

3 comentarii:

Anonim spunea...

nu a fost nici un inceput al sfarsitului. Si-a revenit dupa acel eveniment, a primit de la compania Pepsi 1 milion de dolari despagubire pe care l-a donat unui centru medical care si-a infiintat o sectie pentru arsi. aici el a asistat la inaugurarea unui echipament tubular pentru arsi care promitea o reconstructie a pielii intr-o proportie covarsitoare si cu o rapiditate uimitoare. o inventie pe care a probat-o fascinat de echipament. de aici au aparut apoi poze cu el in "tubul de oxigen" si tabloidele au spus ca el are asa ceva acasa si ca doar astfel supravietuieste. de ce nu lasati omul sa plece in pace? in continuare, amatorii de senzatii, de nascociri si de picanterii idioate comenteaza pe baza a ceea ce a facut sau nu a facut Michael Jackson. macar acum ar trebui sa plece cu totii capul in fata geniului sau si sa fie lasat in pace.

Traian spunea...

Fanul din tine uimeste in continuare:)
Nimeni nu are nimic cu omul, Odihneasca-se in Pace!
Apoi...operatiile, copiii, parul, pastilele NU TIN DE... GENIUL lui MJ!
MJ a fost exceptional, dar din punct de vedere muzical! Atat! Am putea sa-l numim si geniu. Dar geniu...muzical. In rest a fost un...ciudat. Un copil in trup de adult, un timorat, un pedofil sau nu...nu mai conteaza.
Apoi, revenind, au aparut aceste imagini azi. Nu-l incrimineaza nimeni si nimic pe Jacko. Ci doar dezvaluie (si vizual) acest accident.
Un accident dupa care prietenii lui MJ spun ca...nimic nu a mai fost la fel.
Nu mi se pare o picanterie. Mi se pare chiar o...posibila justificare asupra unor lucruri pe care lumea le-a condamnat la el (operatii etc)
Oricum, draga mea, informatii - mai mult sau mai putin reale sau de bun simt - vor continua sa... curga inca multa vreme de acum incolo...

Anonim spunea...

pana si denumirea de "Jacko" il incrimineaza. si da, admiratorul din mine se va supara intodeauna pe astfel de stiri care nu spun nimic despre cine a fost Michael Jackson. am sa refuz intodeauna sa cred acuzele aduse la adresa lui si regretele tarzii (tanarul care l-a acuzat de pedofilie in 1993 regreta acum totul si dezminte ce a spus atunci, nu-si asuma el vina ci o paseaza tatalui) . nu poti sa critici o viata de om si nici sa spui ca deciziile si alegerile lui nu corespund normalului. care normal? cel pe care il sustinem astazi si-l dezmintem maine? nu suntem noi in masura sa -l judecam si daca e cineva care are aceasta putere, atunci a ajuns acolo si in fata Lui.