marți, 13 iulie 2010

EX DRUMMER (2007)

Cred ca sunteti de acord ca de la BOLNAV la GENIAL sau invers, de multe ori, este doar un pas. Asa este si cu filmul asta. E greu sa-l numesti bolnav sau genial, dar are cate ceva din fiecare, mai ales din punctul de vedere al realizarii.

De mult nu am mai vazut un film dupa al carui final sa raman...masca pret de cateva minute. "Wow" e termenul care il caracterizeaza cel mai bine, asa cum am vazut ca spunea si pe IMDb cineva care a vazut aceasta productie belgiana.

Trei persoane handicapate si-au facut o formatie rock, dar nu au un baterist. In consecinta se hotarasc sa-i propuna unui tobosar celebru sa cante impreuna cu ei. Atat e de spus despre plotul filmului.

Un film violent, dur, nebun, psihotic, murdar, plin de droguri, sex, supergay, dar un must-seen fara indoiala. Tocmai pentru idee si modul in care este filmat, realizat, montat.

Iar originalitatea bolnavului film se vede chiar din trailer, unul care nu invita omul la vizionare ci dimpotriva, enumera motivele pentru care acest film nu ar trebui vazut:) Nu va lasati pacaliti! Spor la download!

Rating IMDb: 6,9

Niciun comentariu: