sâmbătă, 4 iulie 2009

B'EST FEST - Ziua Doi


A trecut si Ziua Doi a Festivalului B'EST FEST (in fapt, a treia zi, daca tinem cont ca prima zi s-a numit Ziua Zero).O zi in care nu am mai vazut afluenta de public intregistrata cu o seara inainte. Moby, cu peste 10.000 de spectatori ramane, deocamdata, lider de audienta. (Azi insa canta Santana;)

Am remarcat:

- Reggae si funk interesante de la Oceana


- Gabriella Cilmi. Promite mult. Desi inca cred ca mai are de muncit si de aratat multe. Interesant este ca e micuta de statura, dar...extremely pretty.


- Klaxons nu au mai putut canta. Camionul lor cu scule s-a defectat undeva la sute de km de Bucuresti. Baietii au urcat pe scena si-au cerut scuze si au fost inlocuiti de US3. Nu stiu de unde i-au..."scos" organizatorii; se pare ca stiau de necazul celor de la Klaxons cu ceva timp in urma


- mi-au placut mult Franz Ferdinand. Nu stiam nimic de scotienii astia. Auzisem ca fusesera alesi de U2 sa cante in 2006 in deschiderea concertelor lor din turneul Vertigo. Acum stiu de ce
Foto: Alex Barbulescu

- in fine, ORBITAL. "Tatici" ai muzicii electronice, baietii au facut un show complet: sunet, lumini, video. Pentru unii, poate ritmurile au fost cam...dure, dar a fost senzational. O surpriza placuta: m-am intalnit cu Petrica, coleg de fan-club Depeche Mode in Iasi, pe vremuri. Omul venise cu mai multi prieteni din Iasi special pentru Orbital. Nu stiam ca e fan (si) Orbital. Am inteles ca are toata discografia lor. Bravo. Am vazut ca gasca lui avea si ceva joint-uri. Cool:)

(nu, nu e Petrica:)

Foto: Alex Barbulescu




Cam atat.
Azi trebuie sa cante Santana. Se anunta o audienta-record, desi nori grei iar si-au facut aparitia pe cer...
Si, in opinia mea, nu trebuie uitati nici The Charlatans!
Pe maine!

2 comentarii:

Unknown spunea...

Hehe salut Traiane:)

Mi-a cam luat juma de an sa te gasesc cu blog cu tot dar asta e:)

Traian spunea...

:)) Eh, e bine si mai tarziu:)) Oricum, m-ai mai surprins cu ceva, nu stiam ca esti pasionat de fotografie. Bravo!