luni, 21 decembrie 2009

A MURIT BRITTANY MURPHY!

Actriţa Brittany Murphy s-a stins din viaţă la doar 32 de ani. Pe frumoasa actriţă o ştiţi probabil din filme precum "Girl, Interrupted", "Love and Other Disasters", "8 Mile" sau "Sin City".

Brittany s-a stins din viaţă duminică la ora 20:04 (n.r. - ora României), a spus Sally Stewart, purtătorul de cuvânt al spitalului californian Cedar-Sinai.

Actriţa a suferit un stop cardiac. Simon Monjack, soţul lui Brittany, a sunat la salvare, dar intervenţia ambulanţei nu a mai putut salva viaţa artistei. Medicii au confirmat decesul.

Cariera lui Brittany a început în anii '90, când a jucat în mai multe roluri de televiziune. Succesul a venit o dată cu lansarea filmului "8 Mile" în care l-a avut drept partener pe celebrul rapper Eminem.

Actriţa s-a căsătorit în 2007 cu Simon Monjack, alături de care a avut o relaţie foarte frumoasă.

La puţin timp după vestea morţii actriţei, fostul său iubit Ashton Kutcher a scris pe Twitter: "Astăzi, lumea a pierdut o mică rază de soare. Adresez condoleanţele mele sincere familiei lui Brittany, soţului şi mamei sale extraordinare, Sharon. Ne vedem pe partea cealaltă, puştoaico!".

Dumnezeu să o ierte!


Niciun comentariu: