luni, 27 octombrie 2008

WALKING IN ROMANIAN SHOES

Anul viitor sunt din nou in Romania!
"Tour of the Universe" se anunta a fi un turneu mondial de exceptie. Depeche Mode - despre ei este vorba!:) - au aproape de finalizare un nou album de studio. Albumul cu numarul 12 al trupei. Un album care inca nu a primit un nume, dar care - asa cum declara membrii trupei in conferinta de presa sustinuta la Berlin la inceutul acestei luni ( si din care puteti urmari secvente aici, pe blog) - va contine piese surprinzatoare, de care fanii se vor indragosti imediat.

Ceea ce este cert, este ca Depeche Mode canta la anul, din nou, la Bucuresti, in Parcul Izvor. Data concertului este 16 mai, Bucuresti fiind a 4-a locatie a mega-turneului, dupa Tel Aviv, Atena si Istanbul.
Pana ii ascultam live din nou, va propun o piesa de pe albumul "Songs of Faith and Devotion". Piesa e celebra "Walking in My Shoes", dar am gasit un remix extrem de interesant la ea, cu mai multe influente rock, si vi-l propun cu drag spre ascultare.


Depeche Mode - Walking in My Shoes (Zone Depeche rock mix)

3 comentarii:

Mana888 spunea...

Asta da veste minunata! Chiar daca am fost si la primul lor concert,am sa merg si acum.Iar daca ar veni si a 3-a oara tot m-as duce.
Ce sa zic ,deja am vb.si am dat vestea mai departe.Cu prima ocazie cand am ceva timp liber ma duc sa-mi iau bilet,ca sa fiu sigura.Poate cine stie de data asta visul meu chiar o sa devina realitate...

Traian spunea...

:)
Pai...si care e visul?!

Mana888 spunea...

Deci...am avut acest vis prin anii 90, cand se zvonea ca ar veni la noi in concert(dar din pacate au ales Ungaria).
Se facea ca eram in timpul concertului,bineinteles chiar acolo in fata scenei ... apoi in pauza dintre 2 piese,DAVE uitandu-se la publicul care deja era in stare de transa, ma vede pe mine! Imi intinde mana sa urc pe scena , isi scoate de la gat crucea pe care o purta ,ca mai apoi sa mi-o prinda mie.Imi sopteste la ureche ca ne vedem dupa concert....cobor de pe scena cu ceva teama ca nu cumva cineva sa-mi smulga de la gat cel mai pretios cadou primit vreodata...eram intr-o stare ciudata, incercam sa il ascult , sa il privesc, dar in acelasi timp nu puteam sa nu ma gandesc la ce va urma... iar ce a urmat,din pacate doar in vis,nu-ti pot spune...