vineri, 17 iulie 2009

MUZICA DE VARA

Pana acum, vara muzicala "curge" linistit. In afara de "tsunami"-ul Depeche Mode, treaba merge...
A fost Patricia Kaas, a fost B'estfest, insa distractia e abia la inceput.

In acest week-end, la mare, e Liberty Parade 2009. Cu Ferry Corsten si Planet Funk headline-ri si cu o multime de DJ autohtoni in rest. Sper sa rezist sa urmaresc o buna parte din eveniment, desi experienta anilor anteriori ma face pesimist. Pushtanii betzi muci inca de pe la ora 18 si puzderia de vome de pe plaja populata la refuz de indivizi care se ingramadesc la un eveniment "moca" reprezinta aspecte care nu-ti dau prea mult confort. Vom vedea ce va fi...

Apoi, saptamana viitoare, la Tg Mures incepe CokeLive Peninsula. Festival de traditie deja, Peninsula a fost "cumparat" in acest an de Coca-Cola. Dupa un an de pauza de la prima editie CokeLive (de pe insula Lacul Morii, in 2007), cei de la Coca-Cola au gandit inteligent ca e mai bine sa bagi bani mai multi si sa branduiesti un festival consacrat, decat sa cheltuiesti si mai mult pentru a organiza un event care poate da rateuri.
Asadar, vestul tarii (si nu numai) se va ingramadi pe malul Muresului, la un week-end care se anunta foarte interesant. Printre numele de pe afis:
- Iris - la primul concert mare, dupa operatia lui Cristi ;)
- Timpuri Noi - perfect:)
- Sarmalele Reci- buuuun
- Pavel Stratan (ma rog...poate fi interesant:)
- Vama - brrrr! Iar Chirila?:)
- Vita de Vie - sa curga vooooodkaaaa! Cate pahare? 3, in pula mea!
- Suie Paparude - daaaaa!
- Nine Inch Nails - la unul dintre ultimele concerte din cariera, in august, ei anuntand ca sustin "the final show" in LA
- Primal Scream - sa curga scotch-ul!
- Freestylers - un strop de breakbeat :)
- Blank & Jones - trance venit direct de la Koln
- Tiesto - a inceput sa-i placa Romania:)
- Booka Shade - cool! electro live
- Layo & Bushwacka! - a real Love Story!:)
- The Prodigy - 100% show / reloaded in Romania
si multi - multi altii...

Asadar, CokeLive Peninsula este un....must-seen.

Dupa festival, in weekend-ul 31 iul - 1 aug e nebunie trance/tech/progressive la mare, pe plaja Hanul Piratilor din Navodari: The Mission Dance Weekend 2 ii aduce in Romania pe Armin van Buuren (vineri) si Tiesto (a 3-a oara in Romania in acest an! - sambata). Restul DJ-ilor din line-up nici nu mai conteaza:) Va fi greu cu traficul. In Mamaia se va circula doar spre Navodari, returul urmand a fi facut prin Navodari-Ovidiu. Mai e insa pana atunci...:)

Apoi urmeaza Madonna in Romania si U2 (pt mine:P ) in Croatia.

Hai ca mai vorbim! :)

Niciun comentariu: