duminică, 20 decembrie 2009

PRO TV VA DIFUZA SHOW-UL "GOT TALENT"

Pro Tv a cumpărat de la FremantleMedia formatul de mare succes mondial "Got Talent", un show în care oamenii talentaţi din orice domeniu pot să se facă remarcaţi.

Emisiunea care a cucerit telespectatori din toată lumea şi a revoluţionat industria televiziunii în ultimii ani, "Got talent", va fi difuzată şi în România, la Pro Tv.

Concursul reuneşte talente din diverse domenii, de la magicieni, la aruncători de flăcări, de la cântăreţi, la dansatori. Toţi se întrec, pentru a se afirma, în faţa unui juriu şi în faţa naţiunii. Fără limită de vârstă, oameni talentaţi din orice domeniu au scena deschisă pentru a se face remarcaţi în faţa ţării. Uneori sublim, alteori ridicol, fiecare are dreptul să-şi exprime talentul de orice fel.

"Got Talent" este unul dintre cele mai de succes formate de televiziune ale anului 2009, depăşindu-şi propriile recorduri de audienţă peste tot în lume. Acest show de televiziune a fost făcut în peste 30 de ţări ale lumii, printre care şi Marea Britanie, Suedia, Grecia, Belgia, Australia, Rusia, Portugalia, Franţa, Statele Unite ale Americii, Ucraina, Serbia, India, Armenia, Slovacia, Polonia, Noua Zeelandă, Danemarca, Argentina, Olanda, Norvegia, Spania, Germania, Finlanda şi Israel.

În 2010 va veni şi timpul României să arate că are talente.

"Avem în plan să lansăm concursul pe Pro Tv în toamna anului 2010. Campania de preselecţie va începe cu câteva luni înainte şi va acoperi toată ţara, nu doar oraşele mari. Sunt foarte mulţi români talentaţi care s-au înscris în acest concurs în alte ţări, cum e Petruţa, care a ajuns în finala concursului similar din Germania cântând la nai. Suntem convinşi că vom găsi şi pe teritoriul României talente la fel de mari, care vor primi în acest concurs şansa să se exprime", a declarat producătorul general al emisiunii, Mona Segall.

sursa: Mediafax

Niciun comentariu: