marți, 11 ianuarie 2011

NEDREPTATE

Ca femeile sunt mai complexe decat barbatii, se stie.

Ca sunt atat de complexe uneori incat limba romana nu le poate cuprinde intr-un singur cuvant e altceva.

Am incercat la un moment dat sa aflu un cuvant care sa defineasca...stiintific, moral, decent, organul genital al femeii. Adica la barbat e penis, nu? Eh, organul femeii nu poate fi "definit" decat pe bucati: adica nu poti sa numesti, in deplinatatea lui, acel loc. Vulva e "afara", vaginul e "inauntru", labiile sunt...pe "lateral", clitorisul e "deasupra"...si tot asa.
E nedrept ca o femeie sa-ti spuna, intr-un acces salbatico-pudibond: "Ma fascineaza penisul tau", dar tu, daca vrei sa-i intorci complimentul, sa nu stii cum sa-i...spui.

Si uite asa realizezi ca, pana la urma, tot cuvantul ala atat de...oribil, ala renegat de parinti, profesori, preoti, femei sau tocilari, cuvantul acela al românei argotice, este singurul care defineste cel mai bine tot mecanismul dintre coapsele damelor.

Adevarul e ca..

...se stie, Femeia e mult mai complexa decat Barbatul.

'tu-i pizda mă-sii de nedreptate!

5 comentarii:

Catalina spunea...

In primul rand, bine ca te-ai apucat din nou de scris! Sunt una dintre cititoarele tale fervente si, sincera sa fiu, ma saturasem putin de recomandari de filme si melodii. :)
Ai punctat foarte bine.Complexitatea Femeii (cu toate mecanismele care tin de ea) este, intr-adevar, fascinanta in raport cu ce poate dezvalui un...mascul.
Strict la subiect, e ceva ce nu inteleg. De ce la voi discutam de "Penisul tau ma fascineaza" si in ceea ce ne priveste pe noi tre' sa luam in calcul abordarea argotica? Nu neaparat ca asociez eu cuvantul cu injuratura, dar stiu ca se poate mai multa inventivitate de atat. Da, depinde de gradul de intimitate dintre cei doi, stiu. Da, depinde si de gradul de...perversitate, stiu si asta! But still.
Si... "Nedreptatea" ta eu am s-o interpretez in sens invers. :)

Traian spunea...

Multumesc de comentariu, dar...iti citesc o oarecare aglomeratiein...ganduri:) Mai concret, ce vrei sa spui?:))

Catalina spunea...

Da, sunt o fiinta complicata! :))
Vroiam sa spun ca "penisul tau ma fascineaza" suna extrem de shitty si o femeie timida n-ar incerca macar sa zica ceva dirty in pat. Ori vorbim murdar, ori nu mai vorbim deloc. Dar, intr-o alta ordine de idei, mi-ar placea ca partenerul meu de asternut sa fie un pic mai spontan si inventiv (repet), daca tot vrea sa se manifeste cu privire la "mecanismul" dintre picioarele-mi.
Cam asta era. Better?

Ana Popescu spunea...

Eu sunt o femeie timida :D

Teodor Munteanu spunea...

De" pasarica "ai uitat Traiane ? Ce "cucu " ma-si ? Poti sa-i zici si "broscuta " ca e mai mereu umeda si casca gura mare ca sa inghita tot .